وقتی Infinity Ward از هم می پاشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

bobby-kotick-money-bags.jpg

تا چند ماه قبل IW به راحتی جزو برترین و پول سازترین استدیوهای صنعت بازیسازی به حساب می امد ولی با مشکلاتی Activision برای این استدیو به وجود اورده بعید است این موضوع در اینده همچنان در مورد IW صدق کند , مطمئنا اثرات منفی مشکلات به وجود امده برای IW را بیش از همه خود Activision باید متحمل شود.

تقریبا یک ماه و نیم پیش بود که منابعی خبر از اخراج Jason West و Vince Zampella کلیدی ترین مهره های IW را دادند.

بعد از ان بود که خبراتی از نابه سامانی و اسیب روحی اعضا در این استدیو شنیده میشد ,تا اینکه Todd Alderman (طراح ارشد) و Francesco Gigliotti (برنامه نویس ارشد) دو نفر از دیگر از اصلی ترین های IW تصمیم به ترک استدیو گرفتند.

بعد از این وقایع دیروز دو تن دیگر از اعضای IW خبر از ترک این شرکت را دادند ,ُJon Shiring (برنامه نویس) و Mackey McCandlish (طراح) به ترتیب با شش و هشت سال سابقه کار در IW از طریق صفحه توییت خود جدایشان را اعلام کردند.

در نهایت امروز Kotaku خبر داد که یکی از منابع نزدیکشان به IW جدایی چهار نفر دیگر را هم اعلام کرده; Zied Reike (طراح ارشد) , Steve Fukuda و Rayme Vinson (برنامه نویس) به همراه Chris Cherubini .

باید دید در اینده چه بر سر این استودیو خوشنام خواهد امد...

اولا اینکه من دم از سیاست زدم یعنی راهبردهای کلی (و غلط) این شرکت که نه فقط در مورد استدیو IW و سری CoD بلکه در مورد سایر استدیو ها و فرانچیز ها(جز بخش های مربوط به بلیزارد) هم صدق میکنه.
شما لطف میکنی منبعی در مورد مذاکره مخفیانه این دوتا با EA رو بدی؟ بعد از پروژه MW2 اینا میتونستن استودیو رو ترک کنن و با هر شرکتی که دلشون میخواد کار کنن ,مگر اینکه قراردادی برای کارکردن این دوتا با Acti تا مدت زمانی خاص (چیزی شبیه به قرارداد Take Twoبا سام و دان هاوسر ) وجود داشته باشه که با این وجود معقوله اینا برن با ناشر دیگه ای مذاکره کنن؟ بهر حال مطمئنا مسائل زیادی از چشم ما پنهانه و قضاوت به راحتی ممکن نیست.
خب من هم قبول دارم بعضی سیاست های کلی شرکت ها غلط هست ولی کلا اگه بخواید واقع بینانه نگاه کنید اونا تمام کارهاشون برای منافع خودشون هست ! هیچ قدرتی حاضر نمیشه یه زیردست براش شاخ بشه ! من خودم سر Brutal Legend خیلی از سیاست کاری Activision بدم اومد ولی باید قبول کرد اگه پای منافع خودمون هم وسط بیاد حاضریم شنیع ترین کارها رو انجام بدیم !
این خبر IGN هست در این مورد ! البته سورس اصلی خبر رو نتونستم براتون پیدا کنم ! شرمنده !! ولی سعی میکنم سورس اصلی خبر رو براتون پیدا کنم .

