پرداخت حق عضویت در بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان لطفا سر قیمت چونه نزنند که حالا سالی 10000 تومن یا 12000 تومن یا هر مقدار دیگه یی،قیمت آخرین مرحله ی کار هستش و با توجه به امکاناتی که ایجاد میشه محاسبه میشه و مسلما اگه قیمت ابتی اعلام شه رقم معقولی خواهد بود.
شما بیشتر تمرکزتون رو بذارید رو پیشنهاد امکانات و البته واقعی نه علمی تخیلی مثل اعزام خبرنگار به نمایشگاه:دی به خاطر اینکه امکانات سیستم نهایی عضویت سایت طبق یه سری امکاناتی که ادمین های سایت درنظر گرفتن و امکاناتی که شما اینجا پیشنهاد میدین تشکیل میشه.

ابتدا باید نوع و ارزش این امکانات رو دید بعد دربارش نظر داد

تا 10000 تومن ارزش داره بابت حق اشتراک . اما خب باید امکاناتی هم باشه که اعضا پشیمون نشن از اینکه 10 تومن پول دادن.یه سری امکانات خاص که جایی دیگه نشه پیدا کرد. به هر حال کار جالب خواهد بود.

اول لطف کنین امکاناتی روکه پیشبینی کردین بگین تا بشه نظرداد
چون بازیسنتربخاطرانجمنهاش هست که بازیسنترشده وگرنه سایتش چنگی به دل نمیزنه وارزش پرداخت
حق عضویت واینچیزارو نداره حتی فرومش هم همینطورالبته این نظرمنه

با سلام به تمامی دوستان این موضوع که حق عضویت بپردازیم . یک مسئله کاملا درسته ولی باید اینرا هم گفت این سایت از نظر به روز بودن خیلی عقب هست و از نظر upload باید خودشو به سایتای دیگر برسونه نوع فرمتها باید بیشتر بشن بنده به شخصه اماده پرداخت هستم با پوزش از مدیریت سایت ;)

قیمت هم خیلی مهم نیست چونکه اعضای این سایت برای اینکه همان اسم Premium یا Ultimate کنار نامشون بخوره حاضرن هر پولی رو بدن!
حرف جالبی بود :laughing:
واسه بقاء این سایت پولم میدیم چه برسه به جون!
فکر کنم برعکسی گفتی کسی جون نخواست !
----------------------
واقعا اگه خوده سایت یه فروشگاه اینترنتی داشته باشه و سیستم پرداخت پشتیبانی کنه عالی میشه !

آخرین ویرایش:
سلام

من سه صفحه اول رو خوندم خسته شدم که از بس سر قیمت چونه زدند

فعلاً ایده جدید ندارم تازه متوجه شدم.
ولی یک سری امکانات هستش که بهتره از کاربران معمولی گرفته بشه.

- قابلیت دانلود کردن فایل های ضمیمه سایت رو نداشته باشند.
- ارسال نامه خصوصی و پیام بازدید کننده به کاربران فعال، ویژه، مدیر و یا عضو تحرریه سایت رو نداشته باشند.
- بیشتر از 50 تا نامه خصوصی ارشیو نداشته باشند.
- تعداد پست های محدودی در سایت داشته باشند.
- قابلیت ایجاد تاپیک برای فروش وسایل و محصولات خودشون رو نداشته باشند.
- یکسری از تاپیک های مهم شده که مطالب انها تخصصی و مهم هستش رو نتوانند بخونند.

فعلاً

سلام دوستان منم موافقم اولين پيشنهادمم گزاشتن مطالب جديد ومهم وضروري در سايت نه فروم و از همه مهمتر اطلاعات كنسول ها بازي ها و نقد وبررسي همه ي بازيها روز براي همهي پلتفرم هاست
با تشكر

سلام

منم با پرداخت حق عضویت موافقم ولی یه سری امکانات اضاف بشه بد نیست در مورد مبلغ هم مدیران محترم خودشون تعیین کنند بهتر هست . واسه ما که فرقی نمیکنه ولی به قول پدرام شاید بعضی از دوستان توان مالی نداشته باشن.

