و بالاخره، Dawnguard بر روی شبکه Steam

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کمپانی Bethesda در حین مراسم QuakeCon 2012 اعلام کرد که اولین محتوای قابل دانلود برای TES: Skyrim، اکنون برای دانلود بر روی شبکه استیم قرار داده شده است.
این عنوان هنوز بر روی PS3 تایید نشده زیرا این کمپانی از مشکلات این بازی بر روی PS3 همچنان ناراضی است.

skyrim-dawnguard.jpg

در بیانیه ای، این شرکت اعلام کرد: " ما دوست داریم که هر کسی این عنوان را تجربه کند، اما همچنان قصد نداریم آن را برای PS3 عرضه کنیم، زیرا تجربه بدی را برای مردم رقم خواهد رد."
" ما هر کاری میکنیم که عناوینمان برای همه در دسترس باشد، از آز آپدیت های رایگان گرفته تا مد های ساخته شده توسط یوزر ها و همچنین DLC ها. ما نیز به اندازه طرفدارانمان ناراحت هستیم اما تمام سعی خود را برای امکان پذیر شدن این عناوین، خواهیم کرد."

منبع

خداییش ادم میاد این پست های زیبا چند تا xbox fan رو میبینه بالا میاره. فقط منتظرن یه چی بشه بیان به ps3 گیر بدن . گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه pif pif

آه که چقدر میانگین سن واقعی کاربران سایت پایین اومده! آه
باو یکم شوخی مگه چشه:dچقدر شما جدی گرفتی قضیه رو وللش باو
خداییش ادم میاد این پست های زیبا چند تا xbox fan رو میبینه بالا میاره. فقط منتظرن یه چی بشه بیان به ps3 گیر بدن . گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه pif pif
کلماط قسارط و اعطماد بح نفصط طو هلقم
ps3 به این خوبی چشه مگه؟همین که downguard رو هنوز اجرا نکرده یکی از نقاط بزرگ قوت هستش
اصلاً هم بد نیست...
تا چند هفته ی آینده اینم رو ps3 میاد...اینقدرم قضیه رو کشش ندین.

آخرین ویرایش:
کلماط قسارط و اعطماد بح نفصط طو هلقم
ps3 به این خوبی چشه مگه؟همین که downguard رو هنوز اجرا نکرده یکی از نقاط بزرگ قوت هستش
اصلاً هم بد نیست...
تا چند هفته ی آینده اینم رو ps3 میاد...اینقدرم قضیه رو کشش ندین.

از کی تا حالا بازی های bethesda ارزش ps3 رو معلوم میکنه که قراره خوب باشه یا بد . اون مشکلات فجیع مموری و سیو بازی که بعد از لانچ پیش اومد . کلان bethesda نمیتونه با سخت افزار ps3 کنار بیاد یه بحث دیگه هست جاش اینجا نیست .
شما هم برو xbox بازی کن ابرو بنداز بالا . خخخخخخخخ

از کی تا حالا بازی های bethesda ارزش ps3 رو معلوم میکنه که قراره خوب باشه یا بد . اون مشکلات فجیع مموری و سیو بازی که بعد از لانچ پیش اومد . کلان bethesda نمیتونه با سخت افزار ps3 کنار بیاد یه بحث دیگه هست جاش اینجا نیست .
شما هم برو xbox بازی کن ابرو بنداز بالا . خخخخخخخخ
بازی که بهترین بازی سال شد ! فکر کردی رو ارزش ps3 تاثیر نمیذاره؟
کلاً بهترین شرکت های بازی سازی با ps3 نمیتونن کنار بیان:dحقیقت رو باید قبول کرد:>
:-b
just bethesda studio
کسی تریلر داره از این دی ال سی؟

آخرین ویرایش:
بازی که بهترین بازی سال شد ! فکر کردی رو ارزش ps3 تاثیر نمیذاره؟
کلاً بهترین شرکت های بازی سازی با ps3 نمیتونن کنار بیان:dحقیقت رو باید قبول کرد:>
رو ps3 ارزش نمیزاره رو کمپانی سازنده بازی ارزش میزاره که نمیتونه بازیش رو با سخت افزار 6 سال پیش مچ کنه . منی که ps3 دارم دیگه واسه بازی های این کمپانی پول نمیدم.
میشه چند تا از به قول خودت بهترین شرکت ها رو نام ببری که نمیتونن با ps3 کنار بیان ؟

