پایان کامل تر برای Mass Effect 3

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

05648IMMme354.jpeg

مطمئناً تا امروز در جریان اتفاقاتی که بعد از منتشر شدن بازی Mass Effect 3 رخ داد ، قرار گرفته اید. پایان این بازی مشکلات متعددی داشت که صدای اعتراض طرفداران این سری را بلند کرده و در سایت ها و فروم های مختلف شاهد اعتراضات زیادی بودیم و حتی کارهای عجیبی مثل ارسال 400 عدد کیک از طرف بازیکنان برای BioWare در راستای اعتراض به پایان بازی اتفاق افتاد.
امروز BioWare بالاخره به این اعتراضات جواب داد و اعلام کرد با عرضه محتوای رایگانی تحت عنوان Mass Effect 3: Extended Cut به سوالات هواداران پاسخ می دهد. این DLC شامل تعدادی صحنه سینمایی به همراه یک Epilogue بوده و به نکاتی در مورد پایان بازی می پردازد.
Dr. Ray Muzika موسس BioWare می گوید : "ما همگی به بازی Mass Effect 3 و کاری که Casey Hudson و تیم او در ساخت این بازی انجام دادند ، افتخار می کنیم. ما از لحظه انتشار بازی به صحبت ها و نظرات هواداران متعصب و پرشور خود گوش داده ایم و Mass Effect 3: Extended Cut پاسخ ما به آن ها خواهد بود. ما از این طریق به سوالات طرفداران پاسخ خواهیم داد و در عین حال سمت و سویی که تیم سازنده بازی برای پایان آن در نظر گرفته بودند نیز به جای خود باقی خواهد ماند."
Casey Hudson نیز در این مورد می گوید : "تمام تلاش تیم ما بعد از انتشار بازی این بوده که برای آن دسته از طرفداران Mass Effect که منتظر پایانی واضح تر و دقیق تر هستند ، این امکان را بدهیم که به این خواسته خود برسند و هر بازیکن پایانی شخصی تر را تجربه کند."
Mass Effect 3: Extended Cut تابستان امسال به صورت رایگان برای PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد.

آپدیت خبر (با تشکر از رامین جان)
BioWare امروز طرح خود را برای نزدیک تر کردن طرفداران به پایان ME3 اعلام کرد.این استدیو اعلام کرد که DLC جدید پایان های بازی را بیشتر گسترش و شرح می دهد اما هیچ پایان جدیدی به آن اضافه نخواهد کرد.
در طول پرسش و پاسخ هایی که امروز صورت گرفت BioWare اعلام کرد که امیدوار است DLC جدید هرگونه ابهام را از ذهن طرفداران پاک کند.
"ما متعهد می مانیم و به تصمیمات هنری که که در طول بازی اصلی قرار دادیم افتخار می کنیم. ما میدانیم که طرفدارانی وجود دارند که دوست دارند بیشتر به ME3 نزدیک شوند."
"هدف این DLC آن نیست که پایان جدیدی به بازی اضافه کند بلکه به ابهامات و سوال هایی که در ذهن طرفداران شکل گرفته در مورد پایان داستان فرمانده Shepard پاسخ خواهد داد."

توجه : لطفآ اگه میخواین چیزی در مورد داستان یا پایان بازی بگین ، توی اسپویلر قرار بدین.

آخرین ویرایش:
نظرت رو بزار دمه کوزه آبش رو بخور بابا:biggrin1:
تو ME1 و 2 هم ما چندین بار بازی رو تموم کردیم تا پایان های مختلف رو ببینیم:biggrin1: خُب اینم روش:biggrin1: تازه این خیلی مهم تره چون پایان تریلوژی هست.
تو اون 2 تا نسخه، پایان مختلف از اول تو بازی بود نه اینکه بعدا بهش اضافه بشه، اونم فقط به خاطر فشار فن های بازی. البته کارشون از یه نظر احترام به حقوق مشتری هست ولی به نظر من خیلی حرکت غیر حرفه ای بود :دی

امیدوارم توضیحات درستی در مورد پایان بازی داشته باشند مخصوصا این بخش ها رو توضیح بدن : ( دوستانی که بازی رو تموم کردن و فکر میکنند پایان مشکل نداره یه نگاهی به اینجا بکنند تا بفهمن مشکلات اساسی کجاست )