موفق باشید

به نظر من اصلا نباید پولی گرفت چون حد اقل نصف کاربرها دیگه به این سایت مراجعه نمیکنن. هیچ انجمنی پول نمیگیره.

طبق جمیع جوانب کار اشتباه و سودجویانه ایست.

البته بی ادبی نباشه آگر دلیلی برای پول گرفتن هست بگین ما هم با کمال میل پرداخت میکنم اصلا ماهی 5000 تومن اما با این کارخیلی از کاربرها دیگه نمیان.

برداشتین محدودیت پیام خصوصی ...
و اینکه تمام wallpaper های Gamewallpaper بدون آدرسی از بازی سنتر باشن! (هر وقت خواستم پرینت کنم ! نتوستم بخاطر اسم و سایت !)

آخرین ویرایش:
سلام

من سه صفحه اول رو خوندم خسته شدم که از بس سر قیمت چونه زدند

فعلاً ایده جدید ندارم تازه متوجه شدم.
ولی یک سری امکانات هستش که بهتره از کاربران معمولی گرفته بشه.

- قابلیت دانلود کردن فایل های ضمیمه سایت رو نداشته باشند.
- ارسال نامه خصوصی و پیام بازدید کننده به کاربران فعال، ویژه، مدیر و یا عضو تحرریه سایت رو نداشته باشند.
- بیشتر از 50 تا نامه خصوصی ارشیو نداشته باشند.
- تعداد پست های محدودی در سایت داشته باشند.
- قابلیت ایجاد تاپیک برای فروش وسایل و محصولات خودشون رو نداشته باشند.
- یکسری از تاپیک های مهم شده که مطالب انها تخصصی و مهم هستش رو نتوانند بخونند.

فعلاً

به نظرم یکسری امکانات یه کاربران پریمیوم داده بشه که کاربرای عادی نداشته باشند نه اینکه از امکانات کاربران عادی کاسته بشه

آخرین ویرایش:
با سلام به همه بازی سنتری ها عزیز

بله این روش و حق عضویت الان در بیشتر سایت راه افتاده و کار جالبی هم هست

ولی خداییش برای 5000 تومن کی حوصله داره بره صف بانک و یا هر روش دیگه

به نظر من امکانات اگه خیلی بیشتر بشه برای این اعضا میشه قبول کرد که حق عضویت بیشتری داد و اینجوری حسش هست که بریم پول بریزیم به حساب

یعنی امکانت برای اعضا باشه که ارزش رفتن صف بانک داشته باشه

اول در مورد نقد بازيها اين مطلب رو بگم كه كلا بازيها بايد به صورت كاملا فني و دقيق نقد بشن و سيستم امتياز دهي براي هر بازي وجود داشته باشد(هم از طرف سايت و هم اعضا)

اما امكانات:

1-بيشتر كردن حجم فايي آواتار و امضا

2-در نظر گرفتن تسهيلات ويژه براي مبادله بازيهاي ps3 بين اعضا با نظارت و مديريت سايت

3-اختصاص قسمت Gamewallpaper براي اين اعضا

4-برگزاري مسابقات آنلاين با شرايط مشخص بين اين اعضا

5-ارسال يك مجله بازي(بازيرايانه . بازينما . ....)براي اين اعضا بدون گرفتن هزينه ي مجله(در اين مورد مديريت سايت با همكاري مسولان يكي از مجله ها ميتوانند شماره ويژه اي از مجله را در پايان هر سال براي اين اعضا ارسال كنند)

6-ارسال اطلاعيه به پروفايل اعضا در مواردي مثل نقد بازيها يا مسابقات و ....

مبلغ عضويت براي اين موارد 15 الي 20 تومن ميتواند باشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد نظر دوستان هم بايد بگم كه نظرشان كاملا محترمه ولي مواردي مثل اختصاصي شدن نقد بازيها يا

ايجاد تاپيكهاي اختصاصي براي اعضاي پولي يا محدود كردن پستهاي كاربران عادي و ارسال trailer ها فقط براي اين اعضا كمي غير منطقي به نظر ميرسه
چون از امكانات اعضاي عادي كم ميشه و هدف سايت دادن امكانات بيشتر به اعضاي پولي هست نه كم كردن امكانات اعضاي عادي

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or