پرسش و پاسخ در ارتباط با مسابقات Character Battle بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حرف آخری که میزنم اینه که:ما لیاقت این چیزا رو نداریم...خیال کردن اینجا خیابونه که بحث و فحش کشی در مورد بازی پرسپولیس استقلال بکشن وسط...
و در کل ادمین ها بزرگترین اشتباه عمرشون رو کردن که خیال کردن ما هم ذره ای شعور و فرهنگ داریم...

ولی واقعا این دم آخریه طرف دار های اسنیک خیلی جنجال کردن:(

سلام به همه:
این البته پیشنهاد منه و در حد نظره دو کار به نظره من برای جذاب تر شدن میشد کرد:
1.کرکتر های اختصاصی کنسول ها با میکلیدن
2.مارکوس رو باید تو یه جوری مینداختن(تو قرعه کشی اول)که بخوره به اسنیک ;)

2.مارکوس رو باید تو یه جوری مینداختن(تو قرعه کشی اول)که بخوره به اسنیک
خوشگلم چجوری میشه تو قرعه کشی یکی رو انداخت با اون یکی ؟ :دی

برای چی نظرسنجی حذف شد؟
ببخشید ولی مردم که مسخره شما نیستن.نباید به خاطر چند تا فنبوی که هیچی از گیم نمیدونن مسابقات رو به هم بزنید

انقد لوس بازی در اوردن کاربر ها که بهزاد گرامی هم ديگه تاپيک مسابقه رو به روز نميکنه...
حتی نگاه کنيد ديشب تموم شد بايد فينال باشه ... حتی بهزاد فينال رو هم برگزار نکرد...

واقعاً مسخره بازی و دلقک بازی يک سری افراد باعث ميشه که ايده هايی مفيدی که برای ما زحمت ميکشن با اين حرکتهای بی ارزش خودمون دلسردشون کنيم...

واقعاً متأسفم ... متأسفانه آدم های فوق الاده بی لياقتی هستيم...

اميدوارم بهزاد و اشکان گلم و ديگران اين مسابقه رو به خوبی شروع کرديم... به آخر برسونيم...

واقعاً ناراحتم از اين وضعيت...

برای چی نظرسنجی حذف شد؟
ببخشید ولی مردم که مسخره شما نیستن.نباید به خاطر چند تا فنبوی که هیچی از گیم نمیدونن مسابقات رو به هم بزنید
میشه بگید کجای سایت اعلام شده که مسابقات تعطیل شده که شما اینچنین جبهه میگیرید علیه کاربران و مدیران.

حرف آخری که میزنم اینه که:ما لیاقت این چیزا رو نداریم...خیال کردن اینجا خیابونه که بحث و فحش کشی در مورد بازی پرسپولیس استقلال بکشن وسط...
و در کل ادمین ها بزرگترین اشتباه عمرشون رو کردن که خیال کردن ما هم ذره ای شعور و فرهنگ داریم...
لطفا جمع نبندید صفات خودتون و عده ای انگشت شمار رو با چندین هزار کاربر سایت بدتون هم نیاد چون اگه این صفات رو داشتین اینچنین به یه ملت توهین نمیکردین/.

من تنها یه چیز فهمیدم چیزی که کمه جنبست!!! 2نفر نظر میدن و راجب مسابقه انتقاد میکنن باید تعطیلش کنید خوب اصلا راه نندازید در ضمن ممنون که مارو بی فرهنگ بی شعور اینها خطاب کردید اگه با فرهنگی کردن سر زیر برفه باشه شما با فرهنگید و من و کسی که مثل من راجب مسابقه نظر دادن بی فرهنگ. اصلا دارید میگید مسابقه مسابقه یعنی کل کل فرقی نداره استقلال پیروزی باشه یا یه چی دیگه جذابیتش همینه فقط بعضی وقتا بی جنبه بودن مسابقه رو خراب میکنه

مسابقه حذف شد؟؟؟ :eek: چه نازک نارنجی اتفاق خاصی نیفتاد که اینم دیگه از اون کارا بود عجب!!!:confused:

ولي از همون اول معلوم بود اسنيك صعود ميكنه نبايد اينقدر بحث ميكردين !!!
هرچي باشه خيلي محبوبه !!! همون MGS3 كافيه تا كلي طرفدار پيدا كنه ...

ولي از همون اول معلوم بود اسنيك صعود ميكنه نبايد اينقدر بحث ميكردين !!!
هرچي باشه خيلي محبوبه !!! همون MGS3 كافيه تا كلي طرفدار پيدا كنه ...
Metal Gear Solid 3: Snake Eater هیچ ربطی به شخص Solid Snake نداره! ! !
شخصیت اصلی که در MGS3 نقش بازی میکنه, Naked Snake یا همون Big Boss هست! ! ! به عبارتی بازی MGS3 دوران جوانی Big Boss و بقیه کارکتر ها (Ocelot - EVA و ...) رو به نمایش میگذاره! ! !

من نمی دونم کی اصلاً کجا عنوان کرده که مسابقه حذف شده یا تعطیل شده؟
خودتون می بافید، خودتون پاره می کنید، خودتون نتیجه گیری می کنید. واقعاً پست های این تاپیک خنده داره. (البته باعث تاسفِ بیشتر...)

مسابقه نیمه نهایی بین solid snake و leon s. kennedy به صورت طبیعی به پایان رسید و نتیجشم استثناً یک روز اون بالا برای همه مشخص بود.

الان فقط یک مرحله دیگه مونده و اونم مسابقه فینال بین Solid Snake و Kratos هست که اصلاً قرار نبود دقیقاً پشت مسابقه های قبلی برگزار بشه و یک فاصله زمانی کوتاه وجود داره که به زودی تاریخ شروع مسابقه اعلام می شه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or