پاسخ مایکروسافت به اظهارات یکی از کارمندانش در رابطه با اتصال همیشگی x720 به اینترنت

HosseinBrusli

کاربر سایت
microsoft-600x300.jpg

Adam Orth یکی ازمدیران و خالقان استدیوهای بازی سازی مایکروسافت امروز در توئیتر خود در باره سیستم جدید x720 ، مبنی بر اتصال دائم به اینترنت و مقررات برای بازی کردن را توضیح داد و گفته که اخیرا شایعات زیادی در رابطه با کنسول بعدی مایکروسافت و اتصال دائم آن به اینترنت شنیده میشود . او گفته که نمیخواهد این موضوع را به عنوان یک چیز شخصی عنوان کند و حرف او تایید نظرات و شایعات ( در این مورد این موضوع ) نیست . او گفته است که استدلال اصلی این است که اکنون تمامی بازیها نیازبه خدمات آنلاین دارند ، بنابراین یک کنسول برای این خدمات نیاز ( دائمی ) به اینترنت دارد و این شبیه نیاز جارو برقی به برق است .

طی شایعات اخیر و در جواب به اظهارات این فرد ، مایکرسافت در توئیت رسمی این شرکت پاسخ زیر را ارسال کرده :
ما از نظرات یکی از کارکنان شرکت در توئیتر مطلع هستیم . این شخص سخنگوی مایکروسافت نیست ودیدگاه های شخصی این فرد ربطی به شرکت مایکروسافت ندارد . ما هیچگونه اطلاعاتی درباره نقشه راه و آینده محصولاتمان نداده ایم و هیچ دیدگاهی در این مورد برای ما مهم نیست .

انتظار میرود کنسول جدید مایکروسافت به زودی به نمایش درآید . شایعات درمورد نیاز به اتصال دائمی کنسول جدید مایکروسافت به اینترنت تا به حال 3 بار رد شده است .

منبع

من نسل بعد رو احتمال زیاد اورجینال می زنم ولی اگه قرار باشه 24 ساعت برای هر بازی ب نت وصل باشیم بیخیالش می شم . همین دیروز نتم 6 ساعت قطع بود نشستم پا ایکس باکس حالا اگه ایکس باکس بدون نت نشه بازی کرد دیگه هیچی .خیلی وقت ها پیش می یاد ک نت قطع میشه همه می دونیم یا اشتراکمون تموم می شه مثلا من قبل عید خواستم اینترنتمو شارژ کنم 27 همه شرکت رفته بودن و گفتن 5 ب بعد عید ک 14 عید اینترنتم را افتاد ..حالا حساب کنید ک اگه نیاز ب نت داشتم واسه بازی کردن کل عید رو نباید بازی می کردم!

واقعا بعیده یه در صد هم احتمال نمیدم همچین حماقتی کنن...

بقول یه کامنت جالبی تو گیم اسپات: ماکرو که نتونست با یک سال زود تر عرضه کردن کنسول و قیمت کمتر و بازیهای بیشتر برنده قطعی باشه دیگه تو هیچ شرایطی نمیتونه ! :p

ماکرو با اینکه یک سال دیرتر کنسول داد بیرون بازم ببین چقدر فروخت تازه با دی وی دی نای و به قول شماها سه چراغ و نمیدونم کنسول ضعیف و اینا ببین تاریخ دوبار تکرار میشه یه بار تراژدی یه بار کمدی الان دوره کمدی سونی خواهد بود

اولا ماکرو یک نسل دیرتر کنسول داد که فکر کنم دوستمونم این بالا منظورش همین بود.پس اون طرف برای خودش چرت گفته.
بعدشم احتمالا همین فردی که در مورد اتصال دائمی صحبت کرده 100 درصد از خود ماکرو دستور داشته حالا چرا؟؟؟؟برای این که ببینن برخورد جامعه گیمر با این کار چه طوره اگه خیلی بده که منتفی شه وگرنه این ایده رو عملی کنن.کاری که تمام شرکت های بزرگ میکنن.

ماکرو با اینکه یک سال دیرتر کنسول داد بیرون بازم ببین چقدر فروخت تازه با دی وی دی نای و به قول شماها سه چراغ و نمیدونم کنسول ضعیف و اینا ببین تاریخ دوبار تکرار میشه یه بار تراژدی یه بار کمدی الان دوره کمدی سونی خواهد بود

یک سال زودتر

بعدش اتفاقا به نظر من دلیل فروش زیادش همین 3 چراغه بودنه چون هرکی میخرید یهو 3 چراغه میشد و مجبور میشد بره یکی دیگه بخره

ما از نظرات یکی از کارکنان شرکت در توئیتر مطلع هستیم . این شخص سخنگوی مایکروسافت نیست ودیدگاه های شخصی این فرد ربطی به شرکت مایکروسافت ندارد . ما هیچگونه اطلاعاتی درباره نقشه راه و آینده محصولاتمان نداده ایم و هیچ دیدگاهی در این مورد برای ما مهم نیست .

عجب سیاستی

همون خوبه که تا رونمایی کسی‌ چیزی ندونه

اون کسی‌ هم که به خاطر یه شایعه ایکس باکسش رو تیکه تیکه کرد قیافش خنده‌دار می‌شه

بعدش شاید .......ش رو بشکنه

یک سال زودتر

بعدش اتفاقا به نظر من دلیل فروش زیادش همین 3 چراغه بودنه چون هرکی میخرید یهو 3 چراغه میشد و مجبور میشد بره یکی دیگه بخره

خارج از کشور تمام کنسول ها شامل گارانتی بودن و این کنسول های 3 چراغ جزو آمار محسوب نمیشن.زمان 3 چراخشم تو ایران هیچ لانچش فکر نکنم بیشتر از 50 تا فروخته شده باشه.

اکثر گیمر ها بازی رو روی حالت داستان تموم می کنند، از جمله خود من! حرف این بنده خدا هم از روی جو گیری بوده. :d
اما خدایی من جای این بابا بودم استعفا میدادم از شرکت :d

من نمیدونم دوستان چرا نگران هستن ! :دی
خب باو شما مگه فن ایکس باکس و کشته و مرده اش نبودید? خب آنلاین هم باشه بنظر من شما بازم میخریدش چون همیشه میگفتید مایکرو فلانه بهمانه و بهترینه , مگه نه? :دی
همانطور که موقع خرید PS3 بشخصه پول بازیهاشو نداشتم اما حاضر بودم کنسول خالی رو تو خونه داشتی باشم ولی سمت مایکرو نرم!
شما هم همین رویه رو در پیش میگیرید دیگه درسته? :دی =))
خوب شما که کنسول رو خریدی برای قشنگی:d اگر گلدون میگرفتی بهتر نبود=))
درضمن شما اگر میخای طرف مایکرو نری لطف کن از ویندوز استفاده نکن و با کنسولی که برای قشنگی خریدی بیا تو نت:))

خداوند همه فنها را به راه راست هدایت فرماید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or