وقتی که Valve به سمت PS3 باز ميگردد!

SaDrA-HhH

Loyal Member
valve.jpg

وقتی که Valve به سمت PS3 باز ميگردد!

از ابتدای اين نسل valve به کنسول sony توجه خاصی نشان نداد که البته بنا به حرف خودشان آن ها خيلی مشغول تر از آن بوده اند که بتوانند کار را با این کنسول در مسير درست خود پيش ببرند.

بنا به گفته خودشان: ما قبل از اينکه هر گونه کاری روی ps3 انجام دهيم ابتدا بايد قادر ميبوديم که در راه درستی برای اين کار پيش برويم. آقای Faliszek ادامه ميدهد: امّا الان من شک ندارم که ما راه آن را ياد گرفته اييم!!!!

L4D on PS3???

SOURCE

Last edited by a moderator:
همه ما ميدانيم يکی از کمپانی هايی که امسال با حرف های بعضاً خنده دار قصد داشت علت همکاری نکردن خود با sony را توجيه کند و يا حتی آن کوچک نشان دهد ولی اين رز ها با توجه به افزايش آمار فروش اين کنسول نظر خود را عوض کرده است.
اونوقت این قسمت رو کجای منبع نوشته؟!!

L4D on PS3???
صدرا به نظر من کلا تاپیک رو پاک کن! وگرنه همین آقایون خوشحالی که میبینی اینقدر بهت گیر میدن تا بن بشی! مثل همون بلایی که سر من اومد.
آقایون عزیز، مثلا اگه L4D برای PS3 بیاد، به نفع شما هست که! ارزش سهامتون توی Valve بالا میره! :lol:

قبلا هم گفته شده تحلیل خودتون توی خبر نیارید. اگه علاقه ای به تحلیل دارید می تونید توی پست بعد از خبر این کار بکنید.

صدرا به نظر من کلا تاپیک رو پاک کن! وگرنه همین آقایون خوشحالی که میبینی اینقدر بهت گیر میدن تا بن بشی! مثل همون بلایی که سر من اومد.
آقایون عزیز، مثلا اگه L4D برای PS3 بیاد، به نفع شما هست که! ارزش سهامتون توی Valve بالا میره! :lol:

-اینجا تاپیک خبره!خبر گزاری که نیست ،تحلیلهای خودشون رو وارد میکنن!(اینو خیلی بارها تذکر دادند!)

شما هم مدیر نیستید! :smile: لازم باشه، ناظمی کسی تذکر میده و لازم نیست کاربر سایت و کاربر پرمیوم بیاد تذکر بده! همون طور که الان آقا کسری تذکر داد. :smile:
اینجا شهره ما هم هست!ما هم حق اعتراض داریم!من هم قبل کسری تو پست دوم نوشتم ولی وقتی کسری نوشت ادیتش کردم!

عرضه احتمالی عناوینی از X360 که تاکنون انحصاری این کنسول بوده‌اند برای PS3 باشد
مگه بازی انحصاری هم زده برای 360؟؟؟؟؟؟ اونا که به دلایل فنی و انجینشون برای PS3 بازی نمیساختن!بازیهاشون روی PC هم میومد!L4D هم انحصاری نبود !که الان بخواد یا نخواد برای 360 عرضه بشه!کلا MS ساپورتش رو از Valve بیشتر کرد -!به خاطر اینکه سمت PS3 نمیرفت این شرکت!!! الانم حق انتخاب داره و به کسی ربطی نداره حتی اگهبخواد بازی انحصاری بری PSبزنه! ولی کلا سمت انحصاری نمیره(سود رو 360 چیزی نیست که بشه به این راحتی از کنارش رد شد!)
مگر اینکه:
یا شاید هم هم صدای کیسه‌های پول سونی خیلی وسوسه انگیز

آخرین ویرایش:
-اینجا تاپیک خبره!خبر گزاری که نیست ،تحلیلهای خودشون رو وارد میکنن!(اینو خیلی بارها تذکر دادند!)
شما هم مدیر نیستید! :smile: لازم باشه، ناظمی کسی تذکر میده و لازم نیست کاربر سایت و کاربر پرمیوم بیاد تذکر بده! همون طور که الان آقا کسری تذکر داد. :smile:

اونوقت این قسمت رو کجای منبع نوشته؟!!
البته بحث کلی‌تر از این ترده‌ها ولی من فکر می‌کنم برداشتتون از تحلیل اشتباهه، خیلی حرف‌هایی که گریسون تو VG247 زده خودش به خبر اصلی از Edge اضافه کرده، یه وقتی هست یه چیز جهت‌دار میگیم و جهت خبر به کل عوض میشه،‌ یه وقت هست یه چیزی به خبر اضافه می‌کنیم که یکم جذابیتش بره بالاتر یا حتی پیش‌بینی نویسنده رو نسبت به این خبر اضافه می‌کنه، بین تحلیل و اینا باید تفاوت قائل شد.
مثلا اگه الان این خبر رو این‌طور بزاریم:

Valve از سونی حمایت خواهد کرد

به نظر می‌رسد دوران حمایت والو از ماکروسافت به پایان رسیده است، شاید واقعا پی‌اس3 یک دستگاه خیلی قوی است، یا شاد چت فالیسزک از طرفداران سونی باشد؛ یا شاید هم هم صدای کیسه‌های پول سونی خیلی وسوسه انگیز؛ اما در هر صورت آقالی فالیسزک در گفتگو با Edge عنوان کرده است که بزودی از سونی حمایت خواهد کرد. وی تصریح کرد: قبل از هرکاری با PS3 باید بتوانیم از آن به شیوه درستش حمایت کنیم. به نظر می‌رسد منظور آقای فالیسزک عرضه احتمالی عناوینی از X360 که تاکنون انحصاری این کنسول بوده‌اند برای PS3 باشد و این‌ها بهانه‌تراشی برای توجیح تاخیر والو در انتشار این عناوین باشد.

خب الان یه خبر غیرمنصفانه و بیخود داریم :دی ولی حالا بیاید خبر رو درست ترجمه کنیم، بعد آخرش مثلا به کنایه بگیم "آیا باید منتظر حمله ویروسی به PS3 باشیم؟ حس ششم ما می‌گوید برای شنیدن این خبر باید صبر کنیم." این الان به نظر تحلیل میاد؟ یا یه پیش‌بینی در قالب Humorـه ؟

البته بحث کلی‌تر از این ترده‌ها ولی من فکر می‌کنم برداشتتون از تحلیل اشتباهه، خیلی حرف‌هایی که گریسون تو VG247 زده خودش به خبر اصلی از Edge اضافه کرده، یه وقتی هست یه چیز جهت‌دار میگیم و جهت خبر به کل عوض میشه،‌ یه وقت هست یه چیزی به خبر اضافه می‌کنیم که یکم جذابیتش بره بالاتر یا حتی پیش‌بینی نویسنده رو نسبت به این خبر اضافه می‌کنه، بین تحلیل و اینا باید تفاوت قائل شد.
مثلا اگه الان این خبر رو این‌طور بزاریم:

Valve از سونی حمایت خواهد کرد

به نظر می‌رسد دوران حمایت والو از ماکروسافت به پایان رسیده است، شاید واقعا پی‌اس3 یک دستگاه خیلی قوی است، یا شاد چت فالیسزک از طرفداران سونی باشد؛ یا شاید هم هم صدای کیسه‌های پول سونی خیلی وسوسه انگیز؛ اما در هر صورت آقالی فالیسزک در گفتگو با Edge عنوان کرده است که بزودی از سونی حمایت خواهد کرد. وی تصریح کرد: قبل از هرکاری با PS3 باید بتوانیم از آن به شیوه درستش حمایت کنیم. به نظر می‌رسد منظور آقای فالیسزک عرضه احتمالی عناوینی از X360 که تاکنون انحصاری این کنسول بوده‌اند برای PS3 باشد و این‌ها بهانه‌تراشی برای توجیح تاخیر والو در انتشار این عناوین باشد.

خب الان یه خبر غیرمنصفانه و بیخود داریم :دی ولی حالا بیاید خبر رو درست ترجمه کنیم، بعد آخرش مثلا به کنایه بگیم "آیا باید منتظر حمله ویروسی به PS3 باشیم؟ حس ششم ما می‌گوید برای شنیدن این خبر باید صبر کنیم." این الان به نظر تحلیل میاد؟ یا یه پیش‌بینی در قالب Humorـه ؟
یکی از عواملی که Valve واسه PS3 بازی نمیساخت Source Engine بود. خودشون میگفتند که فعلا با این کنسول Compatible نشده. البته شرکتی مثل Valve با اون استعداد، بدون شک میتونست ردیفش کنه ولی حتما هزینه و وقتی که باید برای این کار میگذاشتند، با توجه به فروش روی این کنسول به صرفه نمیدونستند. الان احتمالا دیدند داره وضع کنسول بهتر میشه و میخوان این کار رو بکنند.
در مورد تحلیل، هم چیزی که ایشون گفت با مثالی که زدی و تحلیل های VG247 خیلی فرق داره. VG هیچ وقت نمیاد بگه "Valve حرف خنده دار زده" یا " میخواد سونی رو کوچک جلوه بده". تحلیلی که میخواد تو متن خبر قرار بگیره باید منطقی و به دور از فن بوی بازی باشه.

همونو منم دارم میگم دیگه، مزه بریزید،‌ پیش‌بینی بکنید، تــفـــســـیـــر نکنید خبر رو، مگر اینکه رسالتتون تفسیر خبر باشه نه خبررسانی

باز گشتن يعني قبلا طرفش بوده بهد بيخيالش شده حالا دوباره مي خواد ازش حمايت كنه.
نميدونم چرا من از سياست هاي valve خوشم نمياد
(نميدونم به كي 2 سال پيش گفتم كه يه زمان ميرسه و مايكرو رو دور ميزنه)

در كل اگه براي به صرفه بودن و سود كردن تا حالا آنچنان از سوني حمايت نكرده پس الانم نبايد حمايتش رو ار پلتفورماي مايكرو قطع كنه ولي اگه سوني سر كيسه رو شل كرده باشه ديگه....

در كل اگه براي به صرفه بودن و سود كردن تا حالا آنچنان از سوني حمايت نكرده پس الانم نبايد حمايتش رو ار پلتفورماي مايكرو قطع كنه ولي اگه سوني سر كيسه رو شل كرده باشه ديگه....
100% موافقم! SCEA دیگه کم کم باید سر کیسه رو شل کنه! این سیاست های مسخره اش توی همین چند سال به اندازه ی کافی به PS3 ضرر زد! کم کم باید سراغ سازنده ها و ناشر های 3rd party بره.
در حال حاضر از هر 10 عنوان خوبی که PS3 داره، 9تاش 1st Party هست!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or