پردازشگر مرکزی پلی‌استیشن 4 چند هسته‌یی می‌شود

این حرفت خوبه عزیزم من lcd گوشیم کیفیتش بیشتر از tv های شماهاس میگی نه برو ببین i8910 omina

این حرف داداش اشتباه شما منظورت اینه که سازنده ها بیشتر از توان سخت افزاری کنسول بار کشیدن؟
اين جمله ي بالا منو دگرگون كرد خدايي.
ميخوام برم lcd بفروشم برم يه دونه از اينا بگيرم lcd باز كنم به عنوان ورودي ازش استفاده كنم.
اينجا تاپيك گوشي نيست.
اين پست زدي كه چي؟؟
به چي سامسونگ مينازي؟؟
به سيستم عامل روش يا به رزوليشن 640×360 پيکسل:laughing:
16 میلیون رنگ كه نوكيا چند ساله رو گوشي ها داره.

فقط يه دوربين داره.
قبل از پست دادن يه خورده پست بخون
اخه يعني چي از كيفيت tv شما بالاتره؟؟!!:eek:

اخرشم پستم پاك ميشه.
من منظورم از اينكه گربه دستش به گوش نميرسه خدايي نكرده اين نيست كه نداري
من ميگم هر كي هر چي نداره مياد ازش بد ميگه.

تو پست هاي قبلي هم يكي گفته بود mgs4 كه پر از بافت گرافيكي داغونه!!!!
يادم نيست.
ولي اخه اين بازي تا بازي نكني نميفهمي.

نه خير
من منظورم اين بود كه اين بازي بسيار عالي كار شده.
مگه من سازنده بازي و كنسول هستم كه بگم حداكثر توان كنسول بود.

آخرین ویرایش:
بعد چهارم هستش دیگه،درسته؟

بعد چهارم حضور معنوی داره تا فزیکی قابل دیدن با چشم ما یا هر چی که فکر کنی مثل این میمونه که شما داری به یک شخص نگاه میکنی پشتش رو هم در حال دیدن از جلو ببینی اصلا فکر نمیکنم بشه این جوری تعریف درستی ازش کرد.

ببینید دوستان من که قصد توهین ندارم
اول از همه در مورد اینکه چرا گفتم گوشیم بگم که شما گفتی گربه دستش به گوشت نمرسه این یعنی اینکه من توان مالیش رو ندارم و.... اگر بد برداشت کردم ببخشید
در مورد 4 بعدی بودن بازی ها هم دقیقا یه همچین حرفی رو یکی از مدیران سونی زده بود و چند ماه سوژه خنده کل دنیا بود
خود من هم میدونم که بعد چهارم نداریم و فقط در مورد علوم اختر شناسی به بعد زمان میگن بعد چهارم که اون هم فقط در حد نظریه هست و هنوز نتونستن ثابت کننش . که اگر هم ثابت بشه نظریه ساخت ماشین زمان و سفر در طول زمان قوت میگیره
حالا برسیم به سل.
اول یه کمی در مورد سل توضیح بدم که این اژده های خفته ما نمیدونیم که کی میخواد بیدار بشه ؟
شما زمانش رو میتونید بگید؟
سل در محاسبات منطقی که اصلا قدرت نداره چون نوع پردازنده اون برداری هست
فقط به درد پردازش گرافیک میخوره .
ولی اینجا یه نکته ای هست که شماها دقت ندارید و اون هم برنامه نویسی برای سل هست .
و مشکل برنامه نویسان و بازی سازان هم همین امر هست
البته من خودم سواد کافی برای برنامه نویسی رو ندارم ولی از اون چند واحد برنامه نویسی که تو دانشگاه پاس کردم میتونم تشخیص بدم که چه قدر برنامه نویسی برای سل مشکل هست .
یک جا مقاله ای خوندم که برای نوشتن برنامه خوش آمد گویی در سل باید 50 خط برنامه نویسی بشه این در حالی هست که در پردازنده های معمولی این کار تنها یک نیم خط برنامه نویسی میخواد!!!
سل در محاسبات ریاضی و منطقی هم مشکلات زیادی داره
قدرت پردازش سل فکر کنم 1 ترابایت هست که اون هم الان دیگه قدرت بالایی محسوب نمیشه .
حالا این حرف ها رو زدم که بهتون بگم سونی دیگه از سل در نسل بعد کنسول هاش استفاده نمیکنه . من این رو مطمئن هستم
این اژده های خفته تا ابد خفته میمونه
راستی من درکتون میکنم که این غول گرافیکی که بهش دل بستید در بازی های مشترک بین 360 و ps3 کم میاره
در مورد لیولن آب هم منظور من سخت افزار هست دوست من
این جمله که الان باب شده و همه میگن (( کیلزون 2 برای کنسول ها یک شاهکار هست))
کاملا اشتباه چون معنیش این میشه که سل قدرت پردازش در حد کیلزون رو نداره و الان که سازنده ها تونستن این کار رو بکنن و کیلزون رو برای ps3 ساخته اند کار بزرگی کردن

