شایعه پرده برداری از IP جدید Guerrilla Games ، در همین E3

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

همه ما از کار کردن GG بر روی یک پروژه جدید برای PS4 مطمئن هستیم. امروز یک Insider شناخته شده (Tidux) در صفحه توییتر خود توییت جالبی درباره GG ارسال کرد:" Guerrilla Games، اماده هستی؟ اره؟" سپس به چند سوال پاسخ داد:
سوال: "درباره IP جدید GG حرف میزنی؟ " جواب:"بله، IP جدید"
سوال: " این IP در E3 همراه GG خواهد بود؟ جواب: "بله "
سوال: " می تونید درباره این IP کمی اطلاعات به ما بدید؟ چطور به نظر میرسه؟ انجین استفاده شده...؟ جواب:" 1080p، عالی "

از سابقه این فرد می شود به لو دادن اطلاعات OS و UI اشاره کرد. پس نمیتوان به راحتی حرف های او را نادیده گرفت.

منبع

بهزاد نمی دونم شاید Crysis 3 1 سال زودتر دست تو رسیده باشه اما منی که روز لانچ جهانیش رفتم نسخه ی کپیش رو گرفتم 19 فبریه 2013 بود.;;) بعد هم اصلا قبول Crysis 3 برای تو 2012 عرضه شد ولی با اینکه جوایز بسیاری از نظر گرافیکی در 2012 رسید به Halo 4 , ولی بازم Crysis 3 که یک سال زودتر دست تو رسیده بهترین گرافیک رو داره درسته؟! خب وضعیت مشابه برای Crysis 3 همین امسال هم هست دیگه. با اینکه The Last of Us بیشترین جوایز مربوط به بخش گرافیکی رو گرفت , اما Crysis 3 بهترین گرافیک امسال رو داره.:d (یه جمله گفتی نتنها غلط بود اطلاعاتش بلکه میشه علیه خودت ازش استفاده کرد خواهشا قبل از پست دادن یک بار بخونش.:d) اما از این موضوع بگذریم علت اصلی پست دادن من این بخشه :
کسی که Bioshock رو یه شوتر معمولی نوجوانانه می دونه اصلا نباید امثال Killzone و نسخه های نسل هفتمی Halo (البته Reach رو باید جدا کنیم ازشون هر چند خود Reach هم به نسبت Bioshock بازم عقب تر قرار میگیره. ) رو شوتر بدونه ( جوایز , افتخارات , نمرات کلا هر چیزی خواستین رو برای این دو بازی (البته نسخه ی نسل هفتمی Haloمنهای Reach رو میگما.سوء تفاهم نشه Halo CE و Halo 2 و Reach جزء بهترین های سبک شوترن:d) برین با نسخه ی اول Bioshock یا همین Infinite مقایسه کنین.) بعد جالبی این مسئله اینجاست که تو به Bioshock میگی شوتر معمولی , بعد Killzone (نه حالا فقط نسخه ی دوم! باز فقط نسخه ی دوم بود قابل هضم بود! نسخه ی سوم ) رو شاهکار شوتر می دونی.
________

اما در مورد تاپیک باید بگم Killzone 2 واقعا شوتر خوبی بود. یه شوتر خیلی خوب و عالی. هوش مصنوعیش رو که با امثال FEAR مقایسه می کنن و بخش چند نفرش هم عالی بود. اگر GG بتونه بازی در همون سطح , نه بیشتر , بسازه واقعا خوبه برای دارندگان کنسول PS4 (از جمله خودم.:دی)
جدیدا نمیدونم چرا همه پست منو نقل قول میکنند!:dاولا که من بایوشاک را شوتر نوجوانانه ندونستم هیلو را اینگونه توصیف کردم. در رابطه با کرایسیس اگه 2013 عرضه شده که هیچ پس اشتباه گفتم با این حال بازم گرافیکش از هیلو 4 بالاتره. در ضمن کیلزون 2 و 3 کلی دستاورد گرافیکی داشتند.حالا چرا بحث را اوردی سر بایوشاک؟:dدر رابطه با هیلو من به شخص قسمت سوم را بهترین عوان نسل هفتمی میدونم. به نظر من از 4 بالاتره. نمیدونم چرا ولی بیشتر پسندیدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or