وضعیت عجیب بازار کامپیوتر

• Thread starter Thread starter Piji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا زمانیکه قیمت دلار به زیر 1500 نرسه و تح*ریم*ها برداشته نشه به هیچ عنوان نمیشه کاهش قیمت قابل توجهی رو شاهد بود و اگر هم کاهش قیمتی صورت بگیره بصورت مقطعی و بسیار ناچیز خواهد بود...

چون تا زمانی که تغییراتی که ذکر شد اعمال نشه همیشه وارد کنندگان و فروشندگان بهانه هایی برای افزایش قیمت دارند !

پارسال شرکت WD رفت زیر آب به بهونش تمام مدل های هارد توی ایران گرون شد ؛ اون هم نه دو برابر ، بلکه سه برابر
با اینکه کارخونه دوباره راه افتاده ولی قیمت ها هیچ تغییری نکرده ، این سیاست کثیف فروشنده هاست که متاسفانه ملت هم ازش پیروی میکنن و اگر قیمت 10 برابر همم بشه باز هم میرن میخرن
کلا دوستان من از ماست که بر ماست

شما دقیقا دست روی قطعه ای گذاشتی که اتفاقا داخل ایران نسبت به قطعات سخت افزاری دیگر بهترین قیمت رو نسبت به قیمت جهانی داره !

قیمت هارد 500 از برندهای مختلف همگی حدود 80 دلار هستند و داخل ایران حدود 120 تومن هست که با دلار 1500 تومن و بدون هزینه های اضافه ی دیگر قیمت گذاری شده... !

من بودجم برا ازتقاء سیستم 1200 بود,الان همون سیستم 1200 تومنی خیلی خوشبینانه نگاه کنیم 2 تومنی میشه:)فکر نکنم تا دو نسل بعد هم این لعنتیو ارتقاء بدم...

تا وقتی که بخریم قیمت پایین نمیاد تحریم و سیل و فاجعه ژاپن و اینا همش بهونه هست.
اصلا سیاسی نیست بحث سر همون کسایی هست که دارن نمک رو زخم میپاشند.
چطور قیمت هارد و cpu درسته ولی اونای دیگه نه؟ موضوع فقط همین چیز ساده هست.
ممنون بابت پاسخ لطفا فقط راجع به همین موضوع باشه :)

متاسفانه بخاطر ظرفیت نداشتن بعضی ها نمیشه ادامه داد. دوست دارید همه چیزو به هم ربط بدید اشکالی نداره.
خر که نیستم عزیز خواستم مطرح کنم جهت اطلاع رسانی که کسی بیشتر کلاه سرش نره.
موضوع اینه که خیلی ها دارن سