وضعیت نامعلوم استودیوی Vatra

Heart Broken

کاربر سایت
silenthill.jpg

بر اساس اخبار جدید، احتمال بسته شدن استودیوی سازنده عنوان Silent Hill: Downpour وجود دارد. آینده کاری استودیوی Vatra، که گزارشی مبنی بر وضعیت بد اقتصادی خود منتشر کرده است، توسط Kuju مالک این استودیو در دست بررسی است.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: تیم جدید مدیریت Kuju در حال بررسی همه جانبه شرایط این استودیوی بازی سازی هستند و از این لحظه به بعد تمامی فعالیت‌های این استودیو رو با دقت نظارت می‌کنند و به زودی نتیجه نهایی را به کونامی گزارش می‌کنند.

استودیوی Vatra در سال 2009 با همکاری کارمندان اسبق Illusion Software و 2K Czech، توسط Kuju تأسیس شد.

استودیوی Vatra برای ساخت Silent Hill: Downpour و یک عنوان دیگر با کونامی قرارداد همکاری امضا کرده بود.

عنوان Downpour از سری محبوب Silent Hill در ماه مارس امسال برای دو کنسول PS3 و XBOX 360 منتشر شد.

منیع

به عنوان یه فن قدیمی و کار کشته سایلنت هیل اینو بهت میگم :
تنها بازی که خراب نشده و هنوز به ریشه های خودش استواره همین سایلنت هیل هست ...
بوخوصوص، بوخوصوص Homecoming خیلی به ریشه نزدیک بود :cheesygri
-----------------
Downpour به ریشه کدوم یکی از سایلنت هیل ها شبیه بود دقیقا؟؟؟

میخواستم ادامه صحبتم درباره Downpour رو بگم ، دیدم آقای Dark souls همه چی رو به طور کامل و دقیق گفته ...

شما الان باید بنشینید سایلنت هیل رو بازی های امروزی دیگه مقایسه کنید تا بفهمید معنای پایبند بودن به ریشه ها یعنی چه :

Resident Evil : Operation Racoon City ----- نمونه خالص پای بند بودن به ریشه ها !!

RE 6 ----- ...... !

Dead Space 3 ----- .......... !

Max Payne 3 ------ ........!

و ...........

و خیلی عناوین دیگه که چپ و راست داره میاد و همه فن ها ازش ناراضی اند ( حالا به خوب و یا بد بودن خود بازی کار نداریم ، مسله ما اینجا استوار بودن به ریشه هاست ... )

تو این گیر و دار این نسل که همه بازی ها دارن از ریشه های خودشون فاصله میگیرن و اکشن میشن و دنبال پول میرن و ...

این سری سایلنت هیل به تمام استاندارد های خودش پایبند مونده . مطمئنا و منطقا نباید انتظار داشت شماره های جدید مثل اون کارهای اولیه ژاپنی دربیاد .

ولی همین که تمام تلاششون اینه که بازی مثل قدیم باشه و در این راه کمی و کاستی نمیزارن ، برای من خودم به شخصه که با سایلنت هیل بزرگ شدم ، بی اندازه ارزشمند هست ...
-------------

دوستان تا یه سایلنت هیل که توش آر پی جی دستت راستت گرفتی و یه تیر بار توی دست چپت گرفتی و داری پشت سر هم صدها دشمن هایی که از در و دیوار میاد رو میکشی نبینن ، قدر این سایلنت هیل فعلی رو نمیدونن ...

------------

استاندارد های سایلنت هیلی زیاده مثل :

Survival Horror بودن ...
اتمسفر و داستان
psychological ...
شخصیت پردازی درجه یک ...
انتخاب ها و پایان های مختلف ...
ترس psychological ... ( نه gore و jump-scare و.... )
مه ...
چراغ قوه ...
حوزه ی دید محدود بازیکن ...
احساس درماندگی و نا توانی شخصی اول بازی ....
دشمنهای سایلنت هیلی و psychological ( همین مانکنها تو Downpour کلی حرف برا گفتن داشتند ... باس ها بماند ... )
و ...

که سازنده ها تا اونجایی تونستن تو Downpour اجراش کردن ...

