پایان جنگ " همه چیز درباره سری Gears of War "

خسته نباشی حسین جان

خواهش میکنم .

مرسی... خسته نباشی ... خیلی خوب بود...
فقط اینکه یه جای متن گفتی بازی 2005 عرضه شده ولی یه جا هم گفتی بهترین بازی 2006 شد...
من فکر میکنم بازی همون 2006 باشه ...

بازی 2005 عرضه شده ، اما تو مراسمی که سال بعدش برگزار شد به عنوان بهترین بازی 2006 انتخاب شد .

یه مقاله ی محشر به این میگن جامع ترین مقاله ای که تو این چند سالی که خوندم البته بعد مقاله ی 10 قاتل حرفه ای ALI360 تو بازینما یا بیگ باکس خودمون تو بازیسنتر

مقاله خوبیه و جامعه واسه طرفداران اما خود من رمق خوندنشو ندارم ،کاش پارت بندی میشد یا به مرور اپدیت میشد بهتر بود

پارت بندی ؟! بد میشد ! شما خودت پارت پارتش کن و بخونش ! :)

ممنون بسيار عالی بود
ازنظر من تمام بازی هايی که تا حالا انجام دادم يک طرف gears of war يک طرف ....

خواهش میکنم . :)

سلام حسین جان باز هم یه مقاله دیگه بسیار عالی بود هر چند هم که هنوز کامل نخوندم ولی بنظرم با این جحم مقاله بسیار کاملی به نظر میآد.
من فقط آخر مقاله عکس دو بازیگر رو دیدم و هنوز نخوندمش سوال داشتم در موردش: نقش مارکوس رو جان تراولتا بازی کرده یا دومینیک؟!
راستی به نظرم مقاله بدیتون رو در مورد سری God Of War بنویسید. خودم که خیلی دوست دارم.
ممنون:bighug::x

سلام حسین جان باز هم یه مقاله دیگه بسیار عالی بود هر چند هم که هنوز کامل نخوندم ولی بنظرم با این جحم مقاله بسیار کاملی به نظر میآد.
من فقط آخر مقاله عکس دو بازیگر رو دیدم و هنوز نخوندمش سوال داشتم در موردش: نقش مارکوس رو جان تراولتا بازی کرده یا دومینیک؟!
راستی به نظرم مقاله بدیتون رو در مورد سری God Of War بنویسید. خودم که خیلی دوست دارم.
ممنون:bighug::x

خواهش میکنم . در مورد عکس آخر بایدبگم که هنوزفیلم ساخته نشده . مطلب و بخونی همه چی رو متوجه میشی . مقاله بعدی در حال آماده سازیه . در باره سری مترو 2033 و ادامش Metro Lat light هست که سعی میکنم تابستون آمادش کنم . ( حداکثر تو تیرماه )

اقا دستت درد نکنه من اول نسخه سوم رو بازی کردم بعد نسخه دو بازی کردم بعد نسخه جاجمنت بعد نسخه یک رو بازی کردم

در کل :دی خیلی خیلی بهم حال دادش

بسیار زیبا..من تازه این مقاله رو دیدم ! واقعا ویرایش ـی که روی این مقاله انجام دادی جای آفرین داره ! بسیار زیبا..
دمت گرم حسین، کارت درسته..

دررود هم طن
بسیار عالی بود و لذت بردم
خیلی سخاوتمندی میخواد آدم اطلاعات رو به صورت دقیق و ساده در اختیار دیگران قرار بده اونم بی هیچ منتی
به شدت دروود بر شما و خسته نباشید

بسیار زیبا..من تازه این مقاله رو دیدم ! واقعا ویرایش ـی که روی این مقاله انجام دادی جای آفرین داره ! بسیار زیبا..
دمت گرم حسین، کارت درسته..

دررود هم طن
بسیار عالی بود و لذت بردم
خیلی سخاوتمندی میخواد آدم اطلاعات رو به صورت دقیق و ساده در اختیار دیگران قرار بده اونم بی هیچ منتی
به شدت دروود بر شما و خسته نباشید

عالی بود

نظرلطفتونه ... خواهش میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or