وضعیت نامعلوم استودیوی Vatra

Heart Broken

کاربر سایت
silenthill.jpg

بر اساس اخبار جدید، احتمال بسته شدن استودیوی سازنده عنوان Silent Hill: Downpour وجود دارد. آینده کاری استودیوی Vatra، که گزارشی مبنی بر وضعیت بد اقتصادی خود منتشر کرده است، توسط Kuju مالک این استودیو در دست بررسی است.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: تیم جدید مدیریت Kuju در حال بررسی همه جانبه شرایط این استودیوی بازی سازی هستند و از این لحظه به بعد تمامی فعالیت‌های این استودیو رو با دقت نظارت می‌کنند و به زودی نتیجه نهایی را به کونامی گزارش می‌کنند.

استودیوی Vatra در سال 2009 با همکاری کارمندان اسبق Illusion Software و 2K Czech، توسط Kuju تأسیس شد.

استودیوی Vatra برای ساخت Silent Hill: Downpour و یک عنوان دیگر با کونامی قرارداد همکاری امضا کرده بود.

عنوان Downpour از سری محبوب Silent Hill در ماه مارس امسال برای دو کنسول PS3 و XBOX 360 منتشر شد.

منیع

اگه 3 شماره اولش رو بازی میکردی این فاجعه دیگه بهت نمیچسبید!
همون بهتر که درش تخته بشه.

به عنوان یه فن قدیمی و کار کشته سایلنت هیل اینو بهت میگم :

تنها بازی که خراب نشده و هنوز به ریشه های خودش استواره همین سایلنت هیل هست ...

Silent Hill : Downpour هم کاملا به تمام قواعد سایلنت هیلی پایبند بود و من راضی بودم ازش ...

کوچکترین ایراد این چنینی بهش وارد نیست ...

به نظرم اين سايلنت هيل خيلي سعي كرده بود به اصل و ريشه خودش وفادار بمونه ويك سايلنت هيل متوسط به حساب مياد و vatra از سازنده sillent hill:homecoming يعني doubble helix خيلي قويتر عمل كرد وحتي خيلي ايده هايه جالبيرو واترا در بازي پياده كرد اما چون اسير مشكلات گرافيكي شد آنجور كه بايد مورد توجه قرار نگرفت.اما اگر اين شركت دوباره سايلنت هيل ميساخت اينبار يك سايلنت هيل به مراتب قويتر از نسخه قبلي ميساخت واقعا حيفه اگه اين استوديو بسته بشه به نظرم ميتونست سازنده خوبي براي اين بازي باشه.

همون بهتر که درش تخته بشه!!
آخه این چه سایلنت هیلی بود؟!!
وقتی بازیش میکردم اصلاََ احساس نمیکردم که دارم سایلنت هیل بازی میکنم...
با عرضه شدن Book of Memories - سری بازی سایلنت هیل هم قشنگ به طور کل نابود میشه...

به عنوان یه فن قدیمی و کار کشته سایلنت هیل اینو بهت میگم :

تنها بازی که خراب نشده و هنوز به ریشه های خودش استواره همین سایلنت هیل هست ...

Silent Hill : Downpour هم کاملا به تمام قواعد سایلنت هیلی پایبند بود و من راضی بودم ازش ...

کوچکترین ایراد این چنینی بهش وارد نیست ...

والا به نظر من همش ایراد بود!
1-از کی تا حالا تو سایلنت هیل ماموریت و Quest داشتیم؟
2-اون آهنگ های محشر که با سیتار نواخته میشد کجا بود؟
3-طراحی فاجعه آمیز دشمنان بازی رو تو این نسخه دیدی؟
سایلنت هیل تنها گیمی هستش که تنها باید توسط برادران ژاپنی تولید بشه.

پ.ن : راستی فاجعه رندرینگ ،گرافیک،افت فریم و مشکلات سیو شدن بازی نیز بماند!.
متای 3 نسخه اول بازی بین 85-89 بود ... در صورتی که متای این نسخه 65 بود ...

آخرین ویرایش:
والا به نظر من همش ایراد بود!
1-از کی تا حالا تو سایلنت هیل ماموریت و Quest داشتیم؟
2-اون آهنگ های محشر که با سیتار نواخته میشد کجا بود؟
3-طراحی فاجعه آمیز دشمنان بازی رو تو این نسخه دیدی؟
سایلنت هیل تنها گیمی هستش که تنها باید توسط برادران ژاپنی تولید بشه.
دوست عزيز خوب توانشون در همين حد بود از طرفي يامائوكا هم در اين نسخه حضور نداشت واز طرفي به دست غربي ها ساخته شد پس نبايد انتظارمونو بالا ميبرديم ونبايد توقعي در سطح 4 نسخه اول داشته باشيم دشمنان بازي طراحي خيلي بدي داشتند ولي انصافا باس هايه بازيرو خوب درآورده بودن در مورد ماموريت هايه فرعي هم انصافا بعضي از ماموريت ها عالي بودن مثلا قسمت سينما يا اون قسمتي كه بايد يه قلبرو پيدا ميكرديم يا قسمتي كه با چرخوندن جعبه موسيقي زمان به عقب برميگشت و بايد قاتل خونواده رو پيدا كرديم وخيلي قسمت هايه ديگه...خوب كار شده بودن.

