نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی یک شرکت امریکایی بازیی مشابه World of tanks منتها با تانکهای مدرن و امروزی درست کرده که چند وقتیه در فاز الفا هست. از 27 می یعنی 24 روز دیگه بازی وارد فاز closed beta میشه. و الان میتونید با پرداخت 5 تا 64 یورو برای فاندرز پک جاتون رو تو کلوز بتا رزور کنید.
من یکی از این پکها رو خریدم و الان این تاپیک رو زدم که تا 24 روز دیگه وارد بازی شدم اطلاعات بیشتری رو اینجا براتون بذارم.
اما چیزهایی که از بازی تاحالا فهمیدیم اینهاست:
1- سیستم بازی خیلی شبیه به WOT هست و برای کسایی که اون بازی رو انجام میدن چیز غریبی نیست
2- متاسفانه همچنان ارتی در این بازی مشاهده میشه اما با این تفاوت که اگر ارتی روی شما نشونه بره به شما اخطار داده میشه و شما میدونید که الان طرف داره روتون کار میکنه.
3- ارتی با چند بار شلیک جاش روی نقشه مشخص میشه.
4- سیستم نشونه گیری ارتی شبیه به مود battle assist در wot هست.
Armored Warfare - Official Website
اگر دوست داشتید یکی از اون پکها رو خرید کنید به این سایتهایی که برای بازی ها گلد و اینجور چیزها میفروشن ایمل بزنید براتون میخرن.
به زودی با اطلاعات بیشتر اینجا تکمیل میکنم.
من یکی از این پکها رو خریدم و الان این تاپیک رو زدم که تا 24 روز دیگه وارد بازی شدم اطلاعات بیشتری رو اینجا براتون بذارم.
اما چیزهایی که از بازی تاحالا فهمیدیم اینهاست:
1- سیستم بازی خیلی شبیه به WOT هست و برای کسایی که اون بازی رو انجام میدن چیز غریبی نیست
2- متاسفانه همچنان ارتی در این بازی مشاهده میشه اما با این تفاوت که اگر ارتی روی شما نشونه بره به شما اخطار داده میشه و شما میدونید که الان طرف داره روتون کار میکنه.
3- ارتی با چند بار شلیک جاش روی نقشه مشخص میشه.
4- سیستم نشونه گیری ارتی شبیه به مود battle assist در wot هست.
Armored Warfare - Official Website
اگر دوست داشتید یکی از اون پکها رو خرید کنید به این سایتهایی که برای بازی ها گلد و اینجور چیزها میفروشن ایمل بزنید براتون میخرن.
به زودی با اطلاعات بیشتر اینجا تکمیل میکنم.