i8910 omnia hd samsung سه ماه میشه خریدم کاملا سالم هستش و گارانتی اصلی پارس مایکروتل 8گیگ و هک شده.قیمت 380.از نظر ظاهریم کاملا سالم البته چنتا خط کوچیک داره که خوب تو چش نیس و با دقت زیاد معلوم میشه شرمنده مقدور نبود تماس بگیرم این موقع صبح هم گفتم یادم میره اینجا زدم دیگه :d
البته یه f480 هم دارم که خوب لمسی خازنی هستش اونم کاملا سالمه از هر نظر اما بدنش چنتا خش داره که البته راحت قابل تعویضه.اونم 100 میدم
مشخصاته اینارم که دیگه میتونی راحت خودت از نت پیدا کنی.
از خودتون ایراد در نیارید !!!!jet یکی از بهترین های سامسونگ تا الان با cpu 800 Mhz !!!من که همچین مشکلی نداشتم با گوشیم !!!دلیل نمیشه خودتون نمیتونید کار کنید !بگید اصلا طرفش نرو !توصیه میکنم اصلا نزدیک ساسونگ نری مخصوصاً samsung jet من باهاش کار کردم وقتی بخای تو منو ها بالا پایین بری مجبوری صفجه رو فشار بدی که مدام میره داخل منو ها و اعصاب آدم رو خورد می کنه من بودم HTC HD2 یا Iphone می گرفتم.
توصیه میکنم اصلا نزدیک ساسونگ نری مخصوصاً samsung jet من باهاش کار کردم وقتی بخای تو منو ها بالا پایین بری مجبوری صفجه رو فشار بدی که مدام میره داخل منو ها و اعصاب آدم رو خورد می کنه من بودم HTC HD2 یا Iphone می گرفتم.
شما اين گوشی رو داشتی يا فقط دستت گرفتی ؟؟ ...... آخه من اصلی ترين انتخابم الان Jet و بعد Vivaz Pro .....