وقتی که Valve به سمت PS3 باز ميگردد!

SaDrA-HhH

Loyal Member
valve.jpg

وقتی که Valve به سمت PS3 باز ميگردد!

از ابتدای اين نسل valve به کنسول sony توجه خاصی نشان نداد که البته بنا به حرف خودشان آن ها خيلی مشغول تر از آن بوده اند که بتوانند کار را با این کنسول در مسير درست خود پيش ببرند.

بنا به گفته خودشان: ما قبل از اينکه هر گونه کاری روی ps3 انجام دهيم ابتدا بايد قادر ميبوديم که در راه درستی برای اين کار پيش برويم. آقای Faliszek ادامه ميدهد: امّا الان من شک ندارم که ما راه آن را ياد گرفته اييم!!!!

L4D on PS3???

SOURCE

Last edited by a moderator:
100% موافقم! SCEA دیگه کم کم باید سر کیسه رو شل کنه! این سیاست های مسخره اش توی همین چند سال به اندازه ی کافی به PS3 ضرر زد! کم کم باید سراغ سازنده ها و ناشر های 3rd party بره.
در حال حاضر از هر 10 عنوان خوبی که PS3 داره، 9تاش 1st Party هست!!!!!

مزخرفترین کاری که سونی میتونه انجام بده همینه!
اگه سرمایه گذاری عظیمش برای استودیوهای first party نبود الان هم خبری از بازی هایی مثل Uncharted و GOW و ... نبود. تا وقتی این همه استودیو بازی سازی خوب و با استعداد داره مگه مریضه به جای سرمایه گذاری کردن رو اینا بره به شرکت های third party پول بده بازی بسازن براش؟

مزخرفترین کاری که سونی میتونه انجام بده همینه!
اگه سرمایه گذاری عظیمش برای استودیوهای first party نبود الان هم خبری از بازی هایی مثل Uncharted و GOW و ... نبود. تا وقتی این همه استودیو بازی سازی خوب و با استعداد داره مگه مریضه به جای سرمایه گذاری کردن رو اینا بره به شرکت های third party پول بده بازی بسازن براش؟
این درست، ولی میتونه علاوه بر سرمایه گذاری روی استودیوهای خودش، جیب استودیوهایی مثل BioWare و Valve رو هم پر کنه و عناوین این شرکت ها رو هم داشته باشه. یعنی وسع مالیش نمی رسه؟! :دی

این درست، ولی میتونه علاوه بر سرمایه گذاری روی استودیوهای خودش، جیب استودیوهایی مثل BioWare و Valve رو هم پر کنه و عناوین این شرکت ها رو هم داشته باشه. یعنی وسع مالیش نمی رسه؟! :دی
هم وسع مالی و هم تمرکز برای ساخت عناوین قابل اعتنا.

این شرکت ها (و شرکت های مشابه) خود به خود با افزایش فروش و IB کنسول PS3 به سمتش میان تا از بازار پر سودش بحره ببرن. احتیاجی به پول دادن نیست...

سونی اتفاقا یکی از نقاط قوتش همین داشتن استدیو های درجه یک هست که تو ساخت بازی خیلی عالی عمل میکنن. حالا برای چی باید خودش بیاد این نقطه قوتش رو کم رنگ کنه؟

سونی بیاد شماره های جدید J&D و Sly Cooper و Dark Cloud رو بسازه، ما دیگه هیچی نمیخوایم، بقیه بازی ها ماله مایکروسافت!:دی (البته شوخی کردم...)

عرضه ی L4D نیازمند یک شبکه آنلاین قوی مانند LIVE یا بازار داغ آنلاین PC هست...
امری که بنه نظر من (برداشت شخصی ) هنوز برای PSN محقق نشده...در اصل PSN
جواب گوی نیاز بالای عناوینی چون L4D نیست...حداقل میزان زمان بازی MW2 در مقایسه ی بین PSN و LIVE
مبین این امر هست...

عرضه ی L4D نیازمند یک شبکه آنلاین قوی مانند LIVE یا بازار داغ آنلاین PC هست...
امری که بنه نظر من (برداشت شخصی ) هنوز برای PSN محقق نشده...در اصل PSN
جواب گوی نیاز بالای عناوینی چون L4D نیست...حداقل میزان زمان بازی MW2 در مقایسه ی بین PSN و LIVE
مبین این امر هست...

بعضی از دوستان هنوز در سال 2007 موندن که psn از xbl ضعيف تر بود الان ديگه اگه بهتر نباشه کم تر نيست بزرگترين بازی آنلاين کنسولی MAG روی ps3 داره اجرا ميشه و شما حتی با اينترنت 128 راحت بازی ميکنی که کيفيت سرور رو نشون ميده پس L4D ميشه گفت هيچی نيست در اين مورد بخواد اجرا نشه!

در ضمن اون ماجرای MW2 بی عرضگی سازنده هارو ميرسونه که چجوری reisistance 2 با آنلاين 60 نفره راحت اجرا ميشه يا kz2 با ظرفيت 32 نفر راحت اجرا ميشه اونوقت بازی 16 نفره اينا که نه اندازه اونا حجم گرافيکی داره نه هيچی مشکل داره!!!!

بعضی از دوستان هنوز در سال 2007 موندن که psn از xbl ضعيف تر بود الان ديگه اگه بهتر نباشه کم تر نيست بزرگترين بازی آنلاين کنسولی MAG روی ps3 داره اجرا ميشه و شما حتی با اينترنت 128 راحت بازی ميکنی که کيفيت سرور رو نشون ميده پس L4D ميشه گفت هيچی نيست در اين مورد بخواد اجرا نشه!

در ضمن اون ماجرای MW2 بی عرضگی سازنده هارو ميرسونه که چجوری reisistance 2 با آنلاين 60 نفره راحت اجرا ميشه يا kz2 با ظرفيت 32 نفر راحت اجرا ميشه اونوقت بازی 16 نفره اينا که نه اندازه اونا حجم گرافيکی داره نه هيچی مشکل داره!!!!
برای این که فرضا توی kz 2 هزار تا گروه 32 تایی هست ولی توی mw2 صد هزار تا گروه 16 تایی.
1000*32=32000
100000*16=1600000
شما که فکر نکردید برای هر گروه یه سرور جدا دارند؟!
در ضمن یه چیز دیگه گرافیک بازی هیچ ربطی به فشاری که روی سرور ها میاد نداره چون گرافیک توسط خود دستگاه پردازش میشه و فقط کار هایی که بازیکنا میکنند(مثل تیر اندازی) به سرور فرستاده میشه.

برای این که فرضا توی kz 2 هزار تا گروه 32 تایی هست ولی توی mw2 صد هزار تا گروه 16 تایی.
1000*32=32000
100000*16=1600000
شما که فکر نکردید برای هر گروه یه سرور جدا دارند؟!
در ضمن یه چیز دیگه گرافیک بازی هیچ ربطی به فشاری که روی سرور ها میاد نداره چون گرافیک توسط خود دستگاه پردازش میشه و فقط کار هایی که بازیکنا میکنند(مثل تیر اندازی) به سرور فرستاده میشه.

عزیز بازی های سونی فکر کنم تنها هستش که از سرور های اختصاصی استفاه میشه MW2 سرور اشخاص هستن نه سرور مرکزی تازه برای سونی که بیشتر دردسر داره .;)

عزیز بازی های سونی فکر کنم تنها هستش که از سرور های اختصاصی استفاه میشه MW2 سرور اشخاص هستن نه سرور مرکزی تازه برای سونی که بیشتر دردسر داره .;)
ظرفیت سرورهای psn هنوز به اون حد قابل قبول نرسیده.الان میگین یه بازی 256 نفری داره اجرا میشه!ولی روی هم چند نفر و به سرورها کانکت شدن و دارن بازی میکنن؟ همونطور که نمونه بارزش عرضه mw2 بود که هجوم مردم باعث شد ظرفیت پر بشه و بپوکه!ربطی نداره چون من پینگم خوبه پس سرور از لایو قویتره...

ظرفیت سرورهای psn هنوز به اون حد قابل قبول نرسیده.الان میگین یه بازی 256 نفری داره اجرا میشه!ولی روی هم چند نفر و به سرورها کانکت شدن و دارن بازی میکنن؟ همونطور که نمونه بارزش عرضه mw2 بود که هجوم مردم باعث شد ظرفیت پر بشه و بپوکه!ربطی نداره چون من پینگم خوبه پس سرور از لایو قویتره...

argument ـی که به کار بردید ربطی به سرورهای PSN نداره، و تو اون قضیه مقصر Infinity Ward بود که سرورهای کمی رو برای بازی در نظر گرفته بود... هر بازی برای خودش سرور جداگونه داره که سازنده بازی اونو تامین میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or