ویتا دارا بیان تو (لوازم جانبی)

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Rating - 95.8%
23   1   0
درود

خوب من این اقلام رو که تو عکس هم مشاهده می کنید برای فروش گذاشتم و هرکی که خریدار هست بهم PM بده. قیمت ها توافقی هست و چون قیمت یکسری رو خودم هم ندارم و نمیدونم چنده پس همین جا اعلام کنید تا اگه کم و زیاد بود یکاریش کنیم. اولویت هم با دوستانی هست که PM حاوی با قیمت مناسب میدن.

موفق باشید

1- هدفون مخصوص ویتا که تو پک استارتر بوده و تا حالا استفاده نشده و آرم PS Vita هم داره.

2- محافظ ژله ای ویتا - سفید فروخته شد!

3- پایه نگهدارنده ویتا با خاصیت مغناطیسی

4- شارژ ماشین ویتا

5- کنترلر ویتا فروخته شد!

6- محافظ صفحه جلو و عقب ویتا

7- سه عدد محفظه که توش یک بازی ویتا و دو مموری جا میشه.

8- مموری های چهار و هشت گیگ ویتا

Attachments

• 07072012092.jpg
    07072012092.jpg
    124.5 KB · مشاهده: 216
آخرین ویرایش:
درود

اول از همه از بابک جان عذرخواهی می کنم چون من مسافرت بودم و شمارم رو هم به همین دلیل بهتون داده بودم که اگه مشکلی پیش اومد بهم خبر بدین. الان کد رهگیریتون رو براتون ارسال می کنم.

اما میثم تو که شماره من رو داشتی و جوابت رو میدادم و هم زنگ میزدی و هم s میدادی چرا اینجا اومدی کولی بازی در آوردی؟ بهت گفتم جایی هستم و کد رو نمیتونم بهت بدم و امروز هم برات smsـش کردم. بهتره یکم بزرگ شی چون 20 تومن برای من پولی نیستش، در ضمن بنده تا حالا 8 تومن برای شما پول پست دادم در حالی که قرار بود شما پولش رو بدی. یک بارش با من اما خوبه من به خاطر 4 تومن کولی بازی در بیارم و بیام تو سایت هی بگم چی شد؟ با وجود این کارهایی که کردی باید این پول رو هم واریز کنی برای وگرنه من راضی نیستم. صراحتا هم دارم میگم، اگر این کارا رو نمی کردی می گفتم به خاطر این تاخیر ok و نوش جونت اما اگه اون پول رو نریزی من راضی نیستم.

از جواد عزیز هم خیلی خیلی ممنونم و همین طور صدرای عزیز. مرسی

درود

اول از همه از بابک جان عذرخواهی می کنم چون من مسافرت بودم و شمارم رو هم به همین دلیل بهتون داده بودم که اگه مشکلی پیش اومد بهم خبر بدین. الان کد رهگیریتون رو براتون ارسال می کنم.

اما میثم تو که شماره من رو داشتی و جوابت رو میدادم و هم زنگ میزدی و هم s میدادی چرا اینجا اومدی کولی بازی در آوردی؟ بهت گفتم جایی هستم و کد رو نمیتونم بهت بدم و امروز هم برات smsـش کردم. بهتره یکم بزرگ شی چون 20 تومن برای من پولی نیستش، در ضمن بنده تا حالا 8 تومن برای شما پول پست دادم در حالی که قرار بود شما پولش رو بدی. یک بارش با من اما خوبه من به خاطر 4 تومن کولی بازی در بیارم و بیام تو سایت هی بگم چی شد؟ با وجود این کارهایی که کردی باید این پول رو هم واریز کنی برای وگرنه من راضی نیستم. صراحتا هم دارم میگم، اگر این کارا رو نمی کردی می گفتم به خاطر این تاخیر ok و نوش جونت اما اگه اون پول رو نریزی من راضی نیستم.

از جواد عزیز هم خیلی خیلی ممنونم و همین طور صدرای عزیز. مرسی

من گفتم برگشت بخوره به من چه تازه 8 تومن بریزم خو میرفتم اکشو میگرفتم لارم به تو هم نبود=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or