پایان ME3 ممکن است ناراحت کننده باشد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
فقط یک ماه تا عرضه یکی از محبوب‌ترین عنوان سال‌های اخیر یعنی قسمت سوم Mass Effect مانده و بعد از سکوت 2 هفته EA و Bioware امروز خبر جدید و جالبی در خبرگزاری ها در مورد این بازی منتشر شده است.

انگار قرار نیست همه طرفداران بعد از پایان بازی خوشحال باشند و ممکن است پایانی ناراحت کننده در انتظار ما باشد. با اینکه ممکن است عنوان های دیگری از این سری ساخته شوند ولی به احتمال زیاد داستان کاپیتان شپرد در این نسخه به پایان می رسد و بسیاری از طرفداران بازی نگران این موضوع هستند که با پایان خوشی روبه‌رو نشوند، مخصوصا از وقتی که شرکت Bioware اعلام کرد که در این عنوان پایان منفی نیز وجود دارد.

دستیار تولید بازی آقا Mike Gamble در این مورد گفته:" ما می‌خواهیم چیزی که تحویل بازیکن می‌دهیم راضی کننده باشد و این موضوع بدین معنی نیست که همه بازیکنان در پایان خوشحال باشند. بعضی‌ها از پایان بازی بسیار خوشحال می شوند و بعضی ها بسیار عصبانی. هر تصمیمی که بازیکن در طول بازی بگیرد، هر چه قدر هم کوچک باشد باعث می‌شود داستان تحت تاثیر قرار بگیرد. در این عنوان جواب اکثر سوالات داده خواهد شد و این یکی از موضوعات کلیدی این نسخه است. "

البته این بحث باعث نمی‌شود که شما بعد از اتمام بازی Save های خود را پاک کرده و به دور بیاندازید. انگار Bioware هنوز برای این سری نقشه‌هایی در سر دارد.

Mike Gamble به OXM در مورد ادامه دادن سری گفته:" هنوز مناطق بسیار زیادی در بازی وجود دارد که کاوش نشده است و این مناطق هم برای خودشان تاریخ، تکنولوژی و جنگ هایی دارند که نشان می دهد نژاد های مختلف چگونه به وجود آمده اند. ما میتوانیم داستان‌های زیادی از آنها تعریف کنیم. "

عنوان محبوب Mass Effect 3 در ماه مارچ برای Ps3 , X360 و PC عرضه خواهد شد و در این ماه هم می‌توان دمو این عنوان را دانلود کرد.

20120203me3.jpg

ME2 نصب کردم 10 دقیقه اولش بازی کردم و دیگه سراغش نرفتم ....کلا از این جور بازیها زیاد خوشم نمیاد
مشکل سبک بازیه که با مزاج شما سازگار نیست... نمیدونم چرا همه گیم رو تو اسلحه گرفتن و جلو رفتن و کشتن میبینند!
اینم شد همون قضیه فیلم A Separation... این همه جایزه گرفته یارو تو مملکت خودمون به فیلم میگه آشغال! یارو از یه فیلم درام انتظار خون خونریزی در حد Saw رو داره...

به شدت حمایت میشه از این حرکت! به شخصه عاشق پایان های تلخ و تاثیر گذار تو بازی هام...از اون مدلهایی که قهرمان داستان در نهایت میمیره.....
کاپتان شپرد هم برای اینکه در ذهن همه ما به عنوان یک قهرمان جاودانه بشه بهتره که در پایان این سه گانه و در نقطه اوج داستان کشته بشه...
یک مرگ باشکوه>:dکه اشک همه طرفداراش رو در بیاره:((

مشکل سبک بازیه که با مزاج شما سازگار نیست... نمیدونم چرا همه گیم رو تو اسلحه گرفتن و جلو رفتن و کشتن میبینند!
اینم شد همون قضیه فیلم A Separation... این همه جایزه گرفته یارو تو مملکت خودمون به فیلم میگه آشغال! یارو از یه فیلم درام انتظار خون خونریزی در حد Saw رو داره...