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------

همون بهتر که درش تخته بشه!!
آخه این چه سایلنت هیلی بود؟!!
وقتی بازیش میکردم اصلاََ احساس نمیکردم که دارم سایلنت هیل بازی میکنم...
با عرضه شدن Book of Memories - سری بازی سایلنت هیل هم قشنگ به طور کل نابود میشه...
اميرجان خيلي سخت ميگيري انصافا بعضي از قسمت هاشو بازي ميكردم واقعا حس ميكردم يك سايلنت هيل واقعي هست اگه بازيش خوب نبود 3 بار تمومش نميكردم تازه بازم شروع كردم...:d

البته من اصلا با این سایلنت هیل آخریه حال نکردم ، شدیدا چیپ و بدور از ریشه ها کار شده بود . بازی مثل یه مترسک توخالی بود که سعی می کرد مخاطب رو بترسونه ... هیچ کدوم از اون القای حس ترس از نوع روانشناخت گونه ی سایلنت هیلی رو نمی داد .
بازی کردن دو باره کالکشن اچ دی سایلنت هیل ، به من بیشتر چسبید .

البته من اصلا با این سایلنت هیل آخریه حال نکردم ، شدیدا چیپ و بدور از ریشه ها کار شده بود . بازی مثل یه مترسک توخالی بود که سعی می کرد مخاطب رو بترسونه ... هیچ کدوم از اون القای حس ترس از نوع روانشناخت گونه ی سایلنت هیلی رو نمی داد .
باهات موافقم...
البته بماند که کونامی چه مسخره بازی دراورد سره سایلنت هیل اچ دی کالکشن...
گویا کونامی "کدهای" نسخه اصلی سایلنت هیل رو گم کرده بوده!!!!! و برای همین یه سری کد ناقص میده دست استودیو Hyjinx تا با استفاده از این کدها بازی رو پورت کنند!! یا یه همچین چیزی!!
Silent Hill HD Collection ported from unfinished code • News • Eurogamer.net
سایلنت هیل رگبار هم یه داستان قوی داشت هم گیم پلی خوب و هم موسیقی زیبا.
به نظره من هیچکدوم از این 3 تا رو نداشت.
نظرت واسه خودت محترمه،به نظر ما داشت.
نظر تو هم واسه خودت محترمه, به نظره من نداشت!!!
مشکلی الان وجود داره؟!!

آخرین ویرایش:
باهات موافقم...
البته بماند که کونامی چه مسخره بازی دراورد سره سایلنت هیل اچ دی کالکشن...
گویا کونامی "کدهای" نسخه اصلی سایلنت هیل رو گم کرده بوده!!!!! و برای همین یه سری کد ناقص میده دست استودیو Hyjinx تا با استفاده از این کدها بازی رو پورت کنند!! یا یه همچین چیزی!!
Silent Hill HD Collection ported from unfinished code • News • Eurogamer.net

به نظره من هیچکدوم از این 3 تا رو نداشت.

نظرت واسه خودت محترمه،به نظر ما داشت.

دوست عزيز اتفاقا در خيلي از قسمت ها همين ترس روانشناختي و روحي وجود داشت مثلاشخصjp sater كه در قسمت توريستي بازي باهاش ملاقات كرديم در صحنه آخر اين قسمت چون احساس ميكرد تصادف قطار و مردن ده ها بچه تقصير خودش بوده خودشرو كشت واز ارتفاع به پايين پريد...
يا در خيلي از قسمت هايه بازي شاهد اين هستيم كه فردي مرموز روي ويلچر نشسته ومورفي از دور دست به اين شخص خيره ميشه كه اين شخص روي ويلچر در واقع تجسمي از خاطرات ودنياي دروني مورفي هست كه بارها در بازي بهش اشاره شد وحتي باس آخر بازي هم همين هست.
يا در قسمت هايه اخربازي اون پليس زن يعني anne از دنياي دروني خودش چون مورفي رو يك شخص گناهكار ميدونست مورفي رو شبيه به يك هيولا ميديد وخيلي از قسمت هايه ديگه بر اين ترس روانشناختي اشاره ميكنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or