آخرین ویرایش:

دوستان تا یه سایلنت هیل که توش آر پی جی دستت راستت گرفتی و یه تیر بار توی دست چپت گرفتی و داری پشت سر هم صدها دشمن هایی که از در و دیوار میاد رو میکشی نبینن ، قدر این سایلنت هیل فعلی رو نمیدونن ...
سایلنت هیل از وقتی اسلحه گرم توش مثل نقل و نبات ریخت و دوربینش شد سوم شخص مطلق و تعادلش بیشتر به اکشن سنگینی کرد تا به فکر کردن، دیگه کسی قدرش رو ندونست !!!

به عنوان یه فن قدیمی و کار کشته سایلنت هیل اینو بهت میگم :

تنها بازی که خراب نشده و هنوز به ریشه های خودش استواره همین سایلنت هیل هست ...

Silent Hill : Downpour هم کاملا به تمام قواعد سایلنت هیلی پایبند بود و من راضی بودم ازش ...

کوچکترین ایراد این چنینی بهش وارد نیست ...

کاملا موافقم b-)
همین که به ریشه ـش وفادار بوده خودش به شدت خوبه.
بهتر از این Devil May Cry و Resident evilـه که واقعا حال آدمو میگیرن#:-s

آقا ابوالفضل مثلاََ ما باید قدر این سایلنت هیل(Book of Memories) رو بدونیم؟
چقدر به ریشه هاش وفاداره:
میتونید قیافه کاراکترتون رو خودتون طراحی کنید.
4 نفره برید توی شهر سایلنت هیل.
از انواع و اقسام اسلحه ها استفاده کنید
دوربین بازی هم که شده عین دوربین بازی دیابلو
داستان و شخصیت پردازی هم که نداره!

کسی از Book of memmories دفاع کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماها نمیدونین این بازی چقدر متنفر و .... داره ؟؟
یعنی اینقدر واضح هست که احتیاج ندیدم بهش اشاره کنم ... تنها نقطه فراری که داره اینه که جزو سری اصلی نیست و نسخه کنسول دستی هست و ...

تا الان همه داشتن از Downpour بد میگفتن که من عکس العمل نشون دادم ...

تمام این کوبیدن ها و حرفها و انتقادهای نا حق که به Downpour نسبت میدید ، باید به
Book of memmories ربطش بدین که لکه ننگی داره میشه برا خودش ...

این book of memmories دقیقا اتفاقی هست که برای سایلنت هیل هایسری اصلی آینده میوفته اگه ملت همینطوری نسبت به بازی هایی مثل Downpour کم لطفی کنن و قدرشو ندونن ...

سایلنت هیل از وقتی اسلحه گرم توش مثل نقل و نبات ریخت و دوربینش شد سوم شخص مطلق و تعادلش بیشتر به اکشن سنگینی کرد تا به فکر کردن، دیگه کسی قدرش رو ندونست !!!​

سایلنت هیل 1 -- 90% اکشن و کمبت توش بر اساس سلاح های گرم بود ... اتفاقا تو همین Downpour بیشترین اکشنها بر اساس melee combat بود ... چون به شدت تعداد تیر توش کم بود ... حتی برای باس ها هم مجبور میشدی سلاح سرد استفاده کنی ...

سوم شخص ؟ اول شخص هم مگه سایلنت هیل داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟ ( غیر از چد تیکه کوچک تو سایلنت 4 )

آخرین ویرایش:
آقای عزیز وقتی شما میاید میگید:
شما الان باید بنشینید سایلنت هیل رو بازی های امروزی دیگه مقایسه کنید تا بفهمید معنای پایبند بودن به ریشه ها یعنی چه
این سری سایلنت هیل به تمام استاندارد های خودش پایبند مونده .
پس منظورتون کل سری هست دیگه!!

آقای عزیز وقتی شما میاید میگید:

پس منظورتون کل سری هست دیگه!!

عزیز من خودت میدونی جریان چیه و منظور بقیه دوستان که از سایلنت هیل دفاع میکنن چیه

و خودت هم میدونی که از کدوم بازی داشتی بد میگفتی

چرا سفصطه میکنی ؟

سری سایلنت هیل بازی هایی هستن که تا حالا اومده و تماما ازشون دفاع میکنم و بحث ما هم سر اون بازیهاست ، اونوقت اومدی یه بازی کنسول دستی که هنوز رلیز نشده و بی آبروییش برای همه آشکاره و گفتن نداره و اصلا نمادی باید باشه برای Hater های فعلی ، استفاده میکنی ؟؟؟

آخرین ویرایش:
عزیز من خودت میدونی جریان چیه و منظور بقیه دوستان که از سایلنت هیل دفاع میکنن چیه
و خودت هم میدونی که از کدوم بازی داشتی بد میگفتی
چرا سفصطه میکنی ؟
آقای عزیز چرا بحث رو کش میدی؟
شما اومدی میگی سایلنت هیل به ریشه هاش وفادار بوده من میگم نبوده!
وقتی میگم نبوده منظورم هم BOM هست هم DP هست و هم HC و صد البته SM!!!
تموم شد و رفت!!!

