خبر رسمی پتنت جدید سونی برای کنترل DualSense

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
dualsence.jpg

در یک درخواست ثبت اختراع مشخص شده است که سونی یک کنترلر DualSense را طراحی کرده است که بازی را تا حد امکان در دسترس و ساده‌تر می‌کند. در سندی که اخیراً منتشر شده است، یک کنترلر با صفحه نمایش لمسی به جای پد لمسی نشان داده شده است. همچنین دکمه‌های دسته نیز روشن می‌شوند. در گزارش منتشر شده توسط GameRant که این سند ثبت اختراع را منتشر کرده است، گفته شده است که این مفهوم با یک مدل هوش مصنوعی پیش‌بینی‌کننده همراه است. این هوش مصنوعی می‌تواند زودتر بفهمد که گیمر در چه زمانی با تحدید و یا خطر درگیر خواهد شد، نکات و راهنمایی‌های قبل از زمان درگیری را در اختیار گیمر قرار میدهد.

این پتنت جالب است که موارد استفاده زیادی دارد. برای مثال، به گیمرهای جوان و یا کسانی که برای اولین بار بازی میکنند، کمک می‌کند تا کنترل‌های یک بازی را خیلی سریع‌تر درک کنند و دکمه‌هایی را که برای دستیابی به اهداف خاصی باید فشار دهند، روشن می‌کند.

سونی تو فکر چیه مایکروسافت تو فکر چی...
واقعا هم باید بیاد رو پلتفرم سونی و نینتندو اشتراک بفروشه خودشو گول بزنه رقیبم گوگل و آمازونه.
ادین سونی و نینتندو رو جفتشونو نگه داره.

خودم تو فکر خرید یه ایکس باکس سری اس بودم
پولشم ردیفه
یعنی تنها کنسولیه که خوش قیمته برای من
گذاشتم قیمت بیاد پایین‌تر که بخرم
خدا را شکر یه کاهش قیمت‌هایی داشت چند میلیون اومده پایین‌تر

تو این چند روز یه ذره دو به شک شدم
تو این چند روز انقدر خبر خوندم که مایکروسافت میگه من می‌خوام گیم پسم رو بیارم روی پلی استیشن و نینتندو و اینجور اخبار
اخباری که بوی سخت ابزار رو کنار گذاشتن و غیره میده
فرداش اسپنسر میاد یه صحبت دیگه می‌کنه
انگار کلاً مایکروسافت تمرکزشو گذاشته روی کلاد گیمینگ
خوب اگه بخوام کلاد کنم که اولاً نمی‌تونم چون تو ایرانم و شرایط خاص خودم رو دارم محدودیت‌های خودم رو دارم
بعد من اگه بخوام کلاد کنم که چرا برم این همه پول کنسول بدم؟

منظورم اینه که به جای اینکه روی بهبود سرویس‌ها و خدمات و ساپورت خوب و مشتری مداری تمرکز کنه مایکروسافت همش دنبال حاشیه اس انگار
شاید اشتباه می‌کنم

یکمی مردد شدم و بیخیال شدم حقیقتش
صرف نظر کردم از خرید xss

نظر شخصیم اینه که آدم وقتی یه کنسولی می‌خره نیاز داره به اطمینان و اعتماد
مثلاً تو اعتماد داری به نینتندو اعتماد داری به سونی کنسولش رو می‌خری
مثلاً به فرض ps2 وقتی خریدی تا ۱۵ سال براش بازی اومد راحت
یا ps3 سال ۲۰۰۶ لانچ شد همین چند وقت پیش یه آپدیت براش اومد
و ...
یعنی کنسول رو می‌خری راحت می‌شینی و می‌دونی سال‌های سال بازی براش بیاد بدون دغدغه

اما من ایکس باکس نگاه می‌کنم همش خبر ها ضد نقیض
ما می‌خوایم فلان استورمونو ببریم رو کنسول دیگه
ما می‌خوایم این کارو کنیم ما می‌خوایم اون کارو کنیم ما می‌خوایم مارکت موبایل راه بندازیم و ....
خوب کنسول دادی مثل بچه‌ها آدم ساپورت کن دیگه این همه بپر اونور بپر اینور برای چیه

