وقتی که الطیر شنا می‌کند

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
looselips.jpg

دیوید ویلکینسون، کارگردان جلوه‌های انیمیشن Prine of Persia گفت که همکارش الکس دراین، مسئول طراحی انیمیشن‌های POP:sot و Assassins creed هم اکنون در حال" آموزش شنا به الطیر "می‌باشد.

ویلکینسون گفت:" او دارد تلاش می‌کند تا الطیر را زیباتر و جذاب‌تر کند و این تلاش اخیر او نیز در همین راستا است".

از این توضیحات می‌توان سه نتیجه گرفت:

1ـ یک Assassins creed جدید هم اکنون در حال ساخت است( Shock).

2ـ تمرکز بازی همچنان روی الطیر می‌باشد.

3ـ او شنا خواهد کرد و لباس کهنه و چند‌ تنی‌اش پر از آب خواهد شد.:biggrin1:

منبع

looselips.jpg

دیوید ویلکینسون، کارگردان جلوه‌های انیمیشن Prine of Persia گفت که همکارش الکس دراین، مسئول طراحی انیمیشن‌های POP:sot و Assassins creed هم اکنون در حال" آموزش شنا به الطیر "می‌باشد.

ویلکینسون گفت:" او دارد تلاش می‌کند تا الطیر را زیباتر و جذاب‌تر کند و این تلاش اخیر او نیز در همین راستا است".

از این توضیحات می‌توان سه نتیجه گرفت:

1ـ یک Assassins creed جدید هم اکنون در حال ساخت است( Shock).

2ـ تمرکز بازی همچنان روی الطیر می‌باشد.

3ـ او شنا خواهد کرد و لباس کهنه و چند‌ تنی‌اش پر از آب خواهد شد.:biggrin1:

منبع
با تشكر از خبر
اتفاقا چند ساعت پيش داشتم به زور پرتش ميكردم تو آب و مرگش رو نظاره ميكردم، نه اينكه مراحلش بسييييييار جذذذذذابهههههه

خدا کنه که در کار باشه چون که حسابی مجذوب این بازی شدیم..

راستی من نمیدونم چرا با این همه توانایی که داشت نمیتونست شنا کنه..!!! (یک مشکل اساسی بود)

خدا کنه که در کار باشه چون که حسابی مجذوب این بازی شدیم..

راستی من نمیدونم چرا با این همه توانایی که داشت نمیتونست شنا کنه..!!! (یک مشکل اساسی بود)
شما برای شخصیت الطایر شنا کردن لازم میدونی ؟
به چه دردش میخورد تو بازی ! ؟

به نظر من كه بهترين بازي اين نسل بود كه انجام ميدم.

واقعا زيباست. اگر روزي يك ساعت اين بازي رو نكنم AC خونم مياد پايين :biggrin1: من از اون تريلر هاي اوليه كه از بازي نشون دادن تا آخرين تريلر از بازي رو گرفتم.

بدترين چيزي كه تو بازي بود اين بود كه زير نويس نداشت و اين ميان پرده هاش هم واقعا مزخرف بود يك سري چرت و پرت كه فقط حرف ميزدند. اميدوارم اين سري بهتر بشه و كلا رفتن اين ريموند ميتونه كمي به بازي كمك كنه مغز تخيلي بازي بود.

پ.ن : ضعيفه و بازي سازي؟ برو ...

اتفاقا شخصیت الطیر طوری طراحی شده که اصلا شنا کردن بهش نمیاد. اسمش ، نحوه نشستن و حرکت کردنش ، نحوه حمله کردنش حرکات مخصوصش ، توانایی های مخصوصش مثل Eagle eye (درست گفتم؟) و... تماما مثل یه پرنده شکاری ( بخصوص عقاب) میمونه. اونوقت تصور شنا کردن این شخصیت خیلی مسخرست. درستش هم همینه که به محض افتادن تو آب ، مثل یه پرنده شروع به دست و پا زدن بکنه و در آستانه مرگ قرار بگیره.

اتفاقا شخصیت الطیر طوری طراحی شده که اصلا شنا کردن بهش نمیاد. اسمش ، نحوه نشستن و حرکت کردنش ، نحوه حمله کردنش حرکات مخصوصش ، توانایی های مخصوصش مثل Eagle eye (درست گفتم؟) و... تماما مثل یه پرنده شکاری ( بخصوص عقاب) میمونه. اونوقت تصور شنا کردن این شخصیت خیلی مسخرست. درستش هم همینه که به محض افتادن تو آب ، مثل یه پرنده شروع به دست و پا زدن بکنه و در آستانه مرگ قرار بگیره.
خوب مگه چیه شما تا حالا عقاب ماهی خوار ندیدید:d
در کل ایده خیلی جالبیه با همین یک توانایی میتونند کلی مرحله و قسمت به بازی اضافه کنند و روند مراحل رو عوض و تنوع ببخشند (خوب باید نسخه 1 و 2 یه فرقی داشته باشند)
پ.ن: احتمالا دیگه باید همرو زیر آبی بکشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or