ویژگی 3D بر روی PS3 از سال 2010

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

سونی در نمایشگاه IFA Consumer Electronics show واقع در برلین قابلیت 3D برجسته در بازی ها که قرار است در سال 2010 روی Ps3 اجرا شود را معرفی کرد .
در این نوع از 3D شما نیاز به یک TV خاص برای نمایش 3D ندارید .اگر چه شما حتما نیاز به یک عینک برجسته کننده ی مخصوص دارید .
می شود گفت این قابلیت در سالهای اخیر بر روی یک یا 2 فیلم سینمایی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
حالا شما میتوانید با این قابلیت در حال حاضر WipeOut HD را امتحان نمایید : play some WipeOut
این اپدیت در سال اینده به وسیله ی اپدیت کردن فریم ویر PS3 در دسترس خواهد بود و ظاهرا بر روی تمام بازی های موجود عمل خواهد کرد ، ظاهرا .
هی ، این ادعای انهاست نه ما !:-"
Kotaku

آخرین ویرایش:
خب من فکر نمیکنم از هر 10 نفر 1 نفر هم TV داشته باشه که قابلیت ساپورت 3D داشته باشه ! چون هم خیلی این مدل ها کم هستش و اینکه گرون تر از tv های معمولیه ! تا این تکنولوژی فراگیر بشه طول میکشه ! مگه اینکه روی tv های معمولی ساپورت بشه که دوستان میگند نیست

خب من فکر نمیکنم از هر 10 نفر 1 نفر هم TV داشته باشه که قابلیت ساپورت 3D داشته باشه ! چون هم خیلی این مدل ها کم هستش و اینکه گرون تر از tv های معمولیه ! تا این تکنولوژی فراگیر بشه طول میکشه ! مگه اینکه روی tv های معمولی ساپورت بشه که دوستان میگند نیست
این یکی قرار نیست که به tv 3d احتیاج داشته باشه...
;)

خوب مزیت این سیستم این هست که فقط با یک عینک کارت راه میفته...

واقعا اگه بشه بدون نصب هیچ پچی واسه هر بازی و خرید یک تلویزیون 3D همه بازی هارو روی PS3 سه بعدی بزنی کولاکه!:love:

یکی مثل من که عینکیه باید 2 تا عینک بزنه :biggrin1:

وای این کی میاد حال کنیم مثلاKILLZONE بازی میکنی طرف نارنجک میندازه طرفت به جا اینکه فرار کنی دسته رو میزاری زمین خودت در میری :biggrin1: (البته بستگی به میزان جوگیر بودن طرف داره !یکهو دیدی فرار کرد بعد که اومد تو اتاقش گفت ای داد این که بازی بود :biggrin1: )

مثل این که دوستان بد برداشت کردن TV های 3D تو بازار هستش یه چرخی بزنید تو بازار فراونه اشتباه نگیرید اون TV های هم همین قیمت های TV LCD هستش که باید فریمش بالای 120 HZ باشه اما با عینک های آبی و قرمز هستش.

این که سونی داره الان داره رو ps3 میده یک روش اسیلوسکوپی که با عینک های خاکستری کار میکنه و بر روی تمام TV های 120HZ به بالا اجرا میشه اما به روش نرم افزاری نه به صورت TV 3D.

البته این TV های که سونی و پاناسونیک قراره تو سال 2010 با هم به بازار بدن کلا فرق میکنه تکنولوژیش و اون کلا 3D هستش TV هاش و با وجود اون TV ها دیگه ps3 به صورت نرم افزاری 3D نمیده .

طریقه کار کرد این 3D بر روی PS3 هم این جوریه که به صورت 3صفحه بر روی هم نمایش میده و بیشتر TV LCD های ما اجراش میکنه فقط قدیمی ها نه.(که ماکان هم توضیح داده بالا تر )

بعدشم یک چیزی وقتی TV های 3D امد به بازار فرت نرین بخرین چون تکنولوژی سونی با پاناسونیک زمین تا آسمون فرق داره باید دید کدوم بهتره و جنگ رو میبره و بعد همه به یه استاندارد در بیان 3D TV های نسل جدید که 2010 میاد.

مثل این که دوستان بد برداشت کردن TV های 3D تو بازار هستش یه چرخی بزنید تو بازار فراونه اشتباه نگیرید اون TV های هم همین قیمت های TV LCD هستش که باید فریمش بالای 120 HZ باشه اما با عینک های آبی و قرمز هستش.

این که سونی داره الان داره رو ps3 میده یک روش اسیلوسکوپی که با عینک های خاکستری کار میکنه و بر روی تمام TV های 120HZ به بالا اجرا میشه اما به روش نرم افزاری نه به صورت TV 3D.

