ویژگی جالب ولی بی مصرف Gran Turismo 5

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
به نقل از MotorTrend , ویژگی واقعآ جالب و جدیدی در Gran Turismo 5 وجود داره که تا به حال نمونه اون رو ندیدیم !

toyota-ft-86-gauges.jpg

شما میتونین با Toyota FT-86 (و احتمالآ تعدادی ماشین دیگه) در محیط های واقعی که در GT5 شبیه سازی شده رانندگی کنین , مموری کارت رو از توی واحد GPS ماشین دربیارین و داخل PS3 قرار بدین و حالا رانندگی شما داخل بازی شبیه سازی میشه !! یعنی دقیقآ همون رانندگی ای که در دنیای واقعی انجام دادین , به صورت Ghost (ماشینهای کمرنگی که در Time Trial ها حرکات Lap های قبلی شما رو نشون میدن) در داخل بازی پردازش میشه و میتونین به مقایسه عملکردتون در دنیای واقعی و عملکرد مجازی ـتون در دنیای بازی بپردازین !
البته این ویژگی در کنار نوآورانه بودنش , شاید بی مصرف ترین ویژگی تاریخ بازیهای کامپیوتری باشه ! چند نفر در جهان میتونن با Toyota FT-86 رانندگی کنن ؟! چند نفر از همون تعداد اندک میتونن توی پیستهایی مثل Nurburgring رانندگی کنن ؟!! (باید پیستی رو انتخاب کنین که توی بازی وجود داشته باشه)
در مجموع ویژگی واقعآ جالبی هست ولی استفاده چندانی هم نداره !

جالبه ولی برای پول دار ها من خود بازی رو هم انجام بدم به سرم زیاده تو یوتا نخواستیم بازی کنیم اینا هم شورشو در اوردن هی تاخیر در ریلیز بازی

البته اگر بشه مدلهای واقعی رو دانلود کرد و مقایسه کرد جالب میشه.مدلهایی که راننده های واقعی تو مسابقات رفتن رو به عنوان ghost بزارن دانلود میکنیم.والا 1% از گیمرها هم توان روندن ماشین تو این زمینها رو ندارن!

اشتباه نشه این فقط برای تویوتا نیست. پس بی مصرف نیست ، کم مصرفه:cheesygri!
pd داره با یک شرکت همکاری میکنه که یک vbox (بر وزن xbox:biggrin1:) بسازن که اطلاعات موقعیت ماشین رو با gps و اطلاعات گاز و ترمز رو ثبت کنه بعد برای GT اطلاعات رو export کنه
خب این دستگاه ها بیشتر برای خودروساز ها و در مسابقات و مجلات و کسانی که میخان ماشین ها رو تست کنند استفاده میشه و روی همه ی ماشین ها میشه نصب کرد ( حتی ماشین شما دوست عزیز!:cheesygri) خب البته باید حتما توی پیست های GT باشین تا بدردتون بخوره. (پس همون بی مصرفه)
ولی اگه خیابون جردن رو هم شبیه سازی میکردند خیلی خوب میشد( تازه میشد کم مصرف):biggrin1: میرفتی توی GT نگاه میکردی میدیدی:
خب امروز 3 بار جردن رو بالا پایین کردم با میانگین سرعت 2 کیلومتر- 3 تا رو توی دور اول پیاده کردم- در دور دوم 2 نفر رو سوار کرد- توی دور سوم تصادف کردم- بعدشم پیاده تا خونه گز کردم:laughing:

ویژه هیئت مدیره sony و Toyota که در جبار خانواده ازش کمال لذت رو ببرن، افراد عادی هم انشالله تعالی در خواب شاید، اتحمالا نصیبشون بشه :دی.
درکل شده همون داستان غول 500 متری و 8 نفر Coop و 60 نفر انلاین R2 که بیشتر جنبه بزرگ نمائی و دهن پرکنی داشت.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره یک ویدیو از این ویژگی جالب ، بی مصرف، کم مصرف، مسغره ، مسخره ، انقلابی :p اومد.
که با Lexus IS-F در پیست fuji تست میشه. و به صورت همزمان واقعی و شبیه سازی شده کنار هم نشان داده میشه.
فقط نمیدونم بر اساس موقعیت دریافتی با gps شبیه سازی شده یا بر اساس گاز و ترمز و فرمون؟
تنها چیزی که میشه گفت:
The Real Driving Simulator

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or