پارکور ها و ادونچر مپ های ماینکرفت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در این تاپیک براتون پارکور و ادونچر مپ و سیو های خودمو براتون آپ میکنم که همگی به زبان فارسی هستند تا شما دان کنیدو لذت ببرید
(تمامی مپ هایی که در این صفحه آپ میشوند باید یک شناسنامه مانند نمونه ی زیر داشته باشند و به هیچ مد و یا پلاگین خاصی نیاز نداشته باشند تا همه بتوانند بازی کنند
اینم لینک اولین ادونچر مپ که براتون میزارم
نام: راه آتش
دسته: پارکور
گیم مد: survival
سازنده: آریا اسد آذر
زبان: فارسی
هدف: پیدا کردن گنج پنهان
کتاب راهنما: دارد
ورژن: 1.3
لینک دانلود: http://faupload.com/upload/91/Khordad/rahe-atash.zip
تصاویر
78p0klvwe7v2q1i0xr5c.png

اينم اسون بوود
با ديناميت خودمو كشتم بعد از اتاق افتادم بيروون

كسايي كه مي خوان save بزارن
يه كاري بكنن كه ارزش بازي كردن داشته باشه
من كه انترنتم نامحدود نيست
اشتباه رفتی نابقه باید برام از بیرون ساختمون عکس بفرستی نه اینکه بمیری

اشتباه رفتی نابقه باید برام از بیرون ساختمون عکس بفرستی نه اینکه بمیری
با یه Ender pearl حل شد! :|
یه مپ بسازین از یه شهر کوچیک (یا بزرگ و چند طبقه و تو در تو مثل اساسین) وسط یه دره که توش باید از مردم شهر دفاع کنید. چند تا Iron Golem هم توش بزارید.
داستان از این قراره: به شهر حمله شده. شما باید از نقطه A تا B حرکت کنید و صندوق مهمات رو باز کنید و با گذاشتن Trap و یا ساختن آدم برفی یا Iron Golem از شهر دفاع کنید. برای اینکه بازی جالب تر بشه از در های چوبی استفاده کنید. این درها فک کنم تو درجه سختی بالاتر شکستنی هستن و ماب ها می تونن بشکننش. عالی میشه!
ورودی شهر رو زیاد کنید مثلاً 5 ورودی که زامبی ها حمله میکنن. صندوق مهمات رو هم در جایی بزارید که واقعاً گرفتنش ریسکی باشه. فکرشو بکنید کریپر بیاد یه راه برای زامبی ها منفجر کنه و اونا یواش یواش شهر رو تسخیر میکنن. عالی میشه!
پیشنهاد میکنم چند نفر با هم جمع شید و شهر رو بسازید. ببینم مرد این کار پیدا میشه یا نه! از یه شهر کوچیک شروع کنید. Trap هم یادتون نره. Villager ها رو هم زیاد کنید توش. خداییش اینطور مپ برای چند نفره زدن جون میده!

ادیت:
* * * راستی شهر رو حتماً روی یک Village بسازید تا خود بازی Villager ها رو اتومات بسازه. * * *

آخرین ویرایش:
یه مپ بسازین از یه شهر کوچیک (یا بزرگ و چند طبقه و تو در تو مثل اساسین) وسط یه دره که توش باید از مردم شهر دفاع کنید. چند تا Iron Golem هم توش بزارید.
داستان از این قراره: به شهر حمله شده. شما باید از نقطه A تا B حرکت کنید و صندوق مهمات رو باز کنید و با گذاشتن Trap و یا ساختن آدم برفی یا Iron Golem از شهر دفاع کنید. برای اینکه بازی جالب تر بشه از در های چوبی استفاده کنید. این درها فک کنم تو درجه سختی بالاتر شکستنی هستن و ماب ها می تونن بشکننش. عالی میشه!
ورودی شهر رو زیاد کنید مثلاً 5 ورودی که زامبی ها حمله میکنن. صندوق مهمات رو هم در جایی بزارید که واقعاً گرفتنش ریسکی باشه. فکرشو بکنید کریپر بیاد یه راه برای زامبی ها منفجر کنه و اونا یواش یواش شهر رو تسخیر میکنن. عالی میشه!
پیشنهاد میکنم چند نفر با هم جمع شید و شهر رو بسازید. ببینم مرد این کار پیدا میشه یا نه! از یه شهر کوچیک شروع کنید. Trap هم یادتون نره. Villager ها رو هم زیاد کنید توش. خداییش اینطور مپ برای چند نفره زدن جون میده!

ادیت:
* * * راستی شهر رو حتماً روی یک Village بسازید تا خود بازی Villager ها رو اتومات بسازه. * * *
ایده ی خوبیه ولی زمانگیره

مثک بازم خودم باید آستین بالا بزنم... از کجا باس شروع کنم؟
چه game mode؟ چه کدهایی لازمه؟ کلاً باس چیکار کنم برای کتاب راهنما و اینا؟
به ورژن 1.3 نیاز داری و برای گیم مد هم باید کد وارد کنی
اگه too many items داری که چه بهتر

ادیت:

اين ايده يي كه ميكي غير ممكنه عملي بشه

باوجود هوش مصنوعي اين بازي اصلا نميشه فكرش رو هم كرد

اين ايده يي كه ميكي غير ممكنه عملي بشه

باوجود هوش مصنوعي اين بازي اصلا نميشه فكرش رو هم كرد

با چند تا ماب فارم که ماب ها توش نمیرن و با آب هدایت شن و گذاشتن روی درجه سختی بالا تا حدی میشه بهش رسید.

میخوام یه Shooting Range بسازم.اپلود می کنم خوراک سرورتونه:دی(من که توش نیستم البته:()
فقط میگم فاصله ی 44 بلوک ی خوبه؟با Draw Distance نرمال میشه دید هدفو.ولی کم خیلی سخت میشه دید.

میخوام یه Shooting Range بسازم.اپلود می کنم خوراک سرورتونه:دی(من که توش نیستم البته:()
فقط میگم فاصله ی 44 بلوک ی خوبه؟با Draw Distance نرمال میشه دید هدفو.ولی کم خیلی سخت میشه دید.
من اصلا نمیدونم اینکه میگی چی هست

اكه كسي ميتونه
بره يه باركور assaiins creed درست كنه :d

این بازی به اندازه ی کافی تاپیک داره سعی کنید همرو تو یه ، یه تاپیک واحد دنبال کنید تا هیچ کس گیج نشه.
جای همچین تاپیکی هم اینجا نیست
بسته میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or