1. توی DLC Arrival صراحتا نشون دادن که از بین رفتن یه Mass Relay باعث میشه تا انفجاری بسیار بزرگ ( Supernova ) به وجود بیاد که به تنهایی میتونه یه System رو نابود کنه ( دقیقا همین اتفاق توی DLC افتاد ) ، پس چطور توی پایان Mass Effect 3 تمام Mass Relay ها منفجر شدن و اتفاقی نیوفتاد ؟ آیا واقعا شپرد کل کهکشان رو به کشتن داد ؟ یا اینکه مسئولای Bioware متوجه نشدن با اینکار یه Plot Hole خیلی بزرگ دارن ایجاد میکنند ؟

2. بعد از نابودی تمام Mass Relay ها چه بلایی سر نیروهای کل کهکشان میاد ؟ زمین که داغونه و نمیتونه بهشون کمک برسونه ، پس یعنی تموم اون افرادی که آوردیم برای کمک و نجاتشون دادیم همونجا از کمبود منابع میمیرن ؟ حتی اگه بگیم به طور معجزه آسایی زمین بتونه کمک برای نیروها فراهم کنه و بهشون غذا و تجهیزات برسونه دوباره Quarian ها و Turian ها منقرض میشند چون اصلا نمیتونند غذای انسان ها رو بخورند !!!

3. من نمیتونم قبول کنم که بعد از این همه مدت که جوکر توی جاهای مختلف با ما بود و با کمک نورماندی پایاپای ما جنگید یه دفعه توی مبارزه آخر میترسه و فرار میکنه !!! تازه چطور وقت داشت بیاد اعضای گروه که همراه ما داشتن میجنگیدن رو از روی زمین برداره و بعد بترسه و فرار کنه ؟!

4. کاتالیست !!! WTF !!! این کاتالیست کلا یه Plot Hole بزرگه که باید بهش رسیدگی بشه

ببینم دوستان هنوز هم اعتقاد دارن که پایان مشکلی نداره و فقط بخاطر مرگ شپرد ناراحتیم ؟ اگه راضی نشدید بگید تا بقیه اشکالاتی که توی پایان بازی هست رو هم بگم

بازی پر از Plot Hole بوده. یکی رسیدگی کنه:d

ما که نفهمیدیم . اخه پایان بازی مگه چش بود ؟ کسی هست بگه ؟ ایرادش چی بود ؟

پایان بازی ایرادی نداشت به نظر من ولی برای پایان یه تریلوژی یه کم کوتاه و ناقص بود و سوالات زیادی برای بازیکن ایجاد می کنه یا باقی میزاره ....

نگفته پایان رو عوض میکنن.همون گندی که زدن رو بیشتر توضیح میدن!الان من موندم چطور میخوان یسری ایرادات اساسی پایان رو جمع و جور کنن؟!
کلا من که چشمم آب نمیخوره اتفاق چندان خاصی بیفته فقط با این کارشون نشون دادن هنوز برای فن هاشون ارزش قائلن.

تو اون 2 تا نسخه، پایان مختلف از اول تو بازی بود نه اینکه بعدا بهش اضافه بشه، اونم فقط به خاطر فشار فن های بازی. البته کارشون از یه نظر احترام به حقوق مشتری هست ولی به نظر من خیلی حرکت غیر حرفه ای بود :دی
خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی:دی از کی تا حالا احترام به حقوق مشتری حرکت غیر حرفه ای شده؟:-/ اتفاقا خیلی هم حرکت حرفه ای بوده که به نظر فن هاشون، کسایی که 5 سال عمر و بیشتر از 100 ساعت وقتشون رو صرف بازی کردن، احترام گذاشتن.:دی اشتباهشون رو قبول کردن و حالا هم دارن جبرانش میکنن.:دی اگه قرار بود اعتراف به اشتباه حرکت غیر حرفه ای باشه، پس CD Project Red هم نباید بعد از عرضه The Witcher 2 میومد و DRM رو ور میداشت:دی چون دیگه بازی عرضه شده بود و ملت با وجود مشکلاتش بازی کرده بودن! اگه حذف میکرد غیر حرفه ای بود!:دی

نگفته پایان رو عوض میکنن.همون گندی که زدن رو بیشتر توضیح میدن!الان من موندم چطور میخوان یسری ایرادات اساسی پایان رو جمع و جور کنن؟!
کلا من که چشمم آب نمیخوره اتفاق چندان خاصی بیفته فقط با این کارشون نشون دادن هنوز برای فن هاشون ارزش قائلن.

