وقتی سازندگان Max Payne 3 شما را با تاخیرها بازی میدهند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
max-payne-450x253.jpg

درود .

در ساخت هر بازی سازندگان ان بی شک با مشکلاتی مواجه میشوند که انها را از قبل پیش بینی نکرده بودند تاریخ عرضه یک بازی در موقع مقرر هم میتواند یک مشکل به حساب بیاید
نکته ای را باید در اینجا گفت .
1) بازیهایی که هم معرفی و هم تاریخ عرضه ان مشخص میشود و نمی ایند .
2) و بازیهایی که معرفی میشوند ولی تاریخ عرضه انان مشخص نمی شود به مانند FF Versus
حال گزینه اول شامل حال بازی زیبای Max Payne 3 و دست اندرکاران ان یعنی Take-Two و
Rockstar میشود . این بازی از سال 2009 همینطور دچار تاخیر شده است و این امر یک نکته عجیب در مورد سازندگان بازی به وجود می اورد . که انها دارند چه میکنند .
بیایید نگاهی بیندازیم به داستانهای تاخیر Max Payne 3 تا به امروز .

زمان March of 2009 : شرکت Rockstar بازی Max Payne 3 را معرفی کرد و گفت داریم بر روی این عنوان کار میکنیم و احتمالا تا زمستان امسال این بازی عرضه گردد .

زمان September of 2009 : اقای Strauss Zelnick مدیر عامل شرکت Take-Two در خبری گفت احتمال عرضه بازی در بین تاریخهای فوریه و June بسیار میباشد . ( زمستان 2009 کجا این تاریخ کجا )

زمان December of 2009 : شرکت Take-Two باز هم خبر از تاخیر بازی داد و عرضه 3 Max Payne را در بین تاریخهای اگوست و اکتبر سال 2010 اعلام کرد .

زمان January of 2010 : البته این خبر تایید نشد بود و این بود که یکی از کارمندان Rockstarاذعان کرده بود روند ساخت بازی Max Payne 3 دچار مشکل شده است . :hurted1:

زمان March of 2010 : اینبار نیز Take-Twoاعلام کرد احتمال دارد یکی از عناوین L.A. Noire, Mafia2 Civ V و 3 Max Payne در سال مالی 2011 با تاخیر مواجه می شود ( پیدا کنید پرتقال فروش را )

زمان June of 2010 : استدیو Rockstar بازی 3 Max Payne را از عناوین خود در E3 خط زد .

زمان همچنان June of 2010 : بازی زسما از تقویم مالی شرکت Take-Two خط خورد .

زمان December 2010 : بازی حتی در لیست عنوانهایی که Take-Two قرار بود انها را منتشر کند هم نبود .ولی شرکت در ان موقع گفته بود به سختی داریم بر روی این عنوان کار میکنیم و قول میدهیم خبرهای جدید را در این ماه منتشر کنیم ( در ان زمان )

زمان دیرزو :d February 8, 2011:
Max Payne 3 همچنان گم شده ای در Take-Two میباشد البته شرکت گفت برنامه ای برای چند عنوان در سال 2012 داریم .

حال .....

دقیقا مشکل اون تم داستانی و اتمسفر نوآر هست که مکس پینی که معرفی شده بود نداشت.حداقل از روی تصاویر و اطلاعات کمی که اومده بود اینطور میشد حدس زد.ولی با این تاخیرها میشه اُمیدوار بود.

کاملا تایید میشه

خدایی اون جو سنگین مکس پین کجا و این عکس ها کجا !!!

من که امیدوارم یه تغییر اساسی به این نسخه داده باشند ، البته اگه کنسل نشده باشه

• Like
Reactions: Farh@d
اگه یادتون باشه ubisoft هم مشابه همین بلا رو داشت سر سم فیشر میاورد(اون زمانی که اولین عکسها از conviction امده بود و سم فیشر موهاش بلند شده بود و شبیه homelessها شده بود و گیم پلی بازی تغییر کرده بود) اما سر بزنگاه بازی رو از اون حالت دراوردن و درستش کردن.
به نظرم همین بلا سر MP هم میاد.من فکر میکنم چند وقته دیگه سازنده ها میان میگن اون عکسها مال قبل بوده و الان بازی رو عوض کردیم:d

اگه یادتون باشه ubisoft هم مشابه همین بلا رو داشت سر سم فیشر میاورد(اون زمانی که اولین عکسها از conviction امده بود و سم فیشر موهاش بلند شده بود و شبیه homelessها شده بود و گیم پلی بازی تغییر کرده بود) اما سر بزنگاه بازی رو از اون حالت دراوردن و درستش کردن.
به نظرم همین بلا سر MP هم میاد.من فکر میکنم چند وقته دیگه سازنده ها میان میگن اون عکسها مال قبل بوده و الان بازی رو عوض کردیم:d

البته کانوکیکشن هیچ وقت دل طرفدارا رو واقعا خوشحال نکرد :| خیلی هاشونم لعنت و فحش آبدار به یوبی میدادن :دی خدا نکنه MP مثه این بشه که من یکی تکبیر میخونم میرم انتحاری . :|*