کاملا معلومه کی داره بحث رو کش میده داداش من ... پست منو نقل قول میکنی بعد میگی چرا کش میدی ؟

-------------------------------------------------------

تنها کاری که باید میکردی اینه که یه جمله کوچیک " این نظر شخصی من است " رو به پستت اضافه میکردی ...

اونوقت هیچکس و با هیچکی مشکل نداره و ...

پایان بحث ...

( ادامه نده ...)

Silent Hill Downpour همونطور كه يكي از بچه ها اشاره كرد يك سايلنت هيل متوسط و يك بازي نه چندان خوب بود.

تمام ويژگي هاي جديدي كه به بازي اضافي كرده بودند نتيجه عكس داده بود و خوب از كار در نيومده بود.

افت فريم بازي در محيط هاي بزرگ واقعا رو اعصاب بود.حالت نيمه open-world گونه محيط بيشتر باعث سردرگمي گيمر شده بود.بعلاوه همين عامل باعث شده بود كه بيشتر محيط ها زياد بهشون پرداخت نشه و خيلي هاشون هم بي مورد طراحي شده بودند و اون اتمسفر عناوين قبلي رو نداشتند.

امكان برداشتن سنگ و بيل و انواع اقسام ديگه اسلحه و زياد بودن اين اشيا در محيط هم باز باعث سردرگمي و به اشتباه افتادن در مورد آيتمهاي كليدي ميشد.

يكي از مشكلات اصلي سري سايلنت هيل سيستم نه چندان خوب مبارزات اونها بود كه سازنده ها در اين بازي اصلا به فكر بهبودش نبودن و سيستم پرتاب و غيره هم اصلا كارآمد نبود.

پازلهاي بازي هم نسبت به عناوين قبلي سطحي تر بود.اضافه كردن Quest هاي سطحي و بي مورد و اكثرا نامربوط به داستان كه خيلي هاشون در كمتر از چند دقيقه حل ميشدن(در حالي كه در يك بازي Survival Horror اصلا نيازي به ماموريت جانبي نيست چون كاراكتر به دنبال نجات جونش هست نه انجام ماموريت) هم به جاي كمك به بهتر شدن بازي به روند اصلي بازي صدمه ميزد.

و چندين و چند ايراد ريز و درشت كه باعث ميشه بازي پاشو از سطح يك عنوان متوسط بالاتر نذاره.

اميدوارم سايلنت هيل هم مثل چندين و چند IP فوق العاده قديمي از اين روند نزولي نجات پيدا كنه.

امیر منظور ابوالفضل اینه که اینایی که تا الان عرضه شدن به ریشه هاشون وفادار بودن نه اینایی که از این به بعد عرضه میشن که شامل BOM هم میشه.
BOM کاملا نوید روند نزولی این سری رو میده که به شخصه امیدوارم آنچنان شکست مفتضحانه ای بخوره که تا حالا توی صنعت گیم نظیرش رو ندیده باشیم!
اما DP همونجور که همه میدونیم، بیشتر به خود مورفی و شهر میپرداخت تا فرقه مشهور بازی و مسائل پیرامون اون.
DP نشون داده که در نبود تیم سایلنت، SH از این به پس اینجوری خواهد بود که قابل قبوله. الان خودت واقعا دوست داری نظیر BOM عرضه بشه از این به پس؟

اینکه بگیم سایلنت هیل جدید بازی خوبی بود عینه اینه که بگیم الان دمه ظهره و خورشید وسطه آسمونه :دی عین روز روشن بود که این بازی تو هیچ کدوم از چیزایی که سازنده ها وعدشو داده بودن موفق نبود و حتی به عنوان یه بازی استاندارد معمولی هم دها مشکل داشت. دانپور شبیه بازیی هست که کونامی بده ایرانی ها بسازن :دی موتور انریل 3 راحت ترین موتور تاریخه توی بازی سازی ولی واترا توی بازی سازی با موتوری که حتی ننه قمر های مادساز هم باهاش مشکل ندارن کلی مشکل داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or