اگه یه ایرانی تو این شرکت باشه به راحتی میتونن جمع و جورش کنن.

بازی پر از Plot Hole بوده. یکی رسیدگی کنه:d

احتمالا کارگردان بازی از کارگردان "امپراطور دریا" الهام گرفته بوده !!!
من فکر کنم جوکر در اون لحظه فقط می خواست نورمندی و افرادشو نجات بده نه اینکه کلا فرار کنه بره ....

خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی:دی از کی تا حالا احترام به حقوق مشتری حرکت غیر حرفه ای شده؟:-/ اتفاقا خیلی هم حرکت حرفه ای بوده که به نظر فن هاشون، کسایی که 5 سال عمر و بیشتر از 100 ساعت وقتشون رو صرف بازی کردن، احترام گذاشتن.:دی اشتباهشون رو قبول کردن و حالا هم دارن جبرانش میکنن.:دی اگه قرار بود اعتراف به اشتباه حرکت غیر حرفه ای باشه، پس CD Project Red هم نباید بعد از عرضه The Witcher 2 میومد و DRM رو ور میداشت:دی چون دیگه بازی عرضه شده بود و ملت با وجود مشکلاتش بازی کرده بودن! اگه حذف میکرد غیر حرفه ای بود!:دی
الان این مثالی که زد واقعا خیلی ربط داشت به قضیه :دی مثال درست به این میگن:
پارسال تو یه بازی لیگ هلند، یکی از تیم ها به خاطر بازیکن مصدوم حریف، بازی جوانمردانه کرد و توپ رو زد اوت. تیم حریف هم اومد کارشون رو جواب بده اشتباهی توپ رفت توی دروازه :دی بعدش تیمی که گل زده بود واسه احترام به حریف یه حرکت غیر حرفه ای کرد و به خودشون گل زد (اگه نگی گل زدن به تیم خودشون حرفه ای بوده :دی) اینم همین طوری هست. به خاطر احترام به فن ها، پایان ناقص بازی (به نظر خیلی از فن های بازی) رو میخوان با یه DLC جبران کنن، به نظر من حرکتشون غیر حرفه ای هست، خیلی راحت و ساده :دی

احتمالا کارگردان بازی از کارگردان "امپراطور دریا" الهام گرفته بوده !!!
من فکر کنم جوکر در اون لحظه فقط می خواست نورمندی و افرادشو نجات بده نه اینکه کلا فرار کنه بره ....

امپراطور دریا که اصلا مشکل پایان نداشت. همه چیز سر جای خودش بود. فقط خیلی آدما مردن آخرش:d

نظر شما که ماشاالله اسپویل محض بود ! ولی در مورد نظرتون (دوستانی که تموم نکردن باز نکنن)
کلآ مشکل هیچ کدوم از طرفدارهای بازی ، مرگ شپرد نیست. اتفاقآ با مرگ شپرد پایان بازی خیلی زیباتر هم میشه. مشکل توی چیزهای دیگه مثل سوتی ها ، تآثیر نداشتن انتخاب ها و کارهای مختلف 3 نسخه توی پایان بازی ، مشخص نشدن وضعیت بقیه کاراکترها و ... هست ، نه مرگ شپرد

=)):))=))
اشتباه لینک شد بابا...نظرم این نبود:d
نظرمو پیدا کرده بودم اما نمیدونم چطور شد لینک اشتباه رفت؟!:-/
گفته بودم که یک dlc براش میاد اما اصلا خوب نیست چون هیچ چیز دفعه ی اولش و ارجینالش نمیشه حالا با هرچی میخواین آرشو عوض کنین اما باور کنین هیچی اولش نمیشه
شاید میخواستن بقیه کاراکتر ها رو تو قسمت بعدی بیارن و بهمون بگن

کلا استقبال میشه!!
یه دلیل دیگه واسه چندباره تموم کردن بازی!!:d
بایوور با این کار باز نشون داد که بهترین استدیوی بازیسازی هست!!

فکر کنم دارم به خواسته ام می رسم.شما جای bioWare بودید چی کار می کردید؟
می خوام در مورد سرنوشت تیممون بیشتر بگه همینطور همین فضای تاریک و سنگین و مرگ شپرد حفظ بشه یا اگر زنده میمونه خیلی بیشتر به انتخابامون تو بازی چه me1, me2 , me3 توجه بشه.
باید همه ی سوتی ها و سوالات مبهم رو هم بگه.امیدوارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or