ویدیو های منتشر شده جدید از بازی MW3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mohammad®eza

کاربر سایت
سلام به همگی دوستان سایت GT یه سری ویدیو های جدید بسیار داغ از قسمت های MW3 رو در سایتش قرار داده قابل توجه فن های MW این ویدیو ها مربوط به قسمت مولتی ، پرک های موجود در منو ، بخش Spec Ops و غیره هستش که اینها رو میتونید از لینک های زیر دانلود کنید.

Multiplayer Trailer SD HD

Perks and Menus Gameplay SD HD

Domination Resistance Map Gameplay SD HD

Spec-Ops Dome Gameplay SD HD

Kill Confirmed Village Gameplay SD HD

Team Deathmatch Underground Gameplay SD HD

CTF Dome Gameplay SD HD

Spec-Ops Paris SD HD

ویرایش :

Multiplayer Preview Interview SD HD

Presser - Jeep Trailer SD HD

Presser - Multiplayer Trailer SD HD

Presser - Strike Package Announcement SD HD

Presser - Matches and Modes SD HD

Presser - Opening Trailer SD HD

Presser - CoD Elite Walkthrough SD HD

آخرین ویرایش:
توصیه می کنم اصلا دانلود نکنید , پیشرفت , گرافیک , در حد یک اپسیلون تغییر نکرده !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
توصیه می کنم اصلا دانلود نکنید , پیشرفت , گرافیک , در حد یک اپسیلون تغییر نکرده !

آره منم بعد از دیدن تریلرها یه مقدار سرد شدم ضعیف عمل کردن ولی بازم باید ناامید نشد صبر میکنیم تا خود بازی رو تجربه کنیم ولی ارزش داره دانلود کنید ببینید تغییرات بسیار اندک هستش

خیلی چیز ها تغییر کرده و مولتی خیلی بالانس تر شده. همه چیز گرافیک نیست.
منم باهات موافقم . به نظرم mw3 ممکنه گرافیکش زیاد تغییر نکرده باشه ولی به نظرم هیجانش بیشتر شده. مخصوصا بخش Co-op این بازی فوق العاده است . من به خاطر بخش مولتیش میخرمش گرافیگ زیاد مهم نیست

خیلی چیز ها تغییر کرده و مولتی خیلی بالانس تر شده. همه چیز گرافیک نیست.

شما با دیدن چند تا تریلر به این نتیجه رسیدی مولتی پلیر بازی بالانس شده؟

دیگه واقعا تعصب هم حدی داره

واقعا وسوسه بر انگیزه!!! اینو اونایی میفهمن که بیش از 500 ساعت مولتی Mw2 رو بازی کرده باشن.

خیلی باحال شده. tactical ها بیشتر شدن، assault ها بیشتر شدن، killstreak ها خیلی با حال تر شدن!

شما فقط از بازی گرافیکشو فهمیدید!

یه سوال دارم، گرافیک مهم تره یا گیم پلی سریع و جذابیت؟!

• Like
Reactions: The Punisher
به نظر منم چندان فرقی نکرده . یعنی واقعا برای یه همچین شرکتی که انقدر پول داره خیلی سخته گرافیک بازیش رو ارتقاع بده ؟
من اگه جای اینا بودم یه 50 - 60 تا برنامه نویس حرفه ای استخدام میکردم که بهترین موتور بازی سازی جهان رو بسازن . نه اینکه همون نسخه قبلی رو منتشر کنم و توقع داشته باشم فروش بره !

انشاالله هیچ کس نخره که حالیشون بشه واسه پول درآوردن باید پول خرج کرد ...

یه سوال دارم، گرافیک مهم تره یا گیم پلی سریع و جذابیت؟!

جفتش فوق العاده مهمه و بازی هرکدومشو نداشته باشه ناقص به حساب میاد ...

شما با دیدن چند تا تریلر به این نتیجه رسیدی مولتی پلیر بازی بالانس شده؟

دیگه واقعا تعصب هم حدی داره
من تقریبا تمام تریلر هایی که اینجا گذاشتن و خیلی چیز های دیگه.
از دمیج launcher کم کردن، پرک های مزخرف رو برداشتن، کیل استریک ها هم قدرتشون کم تر شده. سه مشکل بزرگ MW2 رفع شده. کمپینگ رو هم تا حد زیادی سعی کردن کاهش بدن با Dog tag هایی که از بازیکن ها بعد از مردنشون میفته.

من به شخصه با MW2 وارد دنیای آنلاین شدم و هیچ وقت هم فراموشش نمیکنم هر چه قدر هم تکراری باشه باز بیاد میخرمش درسته همه چیزم گرافیک نمیشه سرعت بازی کردن چه تو محیط آنلاین و چه تو بخش داستانی هم مهمه البته همراه داستان بازی من که به شخص خودم از گرافیکش راضی هستم

هی‌ تغییر موقعیت بدی کسی‌ نمیتونه کمپ رو محدود کنه.:d

من دارم رفته رفته به این کد جدید امیدوار تر میشم. البته هنوز بتل عزیز دل هست. :d

به نظر منم چندان فرقی نکرده . یعنی واقعا برای یه همچین شرکتی که انقدر پول داره خیلی سخته گرافیک بازیش رو ارتقاع بده ؟
من اگه جای اینا بودم یه 50 - 60 تا برنامه نویس حرفه ای استخدام میکردم که بهترین موتور بازی سازی جهان رو بسازن . نه اینکه همون نسخه قبلی رو منتشر کنم و توقع داشته باشم فروش بره !انشاالله هیچ کس نخره که حالیشون بشه واسه پول درآوردن باید پول خرج کرد ...

به همین راحتی؟ بهترین موتور بازی سازی جهان؟ یک بار متنتو بخون خیلی بچه گانه نیست؟ شما فکر میکنی چقدر وقت و انرژی و سرمایه لازمه تا موتور پایه ای در حد cry engine ساخته بشه؟

به همین راحتی؟ بهترین موتور بازی سازی جهان؟ یک بار متنتو بخون خیلی بچه گانه نیست؟ شما فکر میکنی چقدر وقت و انرژی و سرمایه لازمه تا موتور پایه ای در حد cry engine ساخته بشه؟

پس این همه پولی که از فروش MW2 بدست اومد چی شد ؟ این سودا رو باید دوباره بزارن واسه بالا بردن کیفیت بازی دیگه
ساخت موتور آسون نیست ولی یه همچین شرکتی که انقدر پول داره میتونه کلی برنامه نویس حرفه ای استخدام کنه و هر موتوری که دوست داره بسازه
با پول میشه هرکاری انجام داد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or