و اینک بازگشت New Dawn برای نشان دادن قدرت GeForce GTX و DirectX 11.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

screenshot1_22405.nphd.jpg

درود.

در سال 2002 شرکت بزرگ Nvidia برای نشان دادن قدرت کارت‌های گرافیک خود یک Tech Demo را با نام Dawn پخش نمود که در ان زمان همگان را به شگفتی وا داشته بود. این دمو که از DirectX 9 بهره می‌برد به بهترین شکل ممکن محیط و شخصیت را ساخته شده در ان را به نمایش می‌گذاشت. شخصیت پری شکلی که بعدها در مارک‌ها این شرکت جا گرفت و تبدیل به یک نماد شد.

حال بعد از گذشت 10 سال، بار دیگر شرکت Nvidia برای به نمایش گذاشتن قدرت DirectX 11 در سری 6 GTX خود Tech Demo جدید را نام New Dawn در اینترنت پخش نمود که بسیار زیبا و تحسین برانگیز است.

دموی اولیه که در سال 2002 منتشر شد عوامل محیطی ان دارای بیش از 7,000 هزار پیکسل بودند ولی در New Dawn امسال این پیکسل‌ها به بیش از 4 میلیون رسیده و ساخته شده اند.

همچنین در Tech Demo اولیه، پری موجود دارای 1,700 تار مو بود، ولی باز در New Dawn این مقدار به 40,000 هزار افزایش یافته است که ایجاد وزش باد در این دمو و به حرکت در امدن موها به صورت بسیار طبیعی و هماهنگ نشان از تفاوت چشم‌گیر این دمو با قبل دارد.

برای گرفتن نتیجه بهتر این سیستم پیشنهاد شده است:

GPU: GTX 670 SLI or higher
CPU: 2.5GHz dual-core or higher
System Memory: 4GB
Disk Space: 1GB
Operating System: Windows 7/Vista

برای دانلود این تریلر کلیک کنید.

برای دیدن تریلر New Dawn سال 2012 کلیک کنید. (DirectX 11 )

برای دیدن تریلر Down سال 2002 کلیک کنید.( DirectX 9 )

برای دانلود New Down کلیک کنید

آخرین ویرایش:
ممنون فرهاد جان ولي لينك دانلود براي من كار نيمكنه داداش اگه ميشه از يه جاي ديگه براي دانلود بزار;)

امیر جان الان تست کردم لینک دانلود کار کرد.شما به لینک یزر برو و قسمت دانلود رو بزن میادش.
'A New Dawn' NVIDIA GeForce GTX Tech Demo Trailer - A-New-Dawn-NVIDIA-GeForce-GTX-Tech-Demo-Trailer.mp4 Player Attack

این دمو خوراکه خودمه باید دانلود بشه ! کسایی که میگن نمیشه از لیک دانلود کرد چون سایت انویدیا ایران رو تحریم کرده باید با فـیلتر شکن دانلود کنیم

برای اجرای درست و حسابی اون حداقل باید یه 690 داشته باشیم!...
دمو رو گرفتم و الان اجراش کردم تو دقت تصویر 1080 بین 7-10 فریم به من داد!;;)
Geforce GTX 560Ti Superclocked
تغییر رزولوشن هم توفیر آنچنانی تو نرخ فریم ها نداره ... مثلا تو رزولوشن 600*800 فریم های بنده بین 10-15 تا شد...
کاشکی این دمو رو حداقل 4 سال دیگه میدادن که لااقل یه سیستمی بود که تو 1080 بتونه 60 فریم بده!:d

خوب من با 570 GTX رزولیشن 1080*1920 و 60 HZ بین 18 تا 15 میگیرم در حالت عادی اما وقتی deep رو کلا زیادش میکنم و نور رو زیاد میکنم و کیفیت مو رو بالا میبرم بین 10 تا 15 میگیرم .

با رزولیشن 600*800 و 60 HZ بین 20 تا 25 میگیرم وقتی تغییرات رو ایجاد میکنم 18 ثابت میگیرم .

رزولیشن 1080*1024 و 60 HZ به صورت ثابت عادی 15 میگیرم و تغییر کرده 13 ثابت میگیرم .

البته بگم دارم با Fraps کار میکنم خود fraps موقع فریم گرفتن مشکل ایجاد میکنه نرم افزار خوبی نیست برای اینکار فقط برای این که ببینم حدودی چقدر میده خوبه اما نرم افزار عالی اینکار MSI Afterburner هستش که نمیدونم چرا نشون نمیده فریم رو با بقیه چیز ها رو وقتی دارم باهاش کار میکنم الان باید باهاش کار کنم تو بازی کار میکنه اما تو این دمو نه . در حالت عادی MSI Afterburner فریم بیشتری نشون میده که دارم میگیرم تو خیلی از بازی ها به خاطر این که خود fraps روی کارت فشار میاره .