خب حالا برسیم به قدرت سل مگه سازنده های u2 نگفتن ما از تمامی توان ps3 استفاده کردیم
خوب به نظر شما با این وجود سل ضعیف نیست؟
ته گرافیک که ارائه میده در حد u2 هست
خودتون از گفتن این جمله که سل غول گرافیکی هست خندتون نمیگیره؟
خوب بازی هایی که چند سال پیش هم اومد همین گرافیک رو داشت دیگه مگه غیر از اینه؟

حالا کسانی که میگن سل قوی هست یک بازی که واقعا گرافیک خوفی داشت رو برام مثال بزنید تا ما هم بررسی کنیم

انقد تعصب کور دیگه درس نیس خدایی
اگه گرافیک u2 یه جیزه نرمال بود چرا جایزه ی بهترین گرافیک و گرفت؟!
شما یا u2 رو ندیدی یا اگرم دیدی فقط داری الکی لج بازی میکنی.

من کاری به این بحث شما ندارم ولی به من بگید
این اژده های خفته تا ابد خفته میمونه
از این اژدها شما چی میخواید؟
گرافیک خوفناک kz2 و u2 رو که داره این اژدها!
یک عالمه بازی تو همه ی زمینه ها داره!
شما به من بگو sony باید چیکار کنه تا بیدار بشه این ps3 !

دوستان من دیگه هیچ پستی اینجا نمیدم
ولی این دو تا بازی که نام بردید ( u2 , killzon2) که گرافیکشون در حد مدیوم کرایسیس هست
پس خوفناک نیستند
برادر من این کنسوله و سخت افزارش از سال 2006 تا الان ثابت بوده! الان میتونی درک کنی این یعنی چی؟الان شما داری اینو با یک سیستم چند میلیونی که میتونه کرایسی رو با گرافیک خوفناک بالا بیاره و با فریم بالا با این کنسول 300-400 دلاری مقایسه میکنی؟
کنسولها از پی سی عقب ترن پس نباید مقایسه کنی بازیهاشونو.
در ضمن شما انچارتد یا کیلزون رو بازی کردی که داری این ***** رو میگی؟

اول از همه در مورد اینکه چرا گفتم گوشیم بگم که شما گفتی گربه دستش به گوشت نمیرسه این یعنی اینکه من توان مالیش رو ندارم و.... اگر بد برداشت کردم ببخشید
غیر از اینه؟
خوب بازی هایی که چند سال پیش هم اومد همین گرافیک رو داشت دیگه مگه غیر از اینه؟
:laughing: تو رو خدا اینقد تاپیکارو جک بارون نکنین
شما آنچارتد2 رو دیدی اصن؟نکنه آنچارتد 1 رو دیدی فکر کردی آنچارتد 2 هست؟
دانش شما از کارشناسای Ign و Gamespot و اینا بالاتره نه؟
خودتون از گفتن این جمله که سل غول گرافیکی هست خندتون نمیگیره؟
والا خندمون نمیگیره ولی از حرفهای شما روده بر میشیم:laughing::laughing::laughing:
ولی این دو تا بازی که نام بردید ( u2 , killzon2) که گرافیکشون در حد مدیوم کرایسیس هست
پس خوفناک نیستند
شما برو همون کرایسیستو بازی کن.
شما راست میگی گرافیک کیلزون آنچارتد در حد سگا هست
دوستان من دیگه هیچ پستی اینجا نمیدم
حیف شد...

محض اطلاع بگم که کرایسیس در زمان خودش با یه سیستم 400 دلاری در تنظیمات بالا و رزولیشن منطقی اجرا میشد
خیلی دوست دارید من جوابتون رو بدم اختار بگیرم ؟ شماها از گرافیک چی میدونید برید آتاری بازی کنید بابا من در ماه 30 تا کارت و سی پی یو برای مشتریام میبندم و.......

اون سیستم 400 دلاری که شما میگی فقط میتونست کرایسیس و رو 20 فریم اجرا کنه دوست عزیز.
قضیه ی کنسولا با پی سی خیلی فرق داره تو پی سی این بازیه که سخت افزار و تعیین میکنه اما در مورد کنسول قضیه بر عکسه
اینیم که شما بلدی کارت گرافیک ببندی ربطی به اطلاع از گرافیک نداره.نمیدونم مشکل شما چیه کسی شمارو مجبور نکرده در مورد ps3 نظر بدید شما بهتره به پی سی خودتون بچسبید

محض اطلاع بگم که کرایسیس در زمان خودش با یه سیستم 400 دلاری در تنظیمات بالا و رزولیشن منطقی اجرا میشد
خیلی دوست دارید من جوابتون رو بدم اختار بگیرم ؟ شماها از گرافیک چی میدونید برید آتاری بازی کنید بابا من در ماه 30 تا کارت و سی پی یو برای مشتریام میبندم و.......