• Like
Reactions: VahiD_ST
البته کانوکیکشن هیچ وقت دل طرفدارا رو واقعا خوشحال نکرد :| خیلی هاشونم لعنت و فحش آبدار به یوبی میدادن :دی خدا نکنه MP مثه این بشه که من یکی تکبیر میخونم میرم انتحاری . :|*
اره درسته که conviction به خوبی double agent یا pandora tomorrow نبود ولی باز هم بازی خوبی بود و نوآوریهای زیادی تو سری خودش داشت و از همه مهتر به مراتب از اون اشغالی که یوبی اول قصد داشت منتشر کنه بهتر بود.
MP هم مطمئنا تغییر میکنه و این چیزی که الان هست باقی نمیمونه.

یعنی با این همه تاخیر و تغییر میتونن یه بازی در حد چیزی که Remedy ساخته بسازند؟ یعنی میتونند دیالوگ هایی که مکس پین میگفت، سم لیک نوشته بود و همه بازیکن ها لحظه به لحظه باهاش زندگی میکردن رو هم تو بازی بزارن؟ یعنی اون اتمسفر فوق سنگینش رو میتونن تو بازی قرار بدن؟

R* که هیچی همین الان تیم شیفر یا کوجیما یا میکامی یا هرکس دیگه ای هم بیاد با تیمش بخواد MP3 رو بسازه به نظرم نمیتونه اونچیزی رو بسازه که Remedy ساخته.

گفتی دیالوگ !

فکر نمیکنم دیگه شاهد اون دیالوگ های زیبا از زبان مکس پین باشیم...خود مسئولان R* چند وقت پیش اعلام کرده بودند که James McCaffrey صدا گذار قبلی مکس پین توی این عنوان هیچ نقشی نخواهد داشت و قراره از یه صداگذار جدید استفاده کنند.

اره درسته که conviction به خوبی double agent یا pandora tomorrow نبود ولی باز هم بازی خوبی بود و نوآوریهای زیادی تو سری خودش داشت و از همه مهتر به مراتب از اون اشغالی که یوبی اول قصد داشت منتشر کنه بهتر بود.
MP هم مطمئنا تغییر میکنه و این چیزی که الان هست باقی نمیمونه.
فکر نکنم بخوان MP3 رو خیلی تغییر بدن.
چون اگه بخوان تغییر تو بازی ایجاد کنن باید دست کم 1 سال دیگه صبر کرد. (هر چند که همیجوری هم بازی خیلی تاخیر داشته).

فکر نکنم بخوان MP3 رو خیلی تغییر بدن.
چون اگه بخوان تغییر تو بازی ایجاد کنن باید دست کم 1 سال دیگه صبر کرد. (هر چند که همیجوری هم بازی خیلی تاخیر داشته).
1سال دیگه!؟

به قول یکی از دوستان:دی :
هنوز کلی راه داره به Duke Nukem برسه :biggrin1:

چون که مکس پین مربوط به راکستاره و تاپیک مربوط به مکس پین و یکی از عنوانای راکستاره!
اسپم هم حدی داره به خدا!!

عزیز دل برادر...شما زده بودی مایکروسافت....به پستی که من نقل قول کردم توجه کن نه به پستی که شما ویرایش کردید

البته بازی های زیادی هستن که انقدر تاخیر خودن و سرنوشت مجهولی داشتن. . . .
شاید بهتره یک گذینه دیگه اضافه کنی :
بازی هایی که تاریخ انتشارشون مشخص میشه و تاخیر پی در پی میخورن ولی بعد از چند سال منتشر میشن.
بازی هایی مثل Duke Nukem و SWAT 4 و Stalker و GT5 و . . . .
Duke Nuke بعد از 13 سال
SWAT 4 بعد از 5 سال
GT5 بعد از 3 سال
S.T.A.L.K.E.R حدود یک سال
این دوتا بازی آخر مدت زمان تاخیرشون مطمئن نیستم
Max Payne در هر صورت منتشر میشه حالا با هر تغییری که روی بازی ایجاد کنند.

آخرین ویرایش:
البته بازی های زیادی هستن که انقدر تاخیر خودن و سرنوشت مجهولی داشتن. . . .
شاید بهتره یک گذینه دیگه اضافه کنی :
بازی هایی که تاریخ انتشارشون مشخص میشه و تاخیر پی در پی میخورن ولی بعد از چند سال منتشر میشن.
بازی هایی مثل Duke Nukem و SWAT 4 و Stalker و GT5 و . . . .
Duke Nuke بعد از 13 سال
SWAT 4 بعد از 5 سال
GT5 بعد از 3 سال
S.T.A.L.K.E.R حدود یک سال
این دوتا بازی آخر مدت زمان تاخیرشون مطمئن نیستم
Max Payne در هر صورت منتشر میشه حالا با هر تغییری که روی بازی ایجاد کنند.

مسئله اينجاست كه مكس ديگه به دل هيچكس نشسته تا حالا !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or