جالبه همین الان فقط اون حالت MULTRA ش رو خاموش کردم 1080*1920 و 60 HZ حدود 30 گرفتم با تمام تغییرات .

آخرین ویرایش:
این دمو خوراکه خودمه باید دانلود بشه ! کسایی که میگن نمیشه از لیک دانلود کرد چون سایت انویدیا ایران رو تحریم کرده باید با فـیلتر شکن دانلود کنیم
خوراکت تو حلقم . منم باید یه تست بزنم ولی حیف دیگه دانلود شبانه ندارم :|

خوب من با 570 GTX رزولیشن 1080*1920 و 60 HZ بین 18 تا 15 میگیرم در حالت عادی اما وقتی deep رو کلا زیادش میکنم و نور رو زیاد میکنم و کیفیت مو رو بالا میبرم بین 10 تا 15 میگیرم .

با رزولیشن 600*800 و 60 HZ بین 20 تا 25 میگیرم وقتی تغییرات رو ایجاد میکنم 18 ثابت میگیرم .

رزولیشن 1080*1024 و 60 HZ به صورت ثابت عادی 15 میگیرم و تغییر کرده 13 ثابت میگیرم .

البته بگم دارم با Fraps کار میکنم خود fraps موقع فریم گرفتن مشکل ایجاد میکنه نرم افزار خوبی نیست برای اینکار فقط برای این که ببینم حدودی چقدر میده خوبه اما نرم افزار عالی اینکار MSI Afterburner هستش که نمیدونم چرا نشون نمیده فریم رو با بقیه چیز ها رو وقتی دارم باهاش کار میکنم الان باید باهاش کار کنم تو بازی کار میکنه اما تو این دمو نه . در حالت عادی MSI Afterburner فریم بیشتری نشون میده که دارم میگیرم تو خیلی از بازی ها به خاطر این که خود fraps روی کارت فشار میاره .

جالبه همین الان فقط اون حالت MULTRA ش رو خاموش کردم 1080*1920 و 60 HZ حدود 30 گرفتم با تمام تغییرات .

دوست عزیز لطف میکنی بگی از کجا میتوانیم به گزینه های گرافیکی و آپشن این دمو دسترسی پیدا کنیم؟؟؟؟

Fraps فقط وقتی داره ضبط میکنه فشار میاره در حالت عادی فشاری نمیاره شاید یه فریم.

Fraps فقط وقتی داره ضبط میکنه فشار میاره در حالت عادی فشاری نمیاره شاید یه فریم.

چرا اتفاقا من تو چند بازی تستش کردم قبلا دقیقا اختلاف دارن شدید هم دارن اصلا هم نرم افزار خوبی برای سنجش نیست به خاطر این که من تو بازی های که تست کردم همیشه فریم خیلی کمتری میگیرم با Fraps با کارت 570 GTX در تنظیمات Very HIGH اما حتی افت فریم هم پیدا میکنم وقتی دارم باهاش تست میکنم اما وقتی MSI Afterburner که هم مخصوص overclock کردن کارت گرافیک هم هستش هم تنظیم دور فن و .... دیگه من نه افت فریم نه ..... دیگه فریم ثابت میگیرم هم فریم بیشتری .

تو بازی های مثل COD MW3 و BF3 و Skyrim تست کردم قبلا .

خیلی هم تاثیر گزار هستش . پست قبلیم وقتی داشتم فریم بالا پایین می شد تو یه تصویر ثابت انم شدید این نشون میده نرم افزار خوبی نیست هیچ وقت فریم در یک ویو ثابت انقدر بالا پایین نمیشه بدون هیچ تغییری برای همین میگم امکان داره وقتی داره 10-15 بالا پایین میشه فریم من 11 باشه به صورت ثابت برای همین نمیشه دقیق گفت من داشتم تو اون حدودی ها چقدر میگیرفتم حتی حتی مشخص نیست بالا تر میگیرفتم یا نه با توجه به این که با تو بازی که تست کردم فریم بیشتری میگیرم .

دوست عزیز لطف میکنی بگی از کجا میتوانیم به گزینه های گرافیکی و آپشن این دمو دسترسی پیدا کنیم؟؟؟؟

وقتی نصب کردی میتونی از A New Dawn Configuration رزولیشن رو کم و زیاد کنی وقتی هم رفتی داخل برنامه از گوشه بالا سمت چپ یه علامت ( < ) هستش میزنی باز میشه گذینه های هستش برای کم و زیاد کردن نور و نمایش جزئیات عمق تصویر و .... دیگه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or