pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Sep 6, 2007 #16 امیدوارم فرم جدید سایت خیلی خوب از آب در بیاد. بیشتر... فرم جدید کجا بود بهزاد جان فقط صفحه ی اول سایت یکم میخواد تغییر کنه!
امیدوارم فرم جدید سایت خیلی خوب از آب در بیاد. بیشتر... فرم جدید کجا بود بهزاد جان فقط صفحه ی اول سایت یکم میخواد تغییر کنه!
Wroth Master کاربر سایت Sep 6, 2007 #17 فرم جدید کجا بود بهزاد جان فقط صفحه ی اول سایت یکم میخواد تغییر کنه! بیشتر... خوب امین جان همین باعث تغییر فرم صفحه اول میشه دیگه
فرم جدید کجا بود بهزاد جان فقط صفحه ی اول سایت یکم میخواد تغییر کنه! بیشتر... خوب امین جان همین باعث تغییر فرم صفحه اول میشه دیگه
QuinT کاربر سایت Sep 6, 2007 #18 من هم مثل بهزاد جان امیدوارم که بخش نقد و نمایش های بازیها به طور کامل حذف نشه ...
A ali_gamer_2007 کاربر سایت Sep 6, 2007 #19 چرا حذفش کنید اعضای فعالتر و داوطلب برای این بخش انتخاب کنید
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Sep 6, 2007 #20 ای بابا ایشون گفتن فرم جدید سایت منم گفتم فرم جدیدی در کار نیست فقط صفحه ی اول سایت به قوله اشکان میخواد یه سری تغییرات بکنه
ای بابا ایشون گفتن فرم جدید سایت منم گفتم فرم جدیدی در کار نیست فقط صفحه ی اول سایت به قوله اشکان میخواد یه سری تغییرات بکنه