ویژگی انحصاری نسخه PC بازی FIFA 13

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
fifa-13-logo.jpg

با نزدیک شدن به عرضه بازی FIFA 13، جزئیات جدیدی از این بازی منتشر شد.
در طی مصاحبه اخیری که با EA Sport انجام شد، تولید کننده بازی، آقای Nick Channon در مورد وجود یا عدم وجود محتوایی برای نسخه PC بازی در مقایسه با نسخه کنسولی آن گفت و این که طرفداران این بازی انتظار چه محتوای انحصاری را می کشند.:
سال گذشته، FIFA 12 ویژگی Player Impact Engine را به نسخه PC آورد که با نسخه کنسولی آن یکسان بود. امسال نیز این مورد همانند قبل خواهد بود.
در FIFA 13، طرفداران PC از شنیدن این که آن ها قادر خواهند بود با موس و کیبورد خود بازی کنند، خوشحال خواهند شد. این چیزی است که ما امسال قصد داریم آن را برای بازی های آفلاین انجام دهیم.
علاوه بر این، ما ویژگی جدیدی به نام Teammate Control (کنترل هم تیمی ها) را برای PC معرفی کرده ایم که با استفاده از آن قادر خواهید بود که با استفاده از موس برای حمله استفاده کنید به طوری که مسیرهایی برای هم تیمی های خود ترسیم کنید، در واقع آن ها را به مناطقی هدایت کنید که قصد دارید آز آن به خوبی استفاده کنند.
علاوه بر این شما قادر خواهید بود که از این ویژگی برای علامت گذاری بازیکنان در حال حمله استفاده کنید. تنها کاری که شما می بایست انجام دهید این است که با موس بازیکن تیم حریف را انتخاب کنید و نزدیکترین هم تیمی شما برای دفاع کردن اقدام خواهد کرد.

منبع

به نظر من که این کار خیلی سخته!

چون شما وقتی داری با PC بازی میکنی هر دوتا دستات روی کیبورد هست و اینکه مثلآ بخوای دست راستت رو از روی کیبورد برداری و بری سراغ موس و باهاش علامت گذاری کنی، کاره شدیدآ سختیه! :دی

البته شایدم بعد یه مدت عادی بشه!

به نظر من که این کار خیلی سخته!

باید بخوابی روی موس و کیبرد و دسته !!! مگه من و شما روی هم چند تا دست داریم ؟!!!!!!
خوشم نیومد
البته این امکان رو موقع سانتر کشیدن توی دموی PES13 دیدم که میتونستیم بازی کن ها رو کنترل کنیم یا برای یکی از اونها سانتر بکشیم ....

امیدوارم PES که امسال برعکس هر سال قشنگ شده ، Fifa از اینم بهتر بشه !

هنوز هم زیادند وفاداران به موس و کیبرد :دی (یکیش خودم)
ولی مشکل این نیست ! مشکل اینه که وقتی من یه دستم مشغول کار با کیلید های جهت و دست دیگری مشغول کار با WASD هستش ، دقیقا دست سوم رو از کجام در بیارم که بره با موس کار کنه ؟‌

هنوز هم زیادند وفاداران به موس و کیبرد :دی (یکیش خودم)
ولی مشکل این نیست ! مشکل اینه که وقتی من یه دستم مشغول کار با کیلید های جهت و دست دیگری مشغول کار با WASD هستش ، دقیقا دست سوم رو از کجام در بیارم که بره با موس کار کنه ؟‌

این هارا ول کن محمد یادت اورجینال گرفتی بعد تو سیو کردن مشکل داشت :d

یعنی چه؟؟!!! مگه بازی استراتژیک هست که با موس و کیبوری میخوان بازی کنن؟؟؟ همون بهتر که همچین چیزایی انحصار PC باشه و واسه ما کنسول بازا نباشه!

این هارا ول کن محمد یادت اورجینال گرفتی بعد تو سیو کردن مشکل داشت :d

خدا رو شکر مشکل سیو تو FIFA 12 حل شد مشکل پروفایل داشتم.
که اونم بعد کلود سرویس اوریجین خودش منتقل میکردن اطلاعات رو پروفایل جدید.

سر FIFA 11 من قشنگ گریه کردم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or