mohammadl021 کاربر سایت Aug 15, 2013 #3 نوشته شده توسط S0lid Snake: اولای بازی فقط مایکل باز هست ، بعدش بقیه هم باز میشن بیشتر... نه داداش اول بازی فرانکلین بازه
نوشته شده توسط S0lid Snake: اولای بازی فقط مایکل باز هست ، بعدش بقیه هم باز میشن بیشتر... نه داداش اول بازی فرانکلین بازه
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت Aug 15, 2013 #4 فقط بیاد با هر کدوم که شد ! البته دیوونه بازی های ترور ترغیب میکنه آدمو انتخاب اولش اون باشه :d نوشته شده توسط mohammadl021: نه داداش اول بازی فرانکلین بازه بیشتر... نه بازی با مایکل شروع میشه درست میگن Spoiler: اسپویل شروع داستان Michael starts the game living in a hotel as he is under FBI protection
فقط بیاد با هر کدوم که شد ! البته دیوونه بازی های ترور ترغیب میکنه آدمو انتخاب اولش اون باشه :d نوشته شده توسط mohammadl021: نه داداش اول بازی فرانکلین بازه بیشتر... نه بازی با مایکل شروع میشه درست میگن Spoiler: اسپویل شروع داستان Michael starts the game living in a hotel as he is under FBI protection
Fenris Wolf کاربر سایت Aug 15, 2013 #5 عوضی بازیامو حسابی با ترور میکنم بعدش بین فاصله ظهر تا عصر با فرنکی سیاه بازی در میارم و نهایتا شب با مایکل جنتلمن بازی درمیارم
عوضی بازیامو حسابی با ترور میکنم بعدش بین فاصله ظهر تا عصر با فرنکی سیاه بازی در میارم و نهایتا شب با مایکل جنتلمن بازی درمیارم
mohammadl021 کاربر سایت Aug 15, 2013 #6 #سواستیکا تقصیر من نبود :d اشتباه از این تاپیک بود :d Spoiler شروع بازی با فرانکلین هست و درابتدا اون ی دزد کاملا ساده و ابتدای هست ظاهرا قرار هست ی ماشین را برای Simeon Yetaria پس بگیرید احتمالا نمایشگاه دار ماشین هست http://forum.bazicenter.com/thread76864/page75/#post2777505
#سواستیکا تقصیر من نبود :d اشتباه از این تاپیک بود :d Spoiler شروع بازی با فرانکلین هست و درابتدا اون ی دزد کاملا ساده و ابتدای هست ظاهرا قرار هست ی ماشین را برای Simeon Yetaria پس بگیرید احتمالا نمایشگاه دار ماشین هست http://forum.bazicenter.com/thread76864/page75/#post2777505
Firesword کاربر سایت Aug 15, 2013 #9 فحش می دم به راکستار و انویدیا که هی می گن بازی می خواد برا pc بیاد بعد لیک می کنن!
Reza 64 کاربر سایت Sep 8, 2013 #10 با این چند تا تریلری که من از بازی و گیم پلی دیدم حتما اول با Michael