پایان ماجرای EA و Take-Two

Victarion

Loyal Member
کمپانی EA امروز رسماً اعلام کرد که از خرید Take-Two منصرف شده است.

بالاخره بعد از مذاکرات طولانی بین دو شرکت EA و Take-Two، امروز EA اعلام کرد :
"در حالی که EA توجه بسیاری به Take-Two و تیم خلاق و محصولات آن دارد، ولی بعد از ملاحظات و در نظر گرفتن شرایط درباره خرید Take-Two، تصمیم بر پایان مذارکرات گرفته شد."

در واکنش به این اقدامِ EA، آقای Strauss Zelnick (رییس Take-Two) مدعی شد که کمپانی انتخاب های دیگری هم پیش رو دارد.

earunsfromtaketwo490.jpg

همچنین Reuters گزارش داد بعد از اعلام این خبر از سوی EA، سهام Take-Two در بازار معاملات امروز در حدود 30 % کاهش یافت.

منبع

T2 خودش یک شرکت خیلی بزرگه واقعا جای تعجب داشت اگر توسط EA خریداری میشد
فقط من الان تو کف این عکسه هستم EA شده Pac Man !:biggrin1:
T2 هم دنبالش ! :biggrin1:

بعضی از انالیز گر ها احتمال دادن که EA قصد خرید UbiSoft رو داره دلیل این کار را هم این میگویند که EA در سال 2004 حدود 20 درصد سهام Ubi را خریده.

البته EA خیلی وقته تغییر کرده ... الان واقعا بزرگترین مرکز پرورش استعدادهای گیمینگ دنیا شده و بازی‌های فوق‌العاده‌ای رو هم در دست ساخت داره ... حالا یه چیزی قبلا دربارش می‌گفتن دلیل نمیشه الانم درست باشه

البته EA خیلی وقته تغییر کرده ... الان واقعا بزرگترین مرکز پرورش استعدادهای گیمینگ دنیا شده و بازی‌های فوق‌العاده‌ای رو هم در دست ساخت داره ... حالا یه چیزی قبلا دربارش می‌گفتن دلیل نمیشه الانم درست باشه

کاملا موافقم..الان EA چیز دیگه نسبت به 2-3 سال قبل شده..به بازی های 1 سال اخیر و در حال ساخت شرکت یه نگاهی بندازید.

Ubisoft با بازیهای که امسال برای انتشار داره خودش یه تو دهنی برای EA ـه که نتونه اصلا در رابطه با خرید سهام Ubi حرف بزنه ...
فکر میکنم شرایط خرید سهام Ubisoft اونم به صورت کلی خیلی سخت تر از خرید Take 2 باشه.اونم با وجود بازیهایی مثل Bia :HH , POP , Far Cry 2 و خیلی های دیگه که قراره امسال منتشر بشن!

اشاره کنم که EA اصلا احتیاجی به خرید یوبی سافت نداره به دو علت:
1- صندوق ذخیره (Stock Hold) یوبی سافت کاملا وابسته به EAـست. در تابستون 2004 ، انتشارات EA یک سرمایه گذاری بزرگ در یوبی کرد، به واسطه ی بانکهای فرانسوی که وال استریت ژورنال 75 تا 100 میلیون دلار تخمین زده میشه. اون سال یوبی عناوین بزرگی داشت و امکانش هست سرمایه ی EA حدود تا 5 برابر شده باشه.(البته MCVUK در مقاله ای میگه 3 برابر)

2- به متعاقب نکته ی بالا، یوبی سافت سیستمی درست مثل EA داره و ازین لحاظ، غمی نیست.
این دو ناشر امکان ریسکشون 0 هست.
هر دو ناشر استدیوهای زیر مجموعه رو مثل یک مستعمره کنترل میکنن.

T2 هرگز طعمه ی EA نبوده چون T2 و *R، اگر 2K رو فاکتور بگیریم همیشه عناوینی رو داشتن که متنوع نبوده و قالب مخصوص به خودشون رو داشتن و اکثرا به خرید استدیوهای اروپایی متمایلن. البته یوبی مثل EA زیاد به مشاهیر اهمیت نمیده اما به حد T2 هم نسبت به مشاهیر بی اعتنا نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or