پرسش و پاسخ در ارتباط با مسابقات Character Battle بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اخه من نمیدونم این مارکوس فینیکس تا همینجاشم زوری اومده اسنیک حداقل نزدیک 16 سال قدمت داره!!! شایدم بیشتر اما مارکوس چی قدمتش قده یه کنسوله:laughing: به هر حال من که امیدوارم حق به حق دار برسه( اسنیک قهرمان شه) و الانم مسابقه مکس پین وجدانا بی انصافی نکنید و بهش رای بدید یادتون نره کی تو بازی های اکشن تحول ایجاد کرد!! البته دانته هم جای خودش شخصیت عظیمی!!!
به هر حال امیدوارم هرکی قهرمان میشه مارکوس فینیکس نباشه که با سر میرم تو دیوار من خودم xbox داره قدیمیم حاضر بودم اون قابلامه سبزه قهرمان شه اما این فینیکس نشه پس معلوم میشه طرفدارای xbox360 تا اینجا بالا اوردنش نه xbox داران!!!!

اسنیک حداقل نزدیک 16 سال قدمت داره!!!
جالبه بدونی که اسنیک چیزی حدود 21 سال قدمت داره یعنی از سال 1987 تا بحال

جالبه بدونی که اسنیک چیزی حدود 21 سال قدمت داره یعنی از سال 1987 تا بحال
پس چه بهتر این قدرتشو نشون میده من از همه به خاطر اطلاعات غلطم پوزش می خواهم راستش فکر کنم به این خاطره که 4 بازی نکردم تا شماره 3 حساب کردم:cheesygri:cheesygri

وای دارم سکته می کنم max payne واسه 10 تا رای نیومد بالا این خیلی بی انصافیه نمیدونم گریمو چجوری بند بیارم:(:((:((:((

اگه اینجوری باشه ماریو بیش از 25 سال قدمت داره باید قهرمان شه :laughing:
و واقعا هیف که مکس پین حذف شد...
البته دانته هم بسیار عالیه..

درسته مکس پین واقعا شخصیت بزرگی بود و هست و خواهد بود و ماند این هیچ شکی درش نیست .
اما من به دانته رای دادم من توی رای گیریهام به قدمت کار ندارم یکدفعه فکر کن مثلا سم ماجراجو بیاد با یکی از این شخصیتها قطعا همون اول میپره :biggrin1: من از کاراکتر دانته از شخصیت جالبش خوشم اومد که نظیر این شخصیت عمرا شبیه بهش پیدا بکنی .
نمیگم مکس نظیرش پیدا میشه بحث سر تفاوتهاس وگرنه مکس پین خیلی شخصیت توپی داره .

وقعا ناراحت شدم مکس پین با این اختلاف کم حذف شد . !

من هم به Dante رای دادم. البته از اسمم معلومه:biggrin1: ولی واقعا من از Maxpayne به اندازه Dante خوشم نمیاد. و لازم به ذکر هست که من هر دو تا رو بازی کردم و در حد خودم با شخصیت هاشون اشنا هستم;)

وای نه
مکس پین با 10 تا رای حذف شد
واقا" متاسفم
خیلی حالم گرفته شد

وای نه
مکس پین با 10 تا رای حذف شد
واقا" متاسفم
خیلی حالم گرفته شد
مکس پین با اون عظمتش ، فکر نمی کردم جلوی دانته کم بیاره.
منتظر غافلگیری های بزرگتر هم باشین !

منتظر غافلگیری های بزرگتر هم باشین !

اتفاقا اون اتفاقی که بهش میگی "غافلگیری" اصلا برام غافلگیر کننده نیست :دی ، آخه مشخصه :دی

به نظرم داغترین فینال میتونه بین کراتوس و مارکوس فنیکس باشه .

البته اگر تو نیمه نهایی به هم نخورند میتونه هیجانیترین رقابت اونم تو گل مسابقات یعنی فینال باشه .

اسنیک هم تو فینال باشه خوبه ولی اونجا بین اون دوتا همه چیز وسط میاد .

مکس پین شخصیت پردازی داشت که فقط تو چند تا شخصیت دیگه مثل اسنیک میشه جستجو کرد!!! اما دانته یه نیمه انسان که معلوم نیست از کجا اومده وقصدش از این همه درگیری چیه!!!! واقعا هنوز نمیتونم باور کنم!!! تو فینالیست بودن اسنیک که شک ندارم دوست دارم انتقام مکس اون از دانته بگیره!!!! مارکوسم اول بزارید از سده این لیون بگذره بد بگید میاد فینال

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or