جدا ! منبع شما کاملا موثقه ! و توضیحات فوق کاملی رو ارائه داده !power pc رو ibm برای سرورها و کامپیوترهای apple طراحی کرده بود و توسعه داده بود.
LOL منبع؟همون power pc رو که کلا شرق اسیاسی ها تولید کردن !
ببین این wikipedia برو ببین کلا قضیه چیه؟
Cell (microprocessor) - Wikipedia, the free encyclopedia
اصلا کلا cell رو ibm میسازه ...
این قضیه اینقدر واضحه که تا زمانیکه ibm نسخه 45nm سل رو نساخته بود سونی نمیتونست ps3 slim بسازه اینم منبع:
http://arstechnica.com/news/ibm-shrinks-cell-to-45nm-cheaper-ps3s-will-follow.ars
در مورد آمریکا... ببین عزیز وقتی موبایلتو میگیری دستت و سوار ماشین میشی و سوار هواپیما میشی و میشینی پای کامپیوتر و میری تو اینترنت و تلویزیون و ماهواره نگاه میکنی یکم فکر کن ببین اینارو کی ساخته بعد یاد بگیر به اون فرهنگ و تمدنی که باعث شده تو از اینا استفاده کنی احترام بزاری.
جدا ! منبع شما کاملا موثقه ! و توضیحات فوق کاملی رو ارائه داده !
یه بار دیگه میگم امریکا و شرکت هاش فقط و فقط معماری اصلی سخت افزاری رو طراحی میکنن ! ( حوصله توضیح بیشتر رو هم ندارم . خواستیبگیری و نخواستی نگیر ! ) و همه تولیدات جای دیگه ای صورت میگیره . همون کاری که ژاپن و حتی تو ایران خودمون رو برخی از محصولات انجام میدن .
اما نکته مهم : cell :
کسی نگفت طراحی cell بر پاییه power pc نبوده ! ibm متخصص در طراحی های Cpu هایی هست که کارشون پردازش چند رشته ای و .... هست . cell هم یه مدل اصلاح شده از PowerXCell 8i هست که بعد سونی با خود ibm ، توشیبا و ..... اون رو توسعه داد . که البته هر 2 تاشون هم عضو اتحاد "STI" هستن .
اما حرف من اینه که فقط طراحی اصلی با این شرکت ها بوده و تولیدات جایی دیگه انجام شده .
توضیحات قبلی برای در و دیوار نبودا...
برای بار آخر میگم ، لحن نوشته هاتون رو درست کنید !
power xcell 8i سال 2008 یعنی سه سال بعد از ساخته شدن اولین پردازنده سل ساخته شده چطوری به این نتیجه رسیدی که پردازنده ای که سه سال قبل ساخته شده , مدل اصلاح شده سه سال بعد خودش بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی دلایل توی ایران مطرح هست که بعضی هاشو نمیشه عنوان کرد ... و بر میگرده به زدو بند بعضی صاحبای نمایندگیها ....اسمارت یک واژه تبلیغاتی هست که به تی وی های با قابلیتهای اینترنتی گفته میشه جالبه که اولین بار کمپانیهای ژاپنی مثل همین پاناسونیک روی پلاسماها و ال سی دیهاش قابلیتهایی مثل چت skype و وب کم و ... قرار دادن و تی وی های سونی و پاناسونیک تو خارج از ایران تقریبا همگیشون قابلیتهای وب گردی دارن ولی برای مدلهایی که به ایران وارد میشه این قابلیتها حذف میشه یا فیرم ویر دستگاه محدود میشه!دلیلش نمیدونم چی هست ولی به عنوان یه تجربه برای من جالب بود که تو بعضی از تی وی های سونی تیونر avb-s داخلی وجود داره ولی این قابلیت با وجود اینکه سخت افزارش داخل پنل تعبیه شده و پولش هم از مشتری گرفته شده به صورت نرم افزاری بلاک شده.