عزیزم یه نفس عمیق بکش!:)
شما نمیخواد مشخص کنی کی از چی خوشش میاد یا از چی بدش میاد... حالا یه چیزی یاد گرفتید همش بیاید بگید طرف چون از این بازی خوشش نمیاد حتما خونریزی و بکش بکش دوست داره...
البته هرچند هم که ME اصلا خون و خونریزی نداره:))

به شدت حمایت میشه از این حرکت! به شخصه عاشق پایان های تلخ و تاثیر گذار تو بازی هام...از اون مدلهایی که قهرمان داستان در نهایت میمیره.....
کاپتان شپرد هم برای اینکه در ذهن همه ما به عنوان یک قهرمان جاودانه بشه بهتره که در پایان این سه گانه و در نقطه اوج داستان کشته بشه...
یک مرگ باشکوه>:dکه اشک همه طرفداراش رو در بیاره:((
اره...دقیقا مثل مک تاویییش تو کال اف...
قهرمان ها بمیرن ..قدرشون رو بیشتر میدونیم:))

ميگفتن ممكنه چيزهاي بد اتفاق بيفته ديگه قطعي شد
جدی ؟ متن یا عنوان خبر چیز دیگه ای رو عنوان میکنه .
مگه من گفتم كه اتفاق خوبي ميفته اول دقت كن چي نوشتم بد نقل قول كن

آخرین ویرایش:
ميگفتن ممكنه چيزهاي بد اتفاق بيفته ديگه قطعي شد
جدی ؟ متن یا عنوان خبر چیز دیگه ای رو عنوان میکنه .
اصلا دوست ندارم دیگه شپرد رو نبینم :(
اوایل ساخت بود میگفتن این پایان کار شپرده دیگه :d احتمالا 2-3 نوع پایان داره .

آخرین ویرایش:
همون بهتر :دی
هرچی بازی سخت تر باشه وقتی به یه پایان خوب میرسی بیشتر بهت میچسبه :دی ME2 که من هر سری بازی کردم نهایتش یه نفر میمرد ( Jack :دی ) بقیه دفعات همه زنده میموندن :|

امیدوارم اینبار نسبت اتفاق افتادن پایان های بد به خوب 3 به 1 باشه :دی

پایان غم انگیز مثلا چی؟ :d مثل GEOW 3 باشه که آره خب شایدم هم مثل ریچ :d
ولی چقدر جالب نسخه بعدی را هم تایید کرد پس هر بلایی سر هرکی میاد سر شپرد فکر نکنم بیاد :d

ماشالله تازگی الانم مد شده هر کی بن میشه میره اکانت میسازه !

عزیزم یه نفس عمیق بکش!:)
شما نمیخواد مشخص کنی کی از چی خوشش میاد یا از چی بدش میاد...
عزیزم یارو میگه از بازی خوشم نمیاد من دارم واسش مشخص میکنم از چی خوشش بیاد از چی بدش میاد؟!
ME2 نصب کردم 10 دقیقه اولش بازی کردم و دیگه سراغش نرفتم ....کلا از این جور بازیها زیاد خوشم نمیاد
!!!

حالا یه چیزی یاد گرفتید همش بیاید بگید طرف چون از این بازی خوشش نمیاد حتما خونریزی و بکش بکش دوست داره...
البته هرچند هم که ME اصلا خون و خونریزی نداره:))
خودتم داری میگی خون ریزی نداره! یعنی خودت داری حرف خودت رو نقص و حرف منو تایید میکنی!

تورو خدا قبل پست دادن 1% فقط 1% فکر کنید بعد پست بدید!

پایان غم انگیز مثلا چی؟ :d مثل GEOW 3 باشه که آره خب شایدم هم مثل ریچ :d
ولی چقدر جالب نسخه بعدی را هم تایید کرد پس هر بلایی سر هرکی میاد سر شپرد فکر نکنم بیاد :d

از کجا به این نتیجه گیری رسیدی؟:d

"انقدر کهکشان راه شیری بزرگ هست و انقدر نژاد های مختلف تو این بازی هستن که میشه برای هر کدوم یه نسخه از بازی رو ساخت!"فکر کنم منظورش اینه!;;)

پ.ن:اسپویل نکنید:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or