بین دوست من حرف شما غیر منطقی هست این بازی در سال 2007 ریلبیز شد اگه اشتب نکرده باشم سه سال پیش کارتهای 512 زیاد در بازار موجود نبود و اگه هم بئذ بسیار گرون بود پس شما چطور میگی با یه سیستم 400 دلاری میشد این بازی رو راحت بازی کرد من هم تو کار کامپیتور هستم الانشم با کارتهای قوی هم در بعضی مواقع این بازی رو با افت فریم میاره و این در حالیه که 3 سال پیش قیمتها خیلی گرئنتر الان بودند

خوب همه نظرشونو گفتن منم توهم های خودمو بگم
با وجه به رشد تکنولوژی در همه بخش ها باید با توجه به بخش هایی که به کنسول مربوط میشه نظر داد
اول از همه سخت افزار خود کنسول:
از دوستانی که با نرم افزار های سه بعدی کار کرده باشن میدونن که برا ساخت یک آبجکت واسه بازی برا اینکه دستگاه بتونه پردازش کنه به اجبار از خیلی ویژگی هایی که باعث بشه طبیعی تر به نظر بیاد رو حذف میکنن و یا اینکه از کیفیت آبکت های محیط اطراف کم میکنن
نسل بعدی باید سخت افزاری داشته باشه که بتونه از حداکثر کیفیت آبکت ها استفاده کنه که خود همین هم باعث افزایش حجم سورس یا همو بازی میشه
واسه همین هم فکر نکنم دیگه خبری از درایو نوری باشه با آمدن یو اس بی 3 و هارد های اس اس دی به احتمال خیلی زیاد از همچین تکنولوژی هایی استفاده میکنن
اینم بگم که با آمدن تلویزون های 3 بعدی باید مچ باشن تلویزیون های سه بعدی تصویرشون تو چند لایه تشکیل میشه نسل بعدی هم حتما رو این موضوع تمرکز داره
واسه اینکه بعضی ار بچه ها گفته بودن نمیشه بازی رو از نت گرفت خوب تا حالا کسی با سرعت 10 مگ بر ثانیه دانلود نگرده که خیلی طول بکشه 3 ساعته میشه 60 گیگ رو دانلود کرد

اقا من تمامی پست ها تو خوندم خدا وکیلی جدی میگی :confused::confused: مثلا سواد دارمون هم هستی:biggrin1:
جوابت هم بچه ها دادن کاملا:love: ولی بیخیال شو و من هم 4 کلمه بیشتر نمی گم برات:biggrin1:
فن بوی بازی ممنوع:blushing:

خوب همه نظرشونو گفتن منم توهم های خودمو بگم
با وجه به رشد تکنولوژی در همه بخش ها باید با توجه به بخش هایی که به کنسول مربوط میشه نظر داد
اول از همه سخت افزار خود کنسول:
از دوستانی که با نرم افزار های سه بعدی کار کرده باشن میدونن که برا ساخت یک آبجکت واسه بازی برا اینکه دستگاه بتونه پردازش کنه به اجبار از خیلی ویژگی هایی که باعث بشه طبیعی تر به نظر بیاد رو حذف میکنن و یا اینکه از کیفیت آبکت های محیط اطراف کم میکنن
نسل بعدی باید سخت افزاری داشته باشه که بتونه از حداکثر کیفیت آبکت ها استفاده کنه که خود همین هم باعث افزایش حجم سورس یا همو بازی میشه
واسه همین هم فکر نکنم دیگه خبری از درایو نوری باشه با آمدن یو اس بی 3 و هارد های اس اس دی به احتمال خیلی زیاد از همچین تکنولوژی هایی استفاده میکنن
اینم بگم که با آمدن تلویزون های 3 بعدی باید مچ باشن تلویزیون های سه بعدی تصویرشون تو چند لایه تشکیل میشه نسل بعدی هم حتما رو این موضوع تمرکز داره
واسه اینکه بعضی ار بچه ها گفته بودن نمیشه بازی رو از نت گرفت خوب تا حالا کسی با سرعت 10 مگ بر ثانیه دانلود نگرده که خیلی طول بکشه 3 ساعته میشه 60 گیگ رو دانلود کرد
حرفای شما کاملا درسته ولی اینم در نظر بگیرید که الان بلورای 200 گیگ هم براحتی قابل تولیده
من خودم به حرف مسولای نینتندو اعتقاد دارم که گفته حداقل 20 سال طول میکشه درایوهای نوری به طور کامل حذف بشن چون مردم به این راحتی ها چیزی رو که براشون عادت شده کنار نمیزارن
از طرفی اولین بازی سه بعدی (آواتار) هم تو همین نسل هم تولید شده .طبق مصاحبه ی سونی با سایت cnet سونی گفته ps3 با یه اپدیت ساده بلورای 3d رو پشتیبانی میکنه.پس با تلویزیون سه بعدی در حال حاضر هم مچن(بزودی مچ میشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or