وقتی Valve زورش نرسد!!

Sweet Jesus

کاربر سایت
ESRB، سازنده بازی Left 4 Dead 2 را مجبور کرد دو انگشت کنده شده از پوستر بازی را به آن برگرداند.

valvechet-thumb-640xauto-5994.jpg

به عقیده ESRB دو انگشتی که بتازگی از پوستر بازی قطع شده بودند خشونت این تصویر را تا حد زیادی بالا می‌بردند و با فشار آوردن روی Valve، این شرکت مجبور شد دو انگشت را به جای اصلی خود بازگرداند. در تصویر جدید دو انگشت آخر قطع نشده‌اند بلکه فقط جمع شده اند. به نظر می‌رسد ESRB بجای تمرکز روی محتوای بازی‌ها؛ تمام عزم خود را جزم کرده است تا جامعه بجای یک انگشت با سه انگشت قطع شده روبرو نشوند!

censoredl4d2.jpg

Artwork جدید بازی

این اروپایی ها چه سوسولند :cheesygri
خود بازی هم سانسوری داشت؟
بازی رو که بعید هست کاری بکنند ولی به نظر من تا حدی هم درست هستش. خشونت داخل بازی هر چقدر که می خواد باشه ولی کاور رو ممکنه هر کسی ببینه. الان خودمون رو نگاه نکن که از بچگی داشتیم MK بازی می کردیم یا RE. به نظر من الان که فکر می کنم در مورد کاور کارشون صحیح بوده

عجب گیرهایی میدن اینا
اما خوب ممکنه جزوه استاندارد های اون شرکت باشه و براشون مهم باشه چه جالب میشه اگه بگن درجه سنی بازیم شد :biggrin1:t

بازی رو که بعید هست کاری بکنند ولی به نظر من تا حدی هم درست هستش. خشونت داخل بازی هر چقدر که می خواد باشه ولی کاور رو ممکنه هر کسی ببینه. الان خودمون رو نگاه نکن که از بچگی داشتیم MK بازی می کردیم یا RE. به نظر من الان که فکر می کنم در مورد کاور کارشون صحیح بوده
البته من الان اسم بازی یادم نیست اما فکر کنم همین چند وقت پیش بود یه بازی رو توی اروپا بدون خون عرضه کردند اما تو مناطق دیگه خون و خون ریزی توی بازی بود :-"
قسمت دوم رو قبول دارم :دی

آره مثلا بازی Stranglehold رو توی آلمان استرالیا فرانسه و چند تا کشور دیگه فروشش رو ممنوع کردند با این که بازی به غیر از یک هیجان بیخودی از لحاظ خشونت چیزی نداشت

کلا تو اروپا خیلی از بازی های خشن و ترسناک رو ممنوع میکنن ! خیلی ازین رفتارشون بدم میاد ! :biggrin1:
آره نوید تو اروپا خیلی سخت گیر هستند ولی عمرا هیچ جایی رو به اندازه استرالیا بتونی سخت گیر تر پیدا کنی. نابودن اونا اصلا:biggrin1:

کلا تو اروپا خیلی از بازی های خشن و ترسناک رو ممنوع میکنن ! خیلی ازین رفتارشون بدم میاد ! :biggrin1:

آره نوید تو اروپا خیلی سخت گیر هستند ولی عمرا هیچ جایی رو به اندازه استرالیا بتونی سخت گیر تر پیدا کنی. نابودن اونا اصلا:biggrin1:
چی میگین شما دوتا ؟:biggrin1:
بده نمیزارن بچه به سن شما این بازیهای چندش اورناک و ترس دار و دردناک اور رو بازی کنن ؟:biggrin1:
شما باید برین پویا و خپل بازی کنین :biggrin1:

چی میگین شما دوتا ؟:biggrin1:
بده نمیزارن بچه به سن شما این بازیهای چندش اورناک و ترس دار و دردناک اور رو بازی کنن ؟:biggrin1:
شما باید برین پویا و خپل بازی کنین :biggrin1:
من نوید داریم حرف حق میزنیم:biggrin1:
ببین جدا از شوخی این فرهنگ حداقل باید برای خود ما جا بیافته که بعدا بچه های ما بخوان بازی بکنند نباید بهشون اجازه بدیم. من به این اصل خیلی معتقد هستم که این گونه بازی ها در روحیه خیلی تاثیر داره.
پویا وخپل رو بده پسرت با ایال وقتی خونه نیستی بازی کنند:biggrin1:

خب درجه بندی سنی رو برا همین گذاشتن که هرکی متناسب با سن و سالش بازی رو انتخاب کنه و بازی کنه ! حالا این فرهنگ در ایران وجود نداره نه به من مربوطه نه به گیمر ها ! متولی وجود نداره وگرنه ما هم میتونیم مثل کشورهای خارجی فرهنگش رو داشته باشیم ! الان بچه 7 ساله تو مملکت ما میره GTA 4 بازی میکنه من صد درصد مخالفم ! ولی وقتی هیچکی نیست جلو گیری کنه چیکار میشه کرد.
حداقل این خارجی ها این کارا رو میکنن من خوشم میاد چون به فکر مردمشونن ! البته اگه این کارا رو سخت گیری میدونین پس هنوز سخت گیری واقعی ندیدین!!!

اون سری یه بچه فنچ اومده بود اینجا GTA بازی میکرد آدمارو زیر میکرد میخندید !

گفتم اروپایی ها چی کار میکنن ما چی کار میکنیم !

بله به نظرم باید فرهنگ سازی بشه(جان من این جمله رو تا الان چند بار شنیدید؟:biggrin1:)
مشکل بزرگ ما اینه که بازی هنوز تو جامعه جا نیفتاده و نخواهد افتاد!
تا وقتی همه فکر میکنن بازی مال بچه هاــه وضعمون همینه.
البته این تفکر نتایج منفی ای هم در پی داره.
چون هر گونه بازی مناسب برای بچه هاست فرقی نمیکنه بچه 7 ساله بیاد شرک بزنه یا Dead Sapce!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or