آخرین ویرایش:
مفهوم با یک مدل هوش مصنوعی پیش‌بینی‌کننده همراه است. این هوش مصنوعی می‌تواند زودتر بفهمد که گیمر در چه زمانی با تحدید و یا خطر درگیر خواهد شد، نکات و راهنمایی‌های قبل از زمان درگیری را در اختیار گیمر قرار میدهد.
دسته ی اسپویل کننده ندیده بودیم، که دیدیم:دی

اون رنگی شدن دکمه ها جذابه ها، ولی خوب موقع بازی کردن دیده نمیشه که:دی فقط میشه یه سری عکس تبلیغاتی و خوشگل گرفت ازشون:دی

یا مثلا تو بازی های موزیکال استفاده کرد...و دیگه بدتر نمیشه دکمه ها رو دید...ولی تو ویدیو تبلیغاتیش خوشگل میفته حتما:)) :دی

واقعا هم باید بیاد رو پلتفرم سونی و نینتندو اشتراک بفروشه خودشو گول بزنه رقیبم گوگل و آمازونه
اون موضوع رو که فیل اسپنسر تکذیب کرده.
نکنه به شما تو pm گفته که می خواد گیم پس رو بیاره رو ps و nintendo ولی ما به صورت عمومی تکذیب می کنیم شما هم به کسی نگو فعلا؟😁

• Like
Reactions: Sega_genesis
اون موضوع رو که فیل اسپنسر تکذیب کرده.
نکنه به شما تو pm گفته که می خواد گیم پس رو بیاره رو ps و nintendo ولی ما به صورت عمومی تکذیب می کنیم شما هم به کسی نگو فعلا؟😁

اونی که میگی فیل اسپنسر تکذیب کرده
حرف من که نبوده که تکذیب کنه 😁
یکی از عوامل خود مایکروسافت تیم استوارت ، مدیر ارشد مالی ایکس باکس در مورد سرویس Xbox Game Pass گفته بود 😌

دیگه از این بزرگتر؟ اینا مجموعه‌های بسیار بزرگن حتی می‌دونن قراره مثلاً سال‌ها بعد چه هدفی رو پیگیری کنن
چارت و اهداف سازمانی دارن
طرف مدیر ارشد مالی ایکس باکسه
از همه چی خبر داره

بعد من ندیدم اسپنسر تکذیب کنه
فقط گفت ما به پلتفرمی که دادیم و به مشتریان خود متعهد هستیم و غیره

آخرین ویرایش:
دیگه از این بزرگتر؟
بله، فیل اسپنسر
بعد من ندیدم اسپنسر تکذیب کنه
فقط گفت ما به پلتفرمی که دادیم و به مشتریان خود متعهد هستیم و غیره
حالا ببینید
Phil Spencer Denies Plans to Bring Xbox Game Pass to PlayStation and Nintendo - IGN"We%20have%20no%20plans%20to,Pass%20to%20PlayStation%20or%20Nintendo.&text="The%20thing%20I%20want%20to,ve%20built%2C"%20he%20said.
پ.ن ولی آخر متوجه نشدم یه پنتنت دسته چراغ دار ps که معلوم نیست عملی بشه یا نه چه ربطی به این موضوعات داره که

• Like
Reactions: Sega_genesis
بله، فیل اسپنسر

حالا ببینید
Phil Spencer Denies Plans to Bring Xbox Game Pass to PlayStation and Nintendo - IGN"We%20have%20no%20plans%20to,Pass%20to%20PlayStation%20or%20Nintendo.&text="The%20thing%20I%20want%20to,ve%20built%2C"%20he%20said.
پ.ن ولی آخر متوجه نشدم یه پنتنت دسته چراغ دار ps که معلوم نیست عملی بشه یا نه چه ربطی به این موضوعات داره که

این خود تاپیک خبر تو بازی سنتر به زبان فارسی سلیس

مصاحبه ویندوز سنترال با آقای اسپنسر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or