خیلی عالی بود
فقط اینکه پیشنهاد میدم تو سطر اخر یه کی دو تا عکس از بازی میزاشتی
چون پشت سر هم باید 40 خط مطلب بخونی برای تنوع کار بین جمله ها عکس قرار میگیرفت خیلی خوب میشد
باعث میشه لذت خوندن مطلب بیشتر بشه :d
در هر صورت خسته نباشی :d
زدی توی خال! :d شما از کجا فهمیدی که من همه این چیزهایی که گفتی، هستم؟! :d ممنون، نظر لطفته.به نظر من چنین نقدی فقط از یک کارگردان متبحر بازی های کامپیوتری بر میاد که بخوبی ارتباط بازی با تک تک زمینه های فنی و هنری رو میدونه و تحلیل می کنه. شخصی که هم هنرمنده و هم مهندس. ممنون
اتفاقاً به خاطر کمبود وقت، خیلی از چیزهایی که میخواستم بگم رو نگفتم، یا خلاصه گفتم! درسته، حق با شماست. ممنون.نقدت خیلی خوب بود دستت درد نکنه ولی به نظر من باید اگر برای سایت هستش نقدت یک مقدار کوتاه تر باشه. حالا اگر مجله چاپی باشه نقد طولانی خیلی هم جذاب میشه .در کل 20/20
شخصیت پردازی توی این بازی یه روند تدریجی داره. خیلی مهمه که با آرامش فکر بازی کنی و دیالوگها رو بفهمی تا بتونی با شخصیتها ارتباط برقرار کنی. اگه شخصیتها رو بشناسی، اونوقت رفتارهایی که میکنن، برات معنی پیدا میکنه و با داستان ارتباط برقرار میکنی.نقدت حرف نداشت
واقعا عالی بود
اما نمیدونم چرا با داستان بازی خیلی ارتباط برقرار نکردم
شاید مشکل از من بوده و دور و برم شلوغ بوده هنگام بازی و خیلی نتونستم درکش بکنم
فکر کنم دوباره بازیش کنم درست بشه اما الان حسی که به تموم کردن بازی دارم خیلی خیلی کمتره حسی هست که آنچارتدها رو تموم کردم
بالاخره لایسنس Adobe روی سیستمم رو درست کردم و pdf نقد رو آماده کردم! :dتقد خیلی خوبی بود و سزاوار THE last of us
میشه این نقدو به صورت PDF برای دانلود بزارید؟
ممنون، شما لطف دارید. خوشحالم که مورد توجهتون واقع شده.دوست عزیز نقدت فوق العاده بود! مخصوصا قسمت هایی که به داستان پرداختی! خدا شاده که کم مونده بود گریه کنم! دقیقا حسی که من رابجب داستان بازی داشتمو بیان کردی! خیلی قشنگ نحوه ی جا باز کزدن الی عزیز در دل ما رو بیان کردی!
میتونم بگم نقدت از خود داستان بازی قشنگ تر بود! مرحبا !
توضیحاتت راجب هوش مصنوعی و الگوریتم های مسیر یابی هم خیلی خوب و کامل بود ! یاد گرفتم ازش!
اما به این نکته اشاره نکردی که گاهی وقتی کاملا داریم مخفیانه بازی رو پیش میبریم الی ناگهان بدون هیچ دلیلی شروع به تیر اندازی میکنه و هر چه ریستیم و پنبه میکنه! واقعا این مشکل دیگه فکر نکنم به دلیل ضعف سخت افزار 7 سال پیش باشه!