ویژگی های جدید FIFA 15 + تریلر

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
EA Sports تریلر پشت صحنه مربوط به بازی FIFA 15 را با عنوان "ویژگی های بازی - پیشرفت های بصری باورنکردنی" منتشر کرد.

saqi53llqasikxhf0d6i.jpg

در FIFA 15 ویژگی های بازیکنان مثل شخصیت واقعی آن ها خواهد بود. موی سر بازیکنان در بازی حرکت خواهد کرد و چهره آن ها با توجه به اتفاقات بازی دارای واکنش خاصی خواهد بود. بازی دارای مدل جدید بازیکنان و سیستم شکل دهی مرتبط خواهد بود به این صورت که یک بازیکن مثل Messi تمام حرکات و ویژگی هایش در بازی FIFA 15 مثل دنیای واقعی خواهد بود.

علاوه بر این، لباس بازیکنان در FIFA 15 به صورت واقع گرایانه عمل می کند و در جریان بازی با توجه به وضعیت چمن ورزشگاه و شرایط آب و هوایی تغییر می کند و کثیف و گلی می شود. همچنین تکل زدن و حرکت cleat (کفش مخصوص فوتبال) بر روی چمن ورزشگاه تاثیر خواهد گذاشت و در طول جریان بازی وضعیت و شکل ضاهری چمن در بازی تغییر خواهد کرد.

بازی FIFA 15 در تاریخ 26 ماه سپتامبر برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Wii U, PS Vita, 3DS و PC منتشر خواهد شد. نسخه کنسول های Xbox One, PS4 و PC دارای ویژگی های بالا خواهد بود.

ویدیو در آپارات بازی سنتر
منبع

دوستان تو خبر که نوشته بازی در نسل هشتم دارای ویژگی های خاص هستش به غیر از گرافیک چه تفاوت هایی با نسل هفتم داره ؟
مثلا شرایط آب هوا رو بازی تاثیر میزاره یا بعد از مدتی راه رفتن رو چمن , چمن کنده کنده میشه یا مثلا مو های بازیکنان تکون می خوره و ...

والا ما که تریلر E3 رو دیدیم. بازی تغییر خاصی نسبت به نسل قبل نکرده (گرافیکی). یه مقدار لباس‌ها طبیعی‌تر تکون می‌خورن، Image Quality هم طبیعتاً بهتر شده. ولی از نمای دور که بازی رو می‌بینید تفاوت خاصی با نسل قبل نداره. ناامیدکننده‌ترین نکته نسل بعد برای من گرافیک فوتبال بوده.

همه چیز فیفا در حال پیشرفت هست ولی به نظرم نحوه حرکت و شکل دویدنش هنوز مشکل داره و فقط تو همین زمینه pes رو بهتر میدونم

جفتشون مشکل دارن. علت اصلیش هم اینه که تعداد بازیکنا زیاده، اگه بخوان انیمیشن‌های همه رو خوب در بیارن خیلی وقت‌گیره.
2K هم اگه می‌بینی انیمیشن‌ها و Sig Moveـها رو توی NBA 2K عالی در میاره، علتش اینه که کلاً 40-50 تا تیم بیشتر توی بازی نیست و راحت‌تر می‌شه به این مدل جزئیات پرداخت.

یه سوال! نسخه ی pc هم این ویژگی هارو داره که؟:| یعنی مثل کنسول های این نسله ویژگی هاش؟

بله. نسخه PC از امسال می‌شه مثل نسخه One/PS4. همه چیزشون دقیقاً یکی خواهد بود.
سیستم لازم واسه اجرای بازی رو هم اعلام کردن که حداقل CPUـه Q6600 می‌خواد و ریکامندد هم I5 2500k. گرافیک هم حداقل 650، ریکامندد 460 :d

والا ما که تریلر E3 رو دیدیم. بازی تغییر خاصی نسبت به نسل قبل نکرده (گرافیکی). یه مقدار لباس‌ها طبیعی‌تر تکون می‌خورن، Image Quality هم طبیعتاً بهتر شده. ولی از نمای دور که بازی رو می‌بینید تفاوت خاصی با نسل قبل نداره. ناامیدکننده‌ترین نکته نسل بعد برای من گرافیک فوتبال بوده.

فکر کردم فقط من همچین حسی دارم واقعا تغییر چشم گیری نکرده بخصوص فیزیک بازیکن ها...

بله. نسخه PC از امسال می‌شه مثل نسخه One/PS4. همه چیزشون دقیقاً یکی خواهد بود.
سیستم لازم واسه اجرای بازی رو هم اعلام کردن که حداقل CPUـه Q6600 می‌خواد و ریکامندد هم I5 2500k. گرافیک هم حداقل 650، ریکامندد 460 :d

تفاوت انچنانی بین 460 و 650 نیست ولی از اون ور اون پردازنده ها یکمی زیادی با هم فرق دارند:| جریان چیه؟:-/
راستی افشین تو نسخه 14 نسل بعد رو بازی کرده بودی؟ اون لگ و AA افتضاح که خداروشکر نبود درسته؟

تفاوت انچنانی بین 460 و 650 نیست ولی از اون ور اون پردازنده ها یکمی زیادی با هم فرق دارند:| جریان چیه؟:-/
راستی افشین تو نسخه 14 نسل بعد رو بازی کرده بودی؟ اون لگ و AA افتضاح که خداروشکر نبود درسته؟

بلی. بازی کردم.
لگ اصلاً نداره، توی گیم‌پلی که هیچ وقت لگ نداشته. ولی موقعی که خوشحالی بازیکنا و مراسم ورود رو هم نشون می‌ده هیچ لگی نداره. Image Quality هم قابل قیاس با نسخه نسل قبل نیست. 1080p هست + یه AAـه مناسب. نسخه نسل قبل رسماً شطرنجی بود اطراف بازیکنا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or