پرده برداری Square Enix از نسل آینده با یک دمو فوق العاده از Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Genesis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Genesis

کاربر سایت
در همین ابتدا گفته بشه که این یک بازی نسل آینده نیست.

luminous.jpg

این یک دموی هیجان انگیز سه دقیقه ای از نسل آینده بازی های این شرکت است. که با توجه به گفته ها و تاکید Yoshihisa Hashimoto توسط موتور قدرتمند Luminous Studio بصورت real time است! و pre-rendered نیست!

این دمو سه دقیقه هست. تریلر با این نام: Agni’s Philosophy: Final Fantasy Real Time Tech Demo تموم میشه و در این تصویر هم میبینید که Yoshihisa Hashimoto برای اینکه ثابت کنه دمو real time هست. یک نمایش هم از نحوه تغییر نورها و رنگ موها میده....

[TABLE="class: pictt9 n-w addmargin"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="class: margintd"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منبع:
سایت اصلی

آخرین ویرایش:
ا

:-o جدی که نمیگیید این حرف رو ؟ کدوم گرافیک مال بازیهای نسل بعد بود بگید منم بدونم :d اگه منظور شما Beyond و Watch Dogs هست که اونا مال همین نسل هستند!

WD ـی که توی E3 نشون دادن روی یه High End PC در حال اجرا بود ، و با یه نگاه ساده به بازی مشخصه که اگه این بازی واقعا وجود خارجی داشته باشه (:d) هیچ ربطی به کنسول های این نسل نداره.
اگر هم برای این نسل بیاد ، در کنارش برای نسل بعد هم عرضه میشه ، یه چیزی مثه Double Agent که هم برای نسل قبل اومد و هم برای 360 .
Star Wars 1313 هم کاملا مشخص بود که ربطی به کنسول های این نسل نداره.

WD ـی که توی E3 نشون دادن روی یه High End PC در حال اجرا بود ، و با یه نگاه ساده به بازی مشخصه که اگه این بازی واقعا وجود خارجی داشته باشه (:d) هیچ ربطی به کنسول های این نسل نداره.
اگر هم برای این نسل بیاد ، در کنارش برای نسل بعد هم عرضه میشه ، یه چیزی مثه Double Agent که هم برای نسل قبل اومد و هم برای 360 .
Star Wars 1313 هم کاملا مشخص بود که ربطی به کنسول های این نسل نداره.

این حرف رو نزن! حالا چی ؟ حتما شما فکر کردید قرار هبا همون گرافیک رو کنسول های این نسل اجر ابشه آره ؟:d

Watch Dogs, Ubisoft's brand new futuristic espionage IP, is heading to Xbox 360, PlayStation 3 and PC, the publisher has confirmed. (E3, PC, PS3, Ubisoft, Watch Dogs, Xbox 360)

همون Star Wars 1313 هم برای همین نسله! اونم رو یک high-end PC اجرا شده که گرافیکش انطوری بود! شما توقعتون از بازی های نسل بعد خیلی کمه :d

آخرین ویرایش:
این حرف رو نزن! حالا چی ؟ حتما شما فکر کردید قرار هبا همون گرافیک رو کنسول های این نسل اجر ابشه آره ؟:d

همون Star Wars 1313 هم برای همین نسله! اونم رو یک high-end PC اجرا شده که گرافیکش انطوری بود! شما توقعتون از بازی های نسل بعد خیلی کمه :d

این که گُفتن برای PS3 و 360 میاد رو میدونم ، ولی توی مصاحبشون با IGN گفتن که بازی بیشتر از 1 سال دیگه ساختش طول میکشه . و وقتی در مورد نسل بعد ازشون سوال پُرسیدن به صورت ضمنی تایید کردن که برای نسل بعد هم میاد.اون چیزی که توی تریلر دیدیم از نظر هوش مصنوعی و فیزیک چیزی فرای این نسل بود ، مطمئن باش اگه برای این نسل هم بیاد یه نسخه ی کاملا متفاوت (از بیخ و بُن) خواهد بود.مثال هم زدم واست ، Double Agent هم برای نسل قبل و این نسل اومد ، دو نسخه هم از نظر گرافیکی هیچ ربطی به هم نداشتن :d

من همین الان دمو رو 1080p دیدم نه یه بار نه دو بار نه ده بار، خیلی بیشتر :دی. یعنی هرطور که همت کنید نمیشه اینو ترول کرد. کیفیت فوق العاده از یه انجین 3rd Party در این ابعاد !!!.
جالبه انیمیشن های عجیب غریبی هم داره. حرکات لبها و گردن اون مرد که لماس (یا هرچی) رو در دست داره رو ببینید فقط.
WoooW.

