و بالاخره، Dawnguard بر روی شبکه Steam

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کمپانی Bethesda در حین مراسم QuakeCon 2012 اعلام کرد که اولین محتوای قابل دانلود برای TES: Skyrim، اکنون برای دانلود بر روی شبکه استیم قرار داده شده است.
این عنوان هنوز بر روی PS3 تایید نشده زیرا این کمپانی از مشکلات این بازی بر روی PS3 همچنان ناراضی است.

skyrim-dawnguard.jpg

در بیانیه ای، این شرکت اعلام کرد: " ما دوست داریم که هر کسی این عنوان را تجربه کند، اما همچنان قصد نداریم آن را برای PS3 عرضه کنیم، زیرا تجربه بدی را برای مردم رقم خواهد رد."
" ما هر کاری میکنیم که عناوینمان برای همه در دسترس باشد، از آز آپدیت های رایگان گرفته تا مد های ساخته شده توسط یوزر ها و همچنین DLC ها. ما نیز به اندازه طرفدارانمان ناراحت هستیم اما تمام سعی خود را برای امکان پذیر شدن این عناوین، خواهیم کرد."

منبع

ها ها ها
من چند هفته پیش این دی ال سیو کلشو (رو ایکس باکس 360)تموم کردم حالا ps3 باز ها تو کف باشن!!!!:-&
نگفتی چند دلار میدن رو استیم؟!به تومن چقدر باید بدیم؟

ها ها ها
من چند هفته پیش این دی ال سیو کلشو (رو ایکس باکس 360)تموم کردم حالا ps3 باز ها تو کف باشن!!!!:-&
نگفتی چند دلار میدن رو استیم؟!به تومن چقدر باید بدیم؟
خیلی چیزا هست که شما باید حالا حالا ها تو کفش باشی دوست من

این چی هست مال بخش داستانی بازیه؟؟

همین منبعی که دادید یک سوال کرده :

but is it worth it?
g
خودش هم جواب داده مطمئنآ ارزشش رو داره ! یعنی نسبت به خیلی از DLC ها که پول میدی و فقط چند تا لباس و ماسماسک آزاد میشه ، این بین 10 تا 20 ساعت گیم پلی ارائه میده.
البته برای ما که مجانی میزنیم دیگه این حرفا زیاد مهم نیست و حالش رو میبریم ! :دی

خودش هم جواب داده مطمئنآ ارزشش رو داره ! :دی

خب این سوالش منطقی هست ولی جوابش برای هر کسی ممکنه متفاوت باشه ... مثلا اینکه خود شرکت سازنده در همین همایش میگه :

but we aren’t going to release it for PS3 knowing that some people’s experience in Skyrim will be worse,

حالا بعد از اون افتضاحی که نسخه PS3 به بار آورد ... حالا مشخصه هنوز سازنده از عرضه ی ورژن ps3 ترس داره و میترسه مشکل ایجاد کنه ...
به قول دوستمون ما که روی X360 این DLC رو ترکوندیم و و به زودی PC گیمرها ... حالا کی و چه وقت با چند باگ روی PS3 بیاد ، خدا عالمه ...

حالا بازم یک سوال :but is it worth it?g

آخرین ویرایش:
خب این سوالش منطقی هست ولی جوابش برای هر کسی ممکنه متفاوت باشه ... مثلا اینکه خود شرکت سازنده در همین همایش میگه :

but we aren’t going to release it for PS3 knowing that some people’s experience in Skyrim will be worse,

حالا بعد از اون افتضاحی که نسخه PS3 به بار آورد ... حالا مشخصه هنوز سازنده از عرضه ی ورژن ps3 ترس داره ...
خالا بازم یک سوال :

but is it worth it?g
خب مشکل اینه که اصلآ متن رو نخوندی و فقط تیتر رو به عنوان یک طرفدار 360 دیدی و فکر کردی داره میگه :
"آیا بازی روی PS3 ارزشش را دارد ؟" :دی
در حالی که اصلآ همچین بحثی نکرده ! در مورد ارزش خود DLC گفته. یعنی کلآ Dawnguard ارزش پولی که براش میدیم رو داره یا نه ، توی همه نسخه ها نه فقط PS3.
کلآ متن در مورد ارزش این DLC هست نه از این بحث ها که مثلآ "قلی دلت بسوزه من زودتر بازی کردم" یا "اصغر نسخه ای که تو بازی میکنی تکسچرهاش بیریخته" و ... ! :دی اولش گفته : Is the vampiric expansion actually worth it?
در آخر هم نتیجه گیری کرده :
Dawnguard is proof that studios can still deliver great value console content at a price that makes sense, and hopefully it won’t be the last. Be sure to hand over your money for whichever of the PS3 and PC versions are applicable to you. It’s definitely worth it

پس :
but is it worth it?g
It’s definitely worth it

خب مشکل اینه که اصلآ متن رو نخوندی و فقط تیتر رو به عنوان یک طرفدار 360 دیدی و فکر کردی داره میگه :
"آیا بازی روی PS3 ارزشش را دارد ؟" :دی

پس :
but is it worth it?g
It’s definitely worth it

من از کل منبع همین سوالش برام جالب بود ... جوابش رو هم از سازنده گرفتم .... 100 % با یک DLC باگ طرفیم :d
but is it worth it?g
None

------------------------------------------------
Skyrim: Dawnguard PS3 quality ‘unsatisfactory’, expect delays
PS3 players will have to wait a little while longer for their chance to play due to quality issues

آخرین ویرایش:
خیلی چیزا هست که شما باید حالا حالا ها تو کفش باشی دوست من

این چی هست مال بخش داستانی بازیه؟؟
مگه ایکس باکس اجازه میده که من تو کف چیزای دیگه باشم>:d<
خیلی حال میده داون گوآرد حتما بازی کنین دوستان این دی ال سی رو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or