بله شاید در گذشته چنین بوده ولی الان کیفیت کارهای اکتیویژن حداقل نسبت به کارهای یوبی پایین تره.شاید شما نظر خودتون رو داشته باشید ولی من یوبی رو توی راضی نگه داشتن گیمر های Hardcore بهتر از اکتیویژن می بینم
برعکس Ubi هم شرکتی هست که هردفعه بازیهاش سطح کیفی پایینتری میرسن ! این رو میشه تو POP4 ! یا Rayman یا BIA یا کلا سری بازی های تام کلنسی ! اخیرا فاجعه ی Farcry 2 دید ! شاید AC2 تنها بازیی بوده از Ubi که تو این چند وقته نسبت به شماره قبل پیشرفت داشته !
در مورد بحث فروش من زیاد سر رشته ندارم ولی فکر نمیکنم گیتار هیرو بیشتر از کال برای اکتیویژن پول ساز شده باشه.
شما که سررشته ندارید نباید در این مورد بحث کنید ! البته نیاز انچنانی هم به داشتن اطلاعات تخصصی نیست ! کمی زبان انگلیسی و وب گردی نیاز داره تا ادم سررشته پیدا کنه !
همونطور که براتون توضیح دادم شما نگاهتون از فروش شیپ شدنه و ...
به هرحال تو کامنت قبلیم کاملا توضیح دادم ! دیگه جای بحث نمیومنه!
منم دل خوشی از مدرن شدن کال ندارم چون همیشه سری بازی های جنگ جهانی 2 رو دوست داشتم و هیچ موقع هم از بازی کردن این مدل بازیا خسته نشدم ولی باید قبول کرد که IW تونست این سنت شکنی رو انجام بده و بازی رو ببره به یه محیط کاملا جدید و ناشناخته که تا بحال در هیچ بازیی مشاهده نشده بود
و اینکه 2 تا اسلحه جدید آورد و جاشون رو با قدیمی ها عوض کرد کمی بی انصافی هست چون به غیر ازین خصوصیاتی که شما گفتید که از عناصر مهم سبک FPS هستن(مدل اسلحه ها) خیلی چیزا های دیگه هم عوض شد و هم اینکه هر کسی نمی تونه به این راحتی یه FPS بسازه و بعد بتونه عناصر مختلف این سبک رو با هم میکس کنه و بازی خوبی مثل این بازی که هم توی بخش سینگل و هم مولتی کاملا بالانس شده و جذاب هست رو بسازه.بدون شک این وسط هنر IW رو نمی شه نادیده گرفت.البته فاکتور های مهم توی سبک FPS خیلی تفاوت داره با فاکتور های بازی هایی مثل اون بازی هایی که اسم بردید و خلاقیت توی اون سبک بازی ها زمین تا آسمون با این بازی تفاوت داره!مثله اینه که شما گفتید چرا کال پازل نداره!؟(به عنوان مثال گفتم!)
خب این خیلی چیزها که عوض شده رو شما برای ما جاهلان تشریح کنید ! شاید راه راست به طرفمون کج شد !
اینکه مثلا اینا تونستن چارتا چیز کلیشه ای رو با هم Mix کنن شده ایده ی جدید ؟ شما داری میگی اینا ایده جدیدی رو کردن ! من در جواب اریا گفتم اینا ایده هاشون تکراریه ! تا IP جدیدشون رو معرفی نکن من همین نظر رو دارم ! اون چیزی که شما استاندارد سبک FPS میدونی رو قبل از عزیزانمون در IW ، سازنده های دیگه تعیین کردن ! کسانی که Doom رو ساختن ! کسانی که Quake رو ساختن ! Valve با Half Life و ...
اگه قراره استاندارد جدیدی هم باشه که نبوده ! اون رو بازی COD 1 و COD 2 بدعت گذاشتن ! نه MW1 و Sequle ش !
اینکه میگید خلاقیت تو اون سبک ها فرق داره با داشتن ایده ها نو ! نشون دهنده ی اینه که تو بازی FPS گیمر باید مثل خر سرش رو بندازه پایین فقط ادم و زامبی بکشه ! یعنی خلاقیتی که مثلا مولکول مدیا برای ساختن LBP داشتن رو نباید یه سازنده ی FPS داشته باشه !
اگه بحث بالانس شدن قسمت مولتی و سینگل باشه که من اسمش رو ایده ی جدید نمیزارم ! اسمش رو میزارم " انجام وظیفه " این وظیفه ی IW بوده که یه مولتی و سینگل خوب برای بازی بسازه که ساخته ! در هر صورت حتی تو همون مالتی خوبی که شما میگی هم شبهه وجود داره ( به نقل از صدها سایت و صدها نقد بازی و صداها و هزاران User Score )
شما تعریفت از ایده ی جدید برای خودت هم مجهول الهویه هست ! شما اول یه تعریف از چیزی که تو ذهنت هست بروز بده بعد میشینیم در موردش کامل بحث میکنیم !
من این چند روزه سرم درد میکنه برای به چالش کشیدن و کشیده شدن ! پس حاظرم تو هر بحثی شرکت کنم ! ولی طرفم هم باید اینقدر توانایی داشته باشه که منظورش رو برسونه !
کسی که توی فروم پست میده و داره عامیانه حرف می زنه نیاز نداره که تک تک کلمات مطالب اصول نویسندگی باشه!الان هم من مشغول مقاله نویسی نیستم و دارم اینجا بحث میکنم و نیازی به این کار نمی بینم چون منظورم برای همه از کلماتی که استفاده میکنم،کاملا مشخص و روشن هست.این ایراد ها رو فقط توی این فروم دیدم که یه سری افراد چون اشکال توی حرف فرد مقابل پیدا نمی کنن شروع میکنن ایرادات بی مربوط و به قولی بنی اسراییلی می گیرن تا حرفشون اعتبار بیشتری پیدا کنه
شما کل کامنتت ایراده ! من تو بحث های بالا ایراد شما رو گرفتم ولی شما چون جوابی نداری و نمیتونی بدی اینا رو بی مربوط میدونی ! اینکه شما اسم و عنوان یه بازی رو درست تلفظ کنی و بنویسی به خاطر اینکه عضو تحریریه هستی الگویی میشه برای کسی که تازه تو فروم ثبت نام کرده تا اون هم اسم درست رو یاد بگیره ! مگه من با شما عامیانه بحث نمیکنم ؟ پس چرا امثال من ، کسری ، محمد ( دث ****** ) و ... میتونیم عنوان بازیها رو درست بیان کنیم ولی شما نمیتونی ؟ چون اینقدر انتقاد پذیر نیستی که وقتی یه حرف درستی میشنوی بگی درسته اشتباه از من بود ! اینا به خاطر ذاتمون هست که خودسر و یه دنده شده ! تقصیر شما هم نیست ! بلاخره سنت انتقادناپذیری تو جامعه رواج پیدا کرده وکسی هم منکرش نیست !
جه ربطی داشت؟؟!مگه من اسم شما رو این طور خطاب کردم و یا با خطابم به کسی توهین کردم!!؟
در مثَل صحبت از مناقشه نیست ! بله شما با اینطور خطاب کردن یه بازی بهش توهین کردی ! دقیقا همین مثالی که من زدم و شما نادرست درک کردی برای بقیه هم پیش میاد وقتی شما Call Of Duty رو " کال " خطاب میکنید ! به هر حال عاقل را یک اشاره کافیست !