---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------کاری به مسائل فوق ندارم ولی الان خیلی وقته به متن پست اول رسیدمشما اطلاعات خودتون رو نگاه نکنیدچیزی که توی بازار هست دقیقا متن بالا رو تایید میکنهمن خودم توی نمایندگی پاناسونیک کار میکنمچیزی که هست اینه که مردم الان چیزی راجع به پنل پلاسمای پاناسونیک نمیدونناز هر ۱۰ تا مشتری واقعا ۹ تاشون تلویزیون اسمارت!!! میخوانالان مردم دنبال این نیستن که چیزی که میخوان بخرن کار خودش رو به خوبی انجام بدهدنبال اینن که چیزی که میخوان بخرن کارهای جالب و بیشتری انجام بدهواسه همینه که مردم به جای یه تلویزیون خوب دنبال یه تلویزیون اسمارت هستن که بتونه angry birds رو اجرا کنهالبته شرکتی مثل پاناسونیک چوب همین کارشو میخورهبه جای این که روی کیفیت تمرکز کنه باید یه بخش عظیمی از محصولاتش رو به قشر آماتور و عامیانه اختصاص بدهالبته بگم که حداقل توی ایران اینطوریهتوی خارج رو دیگه نمیدونماینم از جدیدترین مدلهاشرونمایی پنل پلاسمای ۱۰۳ اینچی پاناسونیک: تلویزیون سه بعدی، بدون نیاز به عینک | نارنجیتلویزیون پلاسمای ۱۴۵ اینچی پاناسونیک با کیفیت 8K | نارنجی
درسته چین و هند ممکنه روی موج آینده تولیدات الکتریکی سوار بشن ولی چندتا نکته خیلی مهم سر راهشون وجود داره مخصوصا در مورد چین:1.ضعف تکنولوژی دارن باید همیشه تکنولوژی رو از آمریکا و ژاپن وارد کنن حتی خود کره هم بخش اعظم تکنولوژیهاشو از کمپانیهای آمریکایی و اروپایی مثل تگزاس اینسترومنت و فیلیپس میخره.2. یه مسئله خیلی مهم توی چین وجود داره که تو آینده نزدیک چالش بزرگی برای این کشور میشه و یکی از عوامل ایجاد مشکل اول یعنی همون ضعف تکنولوژی هم هست در حدود 99 درصد مردم چین مثل مورچه های کارگر کار میکنن تا باحقوق واقعا بخور و نمیر زندگی کنن در حالیکه صاحبای صنایع تو چین نه تنها مردم رو استثمار میکنن بلکه افرادی هستن که به دلیل گرایشات سیاسی خاص از رانتهای اقتصادی استفاده میکنن و همین زمینه رقابت سالم رو تو چین از بین برده که باعث ضعف تکنولوژی میشه.3. به دلیل همون مورد دوم چین به شدت مستعد یک شورش مردمی و احتمالا انقلاب طبقه محروم هست که شاید آینده خوبی داشته باشه ولی برای مدت خیلی طولانی ثبات سیاسی و اقتصادی این کشور رو به هم میزنه.حالا هی بگید ژاپن آمریکا کره اما در حقیقت آینده در دستان چینه با اینکه اصلا خوشم نمیاد ...
درسته چین و هند ممکنه روی موج آینده تولیدات الکتریکی سوار بشن ولی چندتا نکته خیلی مهم سر راهشون وجود داره مخصوصا در مورد چین:1.ضعف تکنولوژی دارن باید همیشه تکنولوژی رو از آمریکا و ژاپن وارد کنن حتی خود کره هم بخش اعظم تکنولوژیهاشو از کمپانیهای آمریکایی و اروپایی مثل تگزاس اینسترومنت و فیلیپس میخره.2. یه مسئله خیلی مهم توی چین وجود داره که تو آینده نزدیک چالش بزرگی برای این کشور میشه و یکی از عوامل ایجاد مشکل اول یعنی همون ضعف تکنولوژی هم هست در حدود 99 درصد مردم چین مثل مورچه های کارگر کار میکنن تا باحقوق واقعا بخور و نمیر زندگی کنن در حالیکه صاحبای صنایع تو چین نه تنها مردم رو استثمار میکنن بلکه افرادی هستن که به دلیل گرایشات سیاسی خاص از رانتهای اقتصادی استفاده میکنن و همین زمینه رقابت سالم رو تو چین از بین برده که باعث ضعف تکنولوژی میشه.3. به دلیل همون مورد دوم چین به شدت مستعد یک شورش مردمی و احتمالا انقلاب طبقه محروم هست که شاید آینده خوبی داشته باشه ولی برای مدت خیلی طولانی ثبات سیاسی و اقتصادی این کشور رو به هم میزنه.