EA و حالا Ubi دارن میره شکی نیست ولی حداقل Acti نسبت به دو شرکت مذکور بازیهای بهتری داره
بهتر از لحاظ کیفی ؟! فکر نمیکنم.بهتره بگی پر فروش تر که اونم سهم بیشترش اختصاص داره به کال
یه حرفی سهیل منصوری زد که من خیلی خوشم اومد ! الان خیلی ایده و نواوری در استدیو های کوچک و بدون تجهیزات فوق مدرن وجود داره که نیاز به یه غول پخش کننده مثل EA داره ولی خبری نیست مثلا همین استدیو ی Media Molecule که LBP رو ساخت .
اما حالا یکی مثل وست و زامپلا وجود دارند که حتی قبل از اینکه استدیو تاسیس کنند EA باهاشون قرارداد نشر و عرضه میبنده ! اینجوری استعداد جدید به وجود نمیاد !
در مورد Respawn هم فکر میکنم به خاطر ارتباطی که بین اعضای IW از زمان MOH از PS1 با هم دارند دوباره با هم در Respawn جمع میشن ! اصلا هم اتفاق فرخنده ای نیست چون کلا ایده ها تکراریه ! مثلا ID الان شاید Rage اولین ایده ی تازشون باشه بعد از چندین سال که حول یه محور میچرخیدن ! با وجود اینکه Rage هم فلسفه هایی کم و بیش شبیه Doom و Quake داره البته نه به اون شدت ! کلا اگه هرکدوم به یه استدیو دیگه میپیوستن شاید بهتر بود !
در ضمن به نظر من افرادی بزرگی مثل سران IW همون جور که تونستن کال رو از جنگ جهانی بکشن بیرون و تبدیل کنن به مدرن( که الان استاندارد FPS شده) بازم میتونن ایده خلق کنن.
من این صحبتتون در مورد ریج رو نفهمیدم چه ربطی به این بحث داشت

همه جم شن زیر سایه EA، شاید فرجی شد و بازی بعدی رو با CE3 ساختن :دی.

بهتر از لحاظ کیفی ؟! فکر نمیکنم.بهتره بگی پر فروش تر که اونم سهم بیشترش اختصاص داره به کال
بله از لحاظ کیفی ! نه خیر بهتر نیست مثلا من یادم نمیاد بازی از EA و یا Ubi از گیم اسپات 10 گرفته باشن . البته محض مثال گفتم و به خاطر اینکه به دید ما GS و ریت هاش بسیار مهمه ! این که COD بازیی پرفروشی هست همه قبول دارند ! اما من منظورم سری Quake ، سری Guitar Hero ، یا Doom 3 سری Tony Hawk و در اخر
Battlezone و حالا سری COD !
در مورد این که بیشتر سهمش اختصاص داره به چی ، بله شما حرفتون متینه ! ولی من کلا دیدم کلی هست و سعی میکنم اینقدر فوکوس نکنم روی یه بازی ! در ضمن تفکر من در مورد فروش موضعی نیست ! شما تفکرتون روی شیپ شدنه !
مثلا همین Guitar Hero در امریکای شمالی به صورت Retail حدود 2 بیلیون فروش داشته و سومین فرانچیز بزرگ در امریکا بعد از ماریو و Madden هست ! شما میتونی با فروش COD در امریکا مقایسه کنی ! در حالی که فروش COD به صورت Retail حدود 3 بیلیون در کل جهان هست ! البته اگه بحث نسبت گیری بین تعداد بازی و فروش پیش بیاد Guitar Hero بازی موفق تری برای Acti هست !

در ضمن به نظر من افرادی بزرگی مثل سران IW همون جور که تونستن کال رو از جنگ جهانی بکشن بیرون و تبدیل کنن به مدرن( که الان استاندارد FPS شده) بازم میتونن ایده خلق کنن.
والا من در COD مدرن هم همون چیزهایی رو میبینم که بهترش رو در COD1 و COD2 دیده بودم ! فقط تفنگ ها عوض شده و داستانش به سمت خیالبافی پیش رفته ! اگه شما اسم این رو میزارین ایده ی جدید ! کلا نظر من و شما در مورد ایده از زمین تا زیرزمین فرق داره !
قبلا بحث ها منطقی تر بود و اعضا فقط جلوی بینی خودشون رو مشاهده نمیکردن اما الان مدرن شدن یه بازی شوتر شده ایده ی نو !!!! lol
مثلا ایده ی نوشون این بود که به جای بازوکا ، راکت لانچر بزارن تو دستتون یا بجای کلاشنیکف بهتون MP5 بدن ! یا 4 تا محیط تازه ببینی ؟
ایده ی نو یعنی Machinarium یعنی LBP ! یعنی World Of Go ! یعنی Indigo Prophecy یعنی Spore ! یعنی Sims ! یعنی Fable ! یعنی Beyond Good & Evil و ...
تازه این ایده های این چند ساله هستن ! من قدیمی ها رو نگفتم !
وگرنه هر شوتری رو حتی مدرن رو هر ننه قمری داره میسازه ! دیگه ایده ی نوشون به درد عمه جانشون میخوره ! حالا ما هم شدیم بسط دهنده ی ایده هاشون ! lol
من این صحبتتون در مورد ریج رو نفهمیدم چه ربطی به این بحث داشت
والا کسی که باید بفهمه ، میفهمه ، کسی هم که نفهمید ، هیچ وقت نمیفهمه !