رو ps3 ارزش نمیزاره رو کمپانی سازنده بازی ارزش میزاره که نمیتونه بازیش رو با سخت افزار 6 سال پیش مچ کنه . منی که ps3 دارم دیگه واسه بازی های این کمپانی پول نمیدم.
میشه چند تا از به قول خودت بهترین شرکت ها رو نام ببری که نمیتونن با ps3 کنار بیان ؟
2k games,EPIC GAMES:d , ACTIVISOIN,MINECRAFT
مخصوصاً وقتی که مافیا 2 رو تو PS3 بازی کردم اوغم گرفت!
ماین کرفت هم که نیست که اینطوری خیلی بد میشه
رو ps3 ارزش نمیزاره رو کمپانی سازنده بازی ارزش میزاره که نمیتونه بازیش رو با سخت افزار 6 سال پیش مچ کنه .
:-&=))
این آمارو کی بهت داده پسرم ؟
هر کی بوده میخواسته دلداریت بده که این حقیقت تلخ رو فبول کنی:d
PS3 کلاً قابل مچ نیست دادا
برو روزیتو خدا یه جا دیگه بده
بازیش هر چی باشه خیلی با خلاقیت ساخته شده
مثل ماین کرفت که خیلی توپه با این حال ماین کرفت هم رو PS3 خوب جواب نمیده
باید قید PS3رو اینطوری زد دیگه
bethesda یه جا خوندم تو فیس بوق که میخوان یه دی ال سی دیگه هم بدن بیرون اسمش یادم نیست دقیقا
کسی دیده این خبرو؟

آخه ماینکرفت هم شد انحصاری؟:-&
ماینکرفت رو ps3 جواب نمیده؟این دیگه ازون حرفا بود.کنسولی که بازیایی مثل GOW3 & UC رو اجرا کرده ماینکرفت نمیتونه اجرا کنه؟
حالا خوبه چارتا انحصاری شاخ نداره..........

آخه ماینکرفت هم شد انحصاری؟:-&
ماینکرفت رو ps3 جواب نمیده؟این دیگه ازون حرفا بود.کنسولی که بازیایی مثل GOW3 & UC رو اجرا کرده ماینکرفت نمیتونه اجرا کنه؟
حالا خوبه چارتا انحصاری شاخ نداره..........
آره چرا نشه دوست عزیز بازی زیباییست
من نگفتم جواب نمیده من گفتم خوب مچ نمیشه از نظر گرافیک هم نمیگم منظورم یه چیز دیگست...
بحث تایپیک رو هم لطفاً به بیراهه نکشین ممنون.
چجوری توی این دی ال سی باید گرگ شد؟فکر کنم فرق کرده ها...

2k games,EPIC GAMES:d , ACTIVISOIN,MINECRAFT
مخصوصاً وقتی که مافیا 2 رو تو PS3 بازی کردم اوغم گرفت!
ماین کرفت هم که نیست که اینطوری خیلی بد میشه

:-&=))
این آمارو کی بهت داده پسرم ؟
هر کی بوده میخواسته دلداریت بده که این حقیقت تلخ رو فبول کنی:d
PS3 کلاً قابل مچ نیست دادا
برو روزیتو خدا یه جا دیگه بده
بازیش هر چی باشه خیلی با خلاقیت ساخته شده
مثل ماین کرفت که خیلی توپه با این حال ماین کرفت هم رو PS3 خوب جواب نمیده
باید قید PS3رو اینطوری زد دیگه
bethesda یه جا خوندم تو فیس بوق که میخوان یه دی ال سی دیگه هم بدن بیرون اسمش یادم نیست دقیقا
کسی دیده این خبرو؟

خودت اصلان نمیدونی داری چی میگی . یه جوری میگه مچ نمیشه انگار پایه و اساس ps3 رو شما نهادینه کردین. به شما ها باید گفت تروریسم دنیایه گیم . از اینایی که شستوشوی مغزی شدن واسه یه هدف پوچ خودشونو میکشن. با ادمی که منطق بارش نیست
اصلا نباید بحث کرد. شما صبر کن تا downguard منتشر بشه حالشو ببر ما نخواستیم اصلان.
خدایا بیا این ps3 کپی خور کن یه جمعیتی رو از خواب بیدار کن. آمییییین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or