(:-o جدی که نمیگیید این حرف رو ؟ کدوم گرافیک مال بازیهای نسل بعد بود بگید منم بدونم :d اگه منظور شما Beyond و Watch Dogs هست که اونا مال همین نسل هستند!)
@HMD 2009

WATCH DOGS و star wars 1313 این دو بازی تفوت کاملا محسوس با بازی های نسل حاضر داشتن گیم پلی شون موجوده اگر هم ادعای نسل حاضر داشته باشن (که من فکر میکنم بین pc و کنسول تفاوت باشه) که دیگه دم نسل بعد گرم:d
تازه از این دو تا مهمتر همیین موتور ریل تایم که نمایش داده شده +نمایش امروز UE4 هم هست

آخرین ویرایش:
(:-o جدی که نمیگیید این حرف رو ؟ کدوم گرافیک مال بازیهای نسل بعد بود بگید منم بدونم :d اگه منظور شما Beyond و Watch Dogs هست که اونا مال همین نسل هستند!)
@HMD 2009

WATCH DOGS و star wars 1313 این دو بازی تفوت کاملا محسوس با بازی های نسل حاضر داشتن گیم پلی شون موجوده اگر هم ادعای نسل حاضر داشته باشن (که من فکر میکنم بین pc و کنسول تفاوت باشه) که دیگه دم نسل بعد گرم:d
تازه از این دو تا مهمتر همیین موتور ریل تایم که نمایش داده شده +نمایش امروز UE4 هم هست

به نظر من نسل بعد اگه اینطوری باشه یعنی مثل اون تریلر ها که شما میگید نمیشه اسمشو نسل بعد گذاشت :) ولی اگه مثل این تچ دمو FF باشه . خب اره عالی میشه!

خوبه واقعا اگه اولش این باشه آخرش چی بشه خدا میدونه در ضمن پست های خوشحال زیادی دیدم آدم جز تاسف چیزی نمیتونه بگه

من همین الان دمو رو 1080p دیدم نه یه بار نه دو بار نه ده بار، خیلی بیشتر :دی. یعنی هرطور که همت کنید نمیشه اینو ترول کرد. کیفیت فوق العاده از یه انجین 3rd Party در این ابعاد !!!.
جالبه انیمیشن های عجیب غریبی هم داره. حرکات لبها و گردن اون مرد که لماس (یا هرچی) رو در دست داره رو ببینید فقط.
WoooW.

فریدون تو روحت 1080 اش رو کجا دن لد کردی؟ لینکش رو داری به منم بدی؟ من اصلا دموش رو ندیدم!:| فقط همین عکسا! :|

فریدون تو روحت 1080 اش رو کجا دن لد کردی؟ لینکش رو داری به منم بدی؟ من اصلا دموش رو ندیدم!:| فقط همین عکسا! :|
بیا :
ftp://99.198.119.140/HOSSEIN/E3_2012/Next_Gen_Luminous_Engine_1080P.mp4

یعنی بعد از این که دیدم کلن، حرفی ندارم دیگه بزنم. همچین چیزی رو بسازن با همچین شخصیتی البته :-"، بقیه که هیچی منم نمیتونم ترولش کنم :دی.
عجب چیزی بود لعنتی، یعنی میشه همچین بازی ای رو ببینیم نسل بعد؟
ولی خیلی تابلوئه که CG نیستا، مخصوصن که aa اش خیلی داغونه :|.

پ.ن : چرا جدیدن بازیا روی آوردن به این محل های زاغه نشین تیریپ برزیل اینا؟ :دی؟ مکس پین، COD و این :دی.

آخرین ویرایش:
همه چیزه این دمو خارق العاده بود فقط فیزیک بازی و حالت چهره ها مصنوعی به نظر میرسید که اون هم مطمئنم ربطی به قدرت انجین نداره فقط شاید روی دمو زیاد وقت نزاشتن.

دمو عالی بود خداییش...من خیلی خوشم اومد...خیلی طبیعی بود...
همه چیزه این دمو خارق العاده بود فقط فیزیک بازی و حالت چهره ها مصنوعی به نظر میرسید که اون هم مطمئنم ربطی به قدرت انجین نداره فقط شاید روی دمو زیاد وقت نزاشتن.
اینکه حالت چهره ها مصنوعیه....از نظر من فقط چهره ی دختره مصنوعی به نظر برسه...چون زیادی خوشگله:|مثل بقیه کاراکترای اصلیff...توی cg های فاینال فانتزی همیشه چهره ها به شدت مصنوعی میزد:|انگار se میترسه یه چروک کوچولو روی صورت طرف باشه دکوراسیون بازیهاش به هم بریزه...کاراکترا وقتی میخندن خط لبخندشون به زور پیداستD:
وگرنه به اون پیرمرده نگاه کن...چهره ش اصلا" مصنوعی به نظر نمیرسه...D:

ولی خیلی تابلوئه که CG نیستا، مخصوصن که aa اش خیلی داغونه :|.
اگر بهت میگفتن یه انیمیشنه سال 2013 نمایش داده میشه توی سینماهای I MAX; خیلی راحت قبول میکردی. الان که گفتن تک دمو هست شما خیلی راحت تشخیص دادی که "تابلوئه که CG نیست".
راه نرو رو اعصاب ما میثم. برو یه چیز دیگه رو ترول کن. انرژیت رو اینجا حروم نکن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or