پخش تریلر بازی FIFA 12 با موتور فیزیکی Impact

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12thumb21.jpg

درود .

و بلاخره شرکت EA Sports اولین تریلر سری جدید بازیهای فیفا با نام FIFA 12 را منتشر کرد .
و این در حالی میباشد این سری از موتور گرافیکی جدید با نام Impact استفاده میکنند تریلر را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید در گیرهای فیزیکی بین بازیکنان و دیگر موارد بسیار خوب کار شده است . شایان ذکر است سازندگان بازی قول یک انقلاب در گیم پلی بازی را داده بودند حال با دید نظر طرفداران این بازی چگونه است .

برای دیدن تریلر بازی کلیک کنید .

آخرین ویرایش:
طبق معمول باز هم فوق العاده
ولي از همين الان ميشه يكي از تغييرات رو پيشبيني كرد:به نظرم بازي به شدت فيزيكي ميشه كه خيلي واسه طبيعي تر شدن بازي هم لازمه!

برخوردهای فیزیکی که توی تریلر اول دیده بودم خیلی جالب بودن!
ولی اگه یه کم خود بدن بازیکنا فیزیکی تر و طبیعی تر بشه خیلی این برخوردا جذاب میشه، به نظر بازیکنا یه کم زیادی سبک وزن هستن!

یه عکس هم از منوی نسخه ی 360 بازی در اومده که فوق العاده زشت کار شده ! ( قشنگ ترین منوها رو مسلماً فیفا 10 و 09 داشتن) :

80267035530078532302.jpg

* باید چیز پی ان بزنید تا عکس رو ببینید :دی

این در حالی میباشد این سری از موتور گرافیکی جدید با نام Impact استفاده میکنند
دوست عزیز Impact یه Physic Engine ِ نه Graphic Engine ! لطفاً عنوان تاپیک رو اصلاح کنید.

See real-world physicality in every interaction on the pitch thanks to the incredible new Player Impact Engine in FIFA 12.
http://www.ea.com/uk/football/videos/player-impact-engine-trailer-02

با توجه به اين كه لينگ دانلود چيزتره و البته حجم فايل كمه(:d)گفتم واسه اونايي كه نميتونن از چيزترينگ گسترده عبور كنن ويدوئو رو اپلود كنم
دانلود
ولی اگه یه کم خود بدن بازیکنا فیزیکی تر و طبیعی تر بشه خیلی این برخوردا جذاب میشه، به نظر بازیکنا یه کم زیادی سبک وزن هستن!
كيان دقيقا حرف دل منو زدي!واقعا بعضي اوقات اين سبك بودن بازيكنها رو اعصابه!در ضمن خيلي هم راحت رو زمين ميفتن كه ميتونه دليلش همين سبك بودن بازيكنها باشه.به نظرم اگه روي اين مورد كار بكنن با توجه به اين كه از روي تريلرهايي كه اومده مشخصه بازي درگيرانه شده خيلي عالي ميشه.در غير اين صورت ممكنه يك مقدار توي ذوق بزنه!
یه عکس هم از منوی نسخه ی 360 بازی در اومده که فوق العاده زشت کار شده ! ( قشنگ ترین منوها رو مسلماً فیفا 10 و 09 داشتن) :
و البته اگه يادت باشه 2004 كه قابليت عوض كردن عكس پشت منوي بازي هم دست خودت بود

• Like
Reactions: HL2-GF and PAUSE

80267035530078532302.jpg

* باید چیز پی ان بزنید تا عکس رو ببینید :دی

دوست عزیز Impact یه Physic Engine ِ نه Graphic Engine ! لطفاً عنوان تاپیک رو اصلاح کنید.

See real-world physicality in every interaction on the pitch thanks to the incredible new Player Impact Engine in FIFA 12.
http://www.ea.com/uk/football/videos/player-impact-engine-trailer-02
دوست من عکش از منو رو لینکش و بزار برم ببینم.

فیزیک بازی محشر شده.تنه ها و تکل ها و نبرد های هوایی به زیبات رین شکل ممکن شکل می گیرن.:x
امیدوارم یه تریلر از گیم پلی توپ و انقلابیش نشون بدن.>:d<
انتظار برای بهترین بازی شبیه ساز ورزشی خیلی سخته.:x

یه چیز ازار دهنده در مورد فیفا نبود تنوع زیاد تو گیم پلی هستش. بازیکنا عملا هیچ فرقی با هم ندارن. بازی با تیم ها ی مختلف هم بهت یه احساس مشابه رو میده. گل ها خیلی کنترل شده از اب درمیاد. یهجورایی مث اینکه همه چیز اسکریپت شدس. بعد از یهمدت کوتاهی ادمو خسته میکنه.

یه چیز ازار دهنده در مورد فیفا نبود تنوع زیاد تو گیم پلی هستش. بازیکنا عملا هیچ فرقی با هم ندارن. بازی با تیم ها ی مختلف هم بهت یه احساس مشابه رو میده. گل ها خیلی کنترل شده از اب درمیاد. یهجورایی مث اینکه همه چیز اسکریپت شدس. بعد از یهمدت کوتاهی ادمو خسته میکنه.
الان داری در مورده PES حرف میزنی دیگه!؟!؟!؟

نریلر عالی بود خیلی چسبید :دی
خداکنه E3 از گیم پلی هم نمایش بدن . این فرار از تکلها هم خیلی بهتر شده خیلی به کاز میاد :دی
میشه گفت خنده دار ترین پستی بود که درباره-ی فیفا خوندم :دی
بازیکنها با هم تفاوت ندارن !!!
شما اگه تونستی همونطور که با دروگبا بازی میکنی با مسی بازی کنی یا با رونالدو بازی کنی من بهت جایزه میدم !
اگه قرار باشه بعد از یه مدتی خسته کننده بشه پس من و امثال من که حداقل هفته 12 ساعت فیفا بازی میکنیم حواسمون نیست تکراری میشه اشتباه میکنیم بازی میکنیم دیگه ؟ :دی
کلا همه-ی ایرادهایی که گرفتید یجوریه که بقول دوستمون بنظر میرسه شما PES رو اشتباهی بازی کردید
هرچند در اون هم تفاوت بین بازیکنهای مختلف احساس میشه !

دوست من عکش از منو رو لینکش و بزار برم ببینم.

دوستان خوبه یه سر به این سایت بزنن
www.eurogamer.net
شات های بازی رو می تونید اینجا ببینید
http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=15200&article_id=1362881

تریلر بازی رو هم اینجا می تونید مشاهده و دانلود کنید
http://www.eurogamer.net/videos/fifa-12-footage-of-player-impact-engine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or