پخش زنده مراسم لانچ Playstation 4 در ژاپن

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS4-JP-Launch-Live-Stream.jpg
درود.

کمپانی Sony رسما اعلام کرد که مراسم لانچ که قرار است در February 21 ساعت 10:30 p.m شروع شود، live stream خواهد شد..
در این مراسم اعضای کلیدی این شرکت همچون Andrew House ، Hiroshi Kawano ، Shuhei Yoshida حضور خواهند داشت، همچنین قرار است اولین PS4ـی که به دست مشتری برسد، توسط House و Kawano به آن شخص خریدار تحویل داده شود.
در این مراسم بازی سازان و افراد بزرگی نیز حضور خواهند داشت:
Hideo Kojima ، Shinji Hashimoto ، Naoki Yoshida ، Toshiro Nagoshi، Mayuko Kawakita ، Viking افرادی هستند که در این مراسم حضور خواهند داشت.
شما میتوانید این مراسم را به صورت آنلاین از Niconico و Ustream دنبال کنید، احتمال این وجود دارد که شاهد معرفی عناوین جدیدی از سوی Sony نیز در این مراسم بزرگ باشیم.
این مراسم در Ginza ـه توکیو ـی ژاپن در ساختمان اصلی Playstation برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش:
PS4GreatWave-670x406.jpg

درود.

دیگه چیزی تا شروع لانچ در کشور ژاپن نمونده و Hiroshi Kawano رئیس SCE در ژاپن و آسیا گفته که به خاطر فروش بالایی که PS4 در غرب داشته ، بازیسازان ژاپنی بر روی PS4 شرط می بندن ! او با اعتماد به نقس کاملی از حمایت های بازیسازها از این کنسول جدید گفته و اینکه آینده خوبی رو برای PS4 می بینه و ...
"فروش خوبی که PS4 در غرب داشته، نه حتی اینکه به کاربران هم حس خوبی میده ، بلکه طراحان و بازیسازان هم تحت تاثیر قرار گرفتن و میگن : "من میخوام روی PS4 شرط ببندم." و یا "بیاین بازی هامون رو برا PS4 بسازیم."
در کل هم فروش خوب و هم بالاخص قابلیت بازی کردن به صورت Remote Play بر روی ویتا هم به سازندگان دلگرمی بیشتری میده، و اونها میگن که : "من میخوام رو PS4 شرط بندی کنم و .."و یا میگن : "بیاین زود بازی ـمون رو واسه PS4 بسازیم و ..."
source

طبق آمار و ارقامی که بدستم رسیده 6 ساعت دیگه باید شروع بشه درسته ؟:-b
تو این 6 ساعت چه کاری میتوان انجام داد ؟ 8-|
یه کار ! اینترنتمو شارژ کنم وسط نمایش تموم نشه :|

اگر لینک مراسم برای دانلود اومد خواهشا در همین تایپک بذارید با کیفیت 1080 و 60 فریم در ثانیه(انگار ps4 :)))
جدا از شوخی لینکش بزارید دوستان

اگر لینک مراسم برای دانلود اومد خواهشا در همین تایپک بذارید با کیفیت 1080 و 60 فریم در ثانیه(انگار ps4 :)))
جدا از شوخی لینکش بزارید دوستان

نگران نباش میاد میر تو تاپیک تریلرهای جدید
من لانچ غرب رو از اونجا با کیفیت بالا دان کردم برای هر دو کنسول

آقاي فرگال گارا هم از سوني بريتانيا گفته كمبود PS4 تا ماه آوريل (بهار دوماه ديگه) باقي ميمونه و همچنان نميتونن به اندازه ي تقاضا كنسول توليد كنن اين به معناي بيشترين كمبود يه كنسول بعد از لانچ در طول تاريخه

Sony: PS4 will remain in limited supply until April - NeoGAF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or