پاسخ تند کارگردان Diablo 3 به انتقادات کارگردان نسخه قبلی

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Diablo-34.jpg

کارگردان بازی محبوب Diablo 3 در پاسخ به انتقادات David Brevik کارگردان نسخه دوم این سری در Facebook خود جنجال به پا کرده است!
Brevik به تازگی و در مصاحبه با IncGamers نظرات خود در رابطه با Diablo 3 را بیان نموده و این نسخه را با Diablo 2 مقایسه کرده بود.
وی اذعان داشته است: "صادقانه بگویم، من فکر می‌کنم آن ها تلاش خود را برای ساخت این بازی کردند و یک نسخه کاملا متفاوت با چیزی که من ساخته بودم را منتشر کردند؛ تيم سازنده و قابلیت های آن ها، افراد استديو، استعدادهای آن ها و فسلفه ساخت بازی توسط كسانی كه در Irvine، جایی که ما به آن Blizzard South می‌گوییم، بر روی عنوان کار می‌کردند؛ با تیم من متفاوت بوده و روش خود را داشته و راهی متفاوت برای طراحی بازی در پیش گرفته بودند که خیلی خیلی و از همه جهات با Blizzard North متفاوت بود."
Brevik که با کارگردان نسخه سوم آقای Jay Wilson خصومتی نیز دارد، در Face Book و در جواب به این مصاحبه‌ی خود، با حرف های تندی از Wilson و طرفداران سری روبرو شد.
منبع

با این که عاشق دیابلو 2 ام.اما متنفرم از این که کارگردان یه بازی باید درباره یه بازی دیگه نظر بده.پس به نظر من حقش بود اون توهین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or