===========

در ضمن زننده ترین حالتی که یه فرد تحریریه میتونه نام بازی ها رو درج کنه در پست هاش ، در پست شما دیده میشه ! کمی رعایت کنید به کسی برنمیخوره !
مثلا کال یا ریج یعنی چی ؟ اصلا فارسی نوشتن یه عنوان انگلیسی چه معنایی میده ؟ اگه فرض بر اختصار این عنوان بلند بالا lol هم باشه باید بگید COD که درخور شان بازی مورد علاقتون باشه ! مثلا دوست داری ( بر فرض ) اگه اسمت محمدرضا باشه ! بهت بگن " مم " !!!
خواهشا رعایت کنید !

آخرین ویرایش:
واقعا چی دارم میبینم؟:(( IW ـی که شاهکاری مثل CoD 2 ساخت که هنوزم که هنوزه یکی از بهترین شوتر هایی ـه که بازی کردم و بهترین بازی جنگ جهانی دوم ـه به این روز افتاده و داره فرو میپاشه.:no:
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه.:(

بسته شدن استودیوی clover هم اولش شکه کننده بود(به خاطر سیاستای خنده دار capcom )ولی در نهایت اعضای همین استودیو البته تو یه شرکت دیگه همه رو با بایونتا شگفت زده کردن الانم مطمئن باشید همچین اتفاقی می افته و با 1 بازی خیلی نوآورانه روبرو میشیم و ضرر هنگفتی که activition متحمل میشه(که این بخشش خیلی حال میده)

