سلام ، یه سوال دارم . من داستان کامل Bioshock 1-2 رو که یکی از دوستان نوشته بود خوندم + این داستان شما رو هم خوندم . ( کلا بازی نکردم هیچکدوم رو ، بیشتر جذب داستانش شدم )
الان داشتم Gameplay این Burial at Sea 2 رو نگاه میکردم که اخرش دیدم میرسه به Bioshock 1 . چون کامل ندیدم و بازی نکردم هیچکدوم رو حالا نفهمیدم چی شد ... ( میخواستم فقط ببینم چطوری هست DLC ... )
پیچیدگی موقعی میشه که 2-3 تا دنیای مختلف هست که اخرشون به Bioshock 1 میرسه ... و این وسط هم یه سری بچه و یه زن هستن
اگر اسپویل میشه پیام خصوصی بدید اگر هم نه که همینجا بگید ، اگرم حوصله ندارید فقط خلاصه بگید یا به ترتیب اتفاق ها رو فقط نام ببرید
( خیلی ممنون میشم اگر بگید ، بشدت جذب داستان شدم )
اگه اینجوری باشه که شما در همون لحظه ای که نیت کردی خودتو بکشی نابود بشی، پس دیگه تویی وجود نمیمونه که خودتو بکشه که نابود بشی چی گفتم اصن کلا این سفر به گذشته یه چیز WTF ی میشه نمیشه جمع و جورش کرد اصلا بیخیالش بشی بهتره فک کنم
بینهایت.اسم بازی هم از اینجا گرفته شده.:dنوشته شده توسط Chief;3313498 3- توی 25 دقیقه آخر بازی جایی که Booker و Elizabeth وارد فانوس دریایی می شن و [B:هزاران فانوس دریایی[/B] دیگه رو می بینن، اگر دقت کرده باشید مقابل فانوس دریایی های دورتر یک زن و مرد دارن حرکت می کنند که همون لوتس ها هستند که دارن سناریوهای جدید تر رو بررسی می کنند.
از دوستان کسی هست که یه مقاله راجع به داستان Burial At Sea EP1 بنویسه ؟ یا سایتی رو معرفی کنه که داستان رو شرح داده باشه ؟
آقا عذر میخوام تاپیک زیر خاکی بالا میارمComstock برای حفظ حقیقت مجبور می شود هر آنکسی که از این راز (گرفتن بچه) باخبر است را نابود کند. Lutece ها هم جزو همین افراد بودند اما به جای اینکه بمیرند،از مرز متافیزیک عبور کردند و درجای خارج از جهان هستی به وجود آمدند که آن را "حلقه بسته" نامیدند.