A Abolfazl mz عضو جدید Dec 30, 2021 #47 نگاه سلام خوبید خسته نباشید چگونه داخله ماشینو ببینم و چگونه چاپتر۱۰و۱۱ را برم
M Mamadinfi عضو جدید Apr 13, 2022 #48 سلام بچه ها من تو پچتر ۹ جایی که تو زیرزمین هسی باید از یه نردبون بری بالا ولی من E میزنم بالا نمیره اعصابمم خورد کرده مشکلش رو میدونید
سلام بچه ها من تو پچتر ۹ جایی که تو زیرزمین هسی باید از یه نردبون بری بالا ولی من E میزنم بالا نمیره اعصابمم خورد کرده مشکلش رو میدونید
M mammad8 عضو جدید Jul 25, 2024 #49 سلام من هنگام نصب بازی ، ا ر دیسک دوم چنین اروری میده : Error reading from file E:\mafia2\. Verify that the file exists and that you can access it
سلام من هنگام نصب بازی ، ا ر دیسک دوم چنین اروری میده : Error reading from file E:\mafia2\. Verify that the file exists and that you can access it
A Armin66 عضو جدید Feb 8, 2025 #50 نوشته شده توسط big soldier: سلام به همگي. من بازي مافيا 2 رو تموم كردم هركي سوال در مورد قسمتي از اون داره بگه كمكش كنم. بیشتر... مرحله 18 چرا میریم سر لوکیشن تو کوچه در باز نمیشه؟
نوشته شده توسط big soldier: سلام به همگي. من بازي مافيا 2 رو تموم كردم هركي سوال در مورد قسمتي از اون داره بگه كمكش كنم. بیشتر... مرحله 18 چرا میریم سر لوکیشن تو کوچه در باز نمیشه؟