البته این TV های که سونی و پاناسونیک قراره تو سال 2010 با هم به بازار بدن کلا فرق میکنه تکنولوژیش و اون کلا 3D هستش TV هاش و با وجود اون TV ها دیگه ps3 به صورت نرم افزاری 3D نمیده .

طریقه کار کرد این 3D بر روی PS3 هم این جوریه که به صورت 3صفحه بر روی هم نمایش میده و بیشتر TV LCD های ما اجراش میکنه فقط قدیمی ها نه.(که ماکان هم توضیح داده بالا تر )

بعدشم یک چیزی وقتی TV های 3D امد به بازار فرت نرین بخرین چون تکنولوژی سونی با پاناسونیک زمین تا آسمون فرق داره باید دید کدوم بهتره و جنگ رو میبره و بعد همه به یه استاندارد در بیان 3D TV های نسل جدید که 2010 میاد.
خیلی ممنون ! من بد متوجه شدم ! فقط یه سوال من دیدم که توی سینما های 3d اونا به جای زدن عینک ابی قرمز از یه عینکی شبیه عینک دودی استفاده میکنند دوستان میدونند که اینا چه فرقی با یکدیگه دارند ؟؟

خیلی ممنون ! من بد متوجه شدم ! فقط یه سوال من دیدم که توی سینما های 3d اونا به جای زدن عینک ابی قرمز از یه عینکی شبیه عینک دودی استفاده میکنند دوستان میدونند که اینا چه فرقی با یکدیگه دارند ؟؟

خوب این همون روشی هستش که سونی داره تو PS3 سال 2010 اجرا میکنه. دقیقا همون روشه .

فقط چون قدیم پرده های سینما و دستگاه پخشش قدیمی بوده نمیشوده که سینما ها 3D پخش کنن با عوض کردن بعضی سینما ها تو آمریکا و کانادا و اروپا و چند جای دیگه الا بیشترشون میتونن 3D پخش کنن.

من که یه تریلر از پشت این عینک ها ضبط شده بود دیدم از یه فیلم واقعا خیلی جالب بود .

وقتی یک بشکه ترکید درست انگار آتیش از پرده سینما زد بیرون خیلی باحال بود .:eek:

ایول...یعنی با w400 حله؟
---
من خودم از این عینک های خاکستری استفاده کردم..البته با pc اونم با لارا کرافت...خیلی جالب بود..
عینکش هم وایر لس بود...باید شارژش هم میکردی...(واسه چیش رو نمیدونم!!!)

روشهای قدیمی در مورد سه بعدی سازی به طور کلی مبتنی بر دو نوع متد بودن:

img_photo18.jpg

Line by Line Method

img_photo19.jpg

Checker Sampling Method

مشکل این دوتا روش این هست که همیشه نصف پیکسلهای صفحه برای چشم راست و نصف پیکسلها برای چشم چپ اشغال میشن به همین خاطر هیچ وقت تصاویر سه بعدی نمیتونه به صورت Full HD برای چشم انسان قابل دیدن باشه که از عمق و تراکم تصویر کم میکنه در نتیجه کیفیت افت میکنه.
ولی در شیوه جدیدی که سونی و پاناسونیک ارائه دادن که نزدیک به دو سال پیش با همکاری panasonic hollywood laboratory و Sony Pictures شروع شده و در واقع یک استاندارد واحد هست بیننده میتونه در آن واحد تصاویر Full HD به صورت سه بعدی داشته باشه.

img_photo16.jpg

توی این روش که مثل روشهای سه بعدی سازی قدیمی نیست فیلمها در ابتدا به صورت سه بعدی توسط دوربینی که از دو لنز استفاده میکنه( که فاصله اونها با توجه به عملکرد مغز و مخچه انسان تنظیم شده) فیلم برداری میشن و به شکل ویژه ای برای تلویزیونهایی با این قابلیت Customize میشن.
اما در مورد گیم:
PS3 به دلیل توان پردازشی بالا میتونه این عملکرد رو به صورت نرم افزاری اجرا کنه ولی برای داشتن بازیهایی که با حداکثر کیفیت در این روش اجرا بشن حداقل بازی باید به صورت 60 فریم بر ثانیه رندر بشه.
چیزی که مشخص نیست این هست که آیا همه بازیها در PS3 قرار هست به این شیوه سه بعدی سازی بشن یا به روشهای قدیمی هم ممکن هست البته در مورد نمایش WipeOut HD میشه مطمئن بود که به شیوه جدید هست چون بازی روی 60 فریم بر ثانیه و به صورت native روی رزولوشن 1080p اجرا میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or