بله از لحاظ کیفی ! نه خیر بهتر نیست مثلا من یادم نمیاد بازی از EA و یا Ubi از گیم اسپات 10 گرفته باشن . البته محض مثال گفتم و به خاطر اینکه به دید ما GS و ریت هاش بسیار مهمه ! این که COD بازیی پرفروشی هست همه قبول دارند ! اما من منظورم سری Quake ، سری Guitar Hero ، یا Doom 3 سری Tony Hawk و در اخر
Battlezone و حالا سری COD !
بله شاید در گذشته چنین بوده ولی الان کیفیت کارهای اکتیویژن حداقل نسبت به کارهای یوبی پایین تره.شاید شما نظر خودتون رو داشته باشید ولی من یوبی رو توی راضی نگه داشتن گیمر های Hardcore بهتر از اکتیویژن می بینم
در مورد این که بیشتر سهمش اختصاص داره به چی ، بله شما حرفتون متینه ! ولی من کلا دیدم کلی هست و سعی میکنم اینقدر فوکوس نکنم روی یه بازی ! در ضمن تفکر من در مورد فروش موضعی نیست ! شما تفکرتون روی شیپ شدنه !
مثلا همین Guitar Hero در امریکای شمالی به صورت Retail حدود 2 بیلیون فروش داشته و سومین فرانچیز بزرگ در امریکا بعد از ماریو و Madden هست ! شما میتونی با فروش COD در امریکا مقایسه کنی ! در حالی که فروش COD به صورت Retail حدود 3 بیلیون در کل جهان هست ! البته اگه بحث نسبت گیری بین تعداد بازی و فروش پیش بیاد Guitar Hero بازی موفق تری برای Acti هست !
در مورد بحث فروش من زیاد سر رشته ندارم ولی فکر نمیکنم گیتار هیرو بیشتر از کال برای اکتیویژن پول ساز شده باشه.
والا من در COD مدرن هم همون چیزهایی رو میبینم که بهترش رو در COD1 و COD2 دیده بودم ! فقط تفنگ ها عوض شده و داستانش به سمت خیالبافی پیش رفته ! اگه شما اسم این رو میزارین ایده ی جدید ! کلا نظر من و شما در مورد ایده از زمین تا زیرزمین فرق داره !
قبلا بحث ها منطقی تر بود و اعضا فقط جلوی بینی خودشون رو مشاهده نمیکردن اما الان مدرن شدن یه بازی شوتر شده ایده ی نو !!!! lol
مثلا ایده ی نوشون این بود که به جای بازوکا ، راکت لانچر بزارن تو دستتون یا بجای کلاشنیکف بهتون MP5 بدن ! یا 4 تا محیط تازه ببینی ؟
ایده ی نو یعنی Machinarium یعنی LBP ! یعنی World Of Go ! یعنی Indigo Prophecy یعنی Spore ! یعنی Sims ! یعنی Fable ! یعنی Beyond Good & Evil و ...
تازه این ایده های این چند ساله هستن ! من قدیمی ها رو نگفتم !
وگرنه هر شوتری رو حتی مدرن رو هر ننه قمری داره میسازه ! دیگه ایده ی نوشون به درد عمه جانشون میخوره ! حالا ما هم شدیم بسط دهنده ی ایده هاشون ! lol
منم دل خوشی از مدرن شدن کال ندارم چون همیشه سری بازی های جنگ جهانی 2 رو دوست داشتم و هیچ موقع هم از بازی کردن این مدل بازیا خسته نشدم ولی باید قبول کرد که IW تونست این سنت شکنی رو انجام بده و بازی رو ببره به یه محیط کاملا جدید و ناشناخته که تا بحال در هیچ بازیی مشاهده نشده بود
و اینکه 2 تا اسلحه جدید آورد و جاشون رو با قدیمی ها عوض کرد کمی بی انصافی هست چون به غیر ازین خصوصیاتی که شما گفتید که از عناصر مهم سبک FPS هستن(مدل اسلحه ها) خیلی چیزا های دیگه هم عوض شد و هم اینکه هر کسی نمی تونه به این راحتی یه FPS بسازه و بعد بتونه عناصر مختلف این سبک رو با هم میکس کنه و بازی خوبی مثل این بازی که هم توی بخش سینگل و هم مولتی کاملا بالانس شده و جذاب هست رو بسازه.بدون شک این وسط هنر IW رو نمی شه نادیده گرفت.البته فاکتور های مهم توی سبک FPS خیلی تفاوت داره با فاکتور های بازی هایی مثل اون بازی هایی که اسم بردید و خلاقیت توی اون سبک بازی ها زمین تا آسمون با این بازی تفاوت داره!مثله اینه که شما گفتید چرا کال پازل نداره!؟(به عنوان مثال گفتم!)
در ضمن زننده ترین حالتی که یه فرد تحریریه میتونه نام بازی ها رو درج کنه در پست هاش ، در پست شما دیده میشه ! کمی رعایت کنید به کسی برنمیخوره !
مثلا کال یا ریج یعنی چی ؟ اصلا فارسی نوشتن یه عنوان انگلیسی چه معنایی میده ؟ اگه فرض بر اختصار این عنوان بلند بالا lol هم باشه باید بگید COD که درخور شان بازی مورد علاقتون باشه !
کسی که توی فروم پست میده و داره عامیانه حرف می زنه نیاز نداره که تک تک کلمات مطالب اصول نویسندگی باشه!الان هم من مشغول مقاله نویسی نیستم و دارم اینجا بحث میکنم و نیازی به این کار نمی بینم چون منظورم برای همه از کلماتی که استفاده میکنم،کاملا مشخص و روشن هست.این ایراد ها رو فقط توی این فروم دیدم که یه سری افراد چون اشکال توی حرف فرد مقابل پیدا نمی کنن شروع میکنن ایرادات بی مربوط و به قولی بنی اسراییلی می گیرن تا حرفشون اعتبار بیشتری پیدا کنه
مثلا دوست داری ( بر فرض ) اگه اسمت محمدرضا باشه ! بهت بگن " مم " !!!
خواهشا رعایت کنید !
جه ربطی داشت؟؟!مگه من اسم شما رو این طور خطاب کردم و یا با خطابم به کسی توهین کردم!!؟

آخرین ویرایش:
بله شاید در گذشته چنین بوده ولی الان کیفیت کارهای اکتیویژن حداقل نسبت به کارهای یوبی پایین تره.شاید شما نظر خودتون رو داشته باشید ولی من یوبی رو توی راضی نگه داشتن گیمر های Hardcore بهتر از اکتیویژن می بینم
برعکس Ubi هم شرکتی هست که هردفعه بازیهاش سطح کیفی پایینتری میرسن ! این رو میشه تو POP4 ! یا Rayman یا BIA یا کلا سری بازی های تام کلنسی ! اخیرا فاجعه ی Farcry 2 دید ! شاید AC2 تنها بازیی بوده از Ubi که تو این چند وقته نسبت به شماره قبل پیشرفت داشته !
در مورد بحث فروش من زیاد سر رشته ندارم ولی فکر نمیکنم گیتار هیرو بیشتر از کال برای اکتیویژن پول ساز شده باشه.
شما که سررشته ندارید نباید در این مورد بحث کنید ! البته نیاز انچنانی هم به داشتن اطلاعات تخصصی نیست ! کمی زبان انگلیسی و وب گردی نیاز داره تا ادم سررشته پیدا کنه !
همونطور که براتون توضیح دادم شما نگاهتون از فروش شیپ شدنه و ...
به هرحال تو کامنت قبلیم کاملا توضیح دادم ! دیگه جای بحث نمیومنه!

منم دل خوشی از مدرن شدن کال ندارم چون همیشه سری بازی های جنگ جهانی 2 رو دوست داشتم و هیچ موقع هم از بازی کردن این مدل بازیا خسته نشدم ولی باید قبول کرد که IW تونست این سنت شکنی رو انجام بده و بازی رو ببره به یه محیط کاملا جدید و ناشناخته که تا بحال در هیچ بازیی مشاهده نشده بود
و اینکه 2 تا اسلحه جدید آورد و جاشون رو با قدیمی ها عوض کرد کمی بی انصافی هست چون به غیر ازین خصوصیاتی که شما گفتید که از عناصر مهم سبک FPS هستن(مدل اسلحه ها) خیلی چیزا های دیگه هم عوض شد و هم اینکه هر کسی نمی تونه به این راحتی یه FPS بسازه و بعد بتونه عناصر مختلف این سبک رو با هم میکس کنه و بازی خوبی مثل این بازی که هم توی بخش سینگل و هم مولتی کاملا بالانس شده و جذاب هست رو بسازه.بدون شک این وسط هنر IW رو نمی شه نادیده گرفت.البته فاکتور های مهم توی سبک FPS خیلی تفاوت داره با فاکتور های بازی هایی مثل اون بازی هایی که اسم بردید و خلاقیت توی اون سبک بازی ها زمین تا آسمون با این بازی تفاوت داره!مثله اینه که شما گفتید چرا کال پازل نداره!؟(به عنوان مثال گفتم!)
خب این خیلی چیزها که عوض شده رو شما برای ما جاهلان تشریح کنید ! شاید راه راست به طرفمون کج شد !
اینکه مثلا اینا تونستن چارتا چیز کلیشه ای رو با هم Mix کنن شده ایده ی جدید ؟ شما داری میگی اینا ایده جدیدی رو کردن ! من در جواب اریا گفتم اینا ایده هاشون تکراریه ! تا IP جدیدشون رو معرفی نکن من همین نظر رو دارم ! اون چیزی که شما استاندارد سبک FPS میدونی رو قبل از عزیزانمون در IW ، سازنده های دیگه تعیین کردن ! کسانی که Doom رو ساختن ! کسانی که Quake رو ساختن ! Valve با Half Life و ...
اگه قراره استاندارد جدیدی هم باشه که نبوده ! اون رو بازی COD 1 و COD 2 بدعت گذاشتن ! نه MW1 و Sequle ش !
اینکه میگید خلاقیت تو اون سبک ها فرق داره با داشتن ایده ها نو ! نشون دهنده ی اینه که تو بازی FPS گیمر باید مثل خر سرش رو بندازه پایین فقط ادم و زامبی بکشه ! یعنی خلاقیتی که مثلا مولکول مدیا برای ساختن LBP داشتن رو نباید یه سازنده ی FPS داشته باشه !
اگه بحث بالانس شدن قسمت مولتی و سینگل باشه که من اسمش رو ایده ی جدید نمیزارم ! اسمش رو میزارم " انجام وظیفه " این وظیفه ی IW بوده که یه مولتی و سینگل خوب برای بازی بسازه که ساخته ! در هر صورت حتی تو همون مالتی خوبی که شما میگی هم شبهه وجود داره ( به نقل از صدها سایت و صدها نقد بازی و صداها و هزاران User Score )
شما تعریفت از ایده ی جدید برای خودت هم مجهول الهویه هست ! شما اول یه تعریف از چیزی که تو ذهنت هست بروز بده بعد میشینیم در موردش کامل بحث میکنیم !
من این چند روزه سرم درد میکنه برای به چالش کشیدن و کشیده شدن ! پس حاظرم تو هر بحثی شرکت کنم ! ولی طرفم هم باید اینقدر توانایی داشته باشه که منظورش رو برسونه !
کسی که توی فروم پست میده و داره عامیانه حرف می زنه نیاز نداره که تک تک کلمات مطالب اصول نویسندگی باشه!الان هم من مشغول مقاله نویسی نیستم و دارم اینجا بحث میکنم و نیازی به این کار نمی بینم چون منظورم برای همه از کلماتی که استفاده میکنم،کاملا مشخص و روشن هست.این ایراد ها رو فقط توی این فروم دیدم که یه سری افراد چون اشکال توی حرف فرد مقابل پیدا نمی کنن شروع میکنن ایرادات بی مربوط و به قولی بنی اسراییلی می گیرن تا حرفشون اعتبار بیشتری پیدا کنه
شما کل کامنتت ایراده ! من تو بحث های بالا ایراد شما رو گرفتم ولی شما چون جوابی نداری و نمیتونی بدی اینا رو بی مربوط میدونی ! اینکه شما اسم و عنوان یه بازی رو درست تلفظ کنی و بنویسی به خاطر اینکه عضو تحریریه هستی الگویی میشه برای کسی که تازه تو فروم ثبت نام کرده تا اون هم اسم درست رو یاد بگیره ! مگه من با شما عامیانه بحث نمیکنم ؟ پس چرا امثال من ، کسری ، محمد ( دث ****** ) و ... میتونیم عنوان بازیها رو درست بیان کنیم ولی شما نمیتونی ؟ چون اینقدر انتقاد پذیر نیستی که وقتی یه حرف درستی میشنوی بگی درسته اشتباه از من بود ! اینا به خاطر ذاتمون هست که خودسر و یه دنده شده ! تقصیر شما هم نیست ! بلاخره سنت انتقادناپذیری تو جامعه رواج پیدا کرده وکسی هم منکرش نیست !

جه ربطی داشت؟؟!مگه من اسم شما رو این طور خطاب کردم و یا با خطابم به کسی توهین کردم!!؟
در مثَل صحبت از مناقشه نیست ! بله شما با اینطور خطاب کردن یه بازی بهش توهین کردی ! دقیقا همین مثالی که من زدم و شما نادرست درک کردی برای بقیه هم پیش میاد وقتی شما Call Of Duty رو " کال " خطاب میکنید ! به هر حال عاقل را یک اشاره کافیست !

خب مثل این که 2سازنده دیگه Infinity Ward ترک کردن Mark Gribsy سرگروه انیماتور و Paul Messerly انیماتور این دو به ترتیب 5 و 8 سال در IW سابقه کار داشتند
پی ان. اومدم تاپیک بزنم گفتم اینجا بگم
منبع

برعکس Ubi هم شرکتی هست که هردفعه بازیهاش سطح کیفی پایینتری میرسن ! این رو میشه تو POP4 ! یا Rayman یا BIA یا کلا سری بازی های تام کلنسی ! اخیرا فاجعه ی Farcry 2 دید ! شاید AC2 تنها بازیی بوده از Ubi که تو این چند وقته نسبت به شماره قبل پیشرفت داشته !
خب این خیلی چیزها که عوض شده رو شما برای ما جاهلان تشریح کنید ! شاید راه راست به طرفمون کج شد !
اینکه مثلا اینا تونستن چارتا چیز کلیشه ای رو با هم Mix کنن شده ایده ی جدید ؟ شما داری میگی اینا ایده جدیدی رو کردن ! من در جواب اریا گفتم اینا ایده هاشون تکراریه ! تا IP جدیدشون رو معرفی نکن من همین نظر رو دارم ! اون چیزی که شما استاندارد سبک FPS میدونی رو قبل از عزیزانمون در IW ، سازنده های دیگه تعیین کردن ! کسانی که Doom رو ساختن ! کسانی که Quake رو ساختن ! Valve با Half Life و ...
اگه قراره استاندارد جدیدی هم باشه که نبوده ! اون رو بازی COD 1 و COD 2 بدعت گذاشتن ! نه MW1 و Sequle ش !
اینکه میگید خلاقیت تو اون سبک ها فرق داره با داشتن ایده ها نو ! نشون دهنده ی اینه که تو بازی FPS گیمر باید مثل خر سرش رو بندازه پایین فقط ادم و زامبی بکشه ! یعنی خلاقیتی که مثلا مولکول مدیا برای ساختن LBP داشتن رو نباید یه سازنده ی FPS داشته باشه !
به نظر من بازیهایی مثل pop4 یا farcry2 اصلا کیفیت پایینی نداشتن و برعکس خیلی هم عالی بودن ولی مسئله اینکه هیچکدوم بویی از ip اصلی خودشون نبرده بودن!
در مورد mw هم با اینکه کاملا به هایپ بزرگ بازی اعتقاد دارم ولی از این قضیه هم مطمئنم که این بازی ، جنبه های جدیدی رو وارد دنیای بازی کرد.که مهمترین اون نحوه روایت بازی بود.اینکه سازنده ها تونستن برای اولین بار یک بازی رو به یک فیلم سینمایی نزدیک کنن و این کاری بود که اونا انجام دادن و قبل از اون کسی اینکار رو نکرده بود.

لطفا خواهش میکنم دوباره دعوا راه نندازید که تاپیک بسته شه.

چیزی که الان معلومه با این وضعیت حالا چه حق با IW یا Activision این که ما شاهد Cod پر طرفدار و هیجان انگیزی در اینده نخواهیم بود . فعلا که جک سال معلوم شده که Sledgehammer games میخواد یک بازی Action adventure بسازه یا از اون جک تر شایعه ساخت MMO :eek: من نمیدونم که Cod جهان خاصی داره یا داستان بزرگی داره که میخوان MMO بسازن نمیدونم چی فکر کردن من خودم WOW و Star Wars Galaxies رو بازی کردم هر دوی این بازی دارای جهان های بزرگ و داستان های قابل تغییر هستند اما Cod... البته این موضوع شایعه است البته امیدوارم شایعه هم بمونه

آخرین ویرایش:
من اون روزی رو میبینم که این بازی رو به صورتracing یاfightingعرضه کنن.call رو میگم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or