پاسخ مایکروسافت به اظهارات یکی از کارمندانش در رابطه با اتصال همیشگی x720 به اینترنت

HosseinBrusli

کاربر سایت
microsoft-600x300.jpg

Adam Orth یکی ازمدیران و خالقان استدیوهای بازی سازی مایکروسافت امروز در توئیتر خود در باره سیستم جدید x720 ، مبنی بر اتصال دائم به اینترنت و مقررات برای بازی کردن را توضیح داد و گفته که اخیرا شایعات زیادی در رابطه با کنسول بعدی مایکروسافت و اتصال دائم آن به اینترنت شنیده میشود . او گفته که نمیخواهد این موضوع را به عنوان یک چیز شخصی عنوان کند و حرف او تایید نظرات و شایعات ( در این مورد این موضوع ) نیست . او گفته است که استدلال اصلی این است که اکنون تمامی بازیها نیازبه خدمات آنلاین دارند ، بنابراین یک کنسول برای این خدمات نیاز ( دائمی ) به اینترنت دارد و این شبیه نیاز جارو برقی به برق است .

طی شایعات اخیر و در جواب به اظهارات این فرد ، مایکرسافت در توئیت رسمی این شرکت پاسخ زیر را ارسال کرده :
ما از نظرات یکی از کارکنان شرکت در توئیتر مطلع هستیم . این شخص سخنگوی مایکروسافت نیست ودیدگاه های شخصی این فرد ربطی به شرکت مایکروسافت ندارد . ما هیچگونه اطلاعاتی درباره نقشه راه و آینده محصولاتمان نداده ایم و هیچ دیدگاهی در این مورد برای ما مهم نیست .

انتظار میرود کنسول جدید مایکروسافت به زودی به نمایش درآید . شایعات درمورد نیاز به اتصال دائمی کنسول جدید مایکروسافت به اینترنت تا به حال 3 بار رد شده است .

منبع

عمرا ms این کارو نمیکنه این چیز کاملا سلیقگی هست این کار ریسک بالایی داره خیلیم باسه کسایی که میخان از کنسول بعدی ماکرو استفاده کنن هزینه برمیداره اتصال دائم هیچوقت سران ماکرو این اقدام احمقانرو نمیکنن...
ماکروسافت تو 720 فقط ایده های ناب استفاده میکنه اینو مطمئنم با معرفی 720 همه تو حیرت و بزرگی ماکرو و کنسولش میمونن همونطور که سال 2005 با نمایش gears of war همرو تو حیرت گزاشت..

کاملا واضحه که مایکرو حسابی از لو دادن این موضوع ترس داره ونگران اینکه سونی مبدا از همچین سیستمی استفاده نکنه پس منتظر اعلام رسمی سونی در این مورد میمونه و احتمالش کمه که قبل از سونی این قبیل سیستم های امنیتی رو اعلام رسمی کنه

کاملا واضحه که مایکرو حسابی از لو دادن این موضوع ترس داره ونگران اینکه سونی مبدا از همچین سیستمی استفاده نکنه پس منتظر اعلام رسمی سونی در این مورد میمونه و احتمالش کمه که قبل از سونی این قبیل سیستم های امنیتی رو اعلام رسمی کنه
منتظر اعلام چيه سوني ميمونه ؟؟ :d
سوني 1ماه بيشتره كه به صورت رسمي اعلام كرده از اين سيستم always online استفاده نميكنه !! :d

من نمیدونم دوستان چرا نگران هستن ! :دی
خب باو شما مگه فن ایکس باکس و کشته و مرده اش نبودید? خب آنلاین هم باشه بنظر من شما بازم میخریدش چون همیشه میگفتید مایکرو فلانه بهمانه و بهترینه , مگه نه? :دی
همانطور که موقع خرید PS3 بشخصه پول بازیهاشو نداشتم اما حاضر بودم کنسول خالی رو تو خونه داشتی باشم ولی سمت مایکرو نرم!
شما هم همین رویه رو در پیش میگیرید دیگه درسته? :دی =))

خب باو شما مگه فن ایکس باکس و کشته و مرده اش نبودید? خب آنلاین هم باشه بنظر من شما بازم میخریدش چون همیشه میگفتید مایکرو فلانه بهمانه و بهترینه , مگه نه? :دی
همانطور که موقع خرید PS3 بشخصه پول بازیهاشو نداشتم اما حاضر بودم کنسول خالی رو تو خونه داشتی باشم ولی سمت مایکرو نرم!
میشه نظر شخصی ندین؟ماکروسافت اگه به فکر سود محصولاش بود که سونی از معرفی 720 حراسی نداشت شرکت سونی و PLAYSTATION رسما جاسوس فرستادن تا اطلاعات کنسول بعدی ماکرو رو در بیارن چون تو ایده سونی واقعا نمیدونه دیگه چیکار کنه
سلام
یکی بیاد مارو از نگرانی در بیاره بلاخره تو کنسول بعدی مایکرو نیاز به اتصال همیشگی هست یانه؟​
اصلا نگران نباش حرکت برای متصل بودن به اینترنت هزاران بار رد شده از سوی ماکرو به قول النای عزیز ماکرو هیچوقت این کار احمقانرو نمیکنه....

میشه نظر شخصی ندین؟ماکروسافت اگه به فکر سود محصولاش بود که سونی از معرفی 720 حراسی نداشت شرکت سونی و PLAYSTATION رسما جاسوس فرستادن تا اطلاعات کنسول بعدی ماکرو رو در بیارن چون تو ایده سونی واقعا نمیدونه دیگه چیکار کنه....

=))
جاسوس?! :دی
درسته از احوال هم دیگه خبر دارن اما این نظر شما بیشتر شبیه به فیلمه! مگه مافیا هستش? =))

باو بسه دیگه از این همه فن بازی خسته نشدید :| مایکروسافت هرکاری بخواد میکنه کنسول خودشه اختیارشو داره شما مشکلی داری نخر کنسولشو اجبارت که نکردن انقدر حرص میخوری :|

مهدي خب اگه اين اتفاق بيوفته زبونم لال هك نميشه اونوقت يه اتفاق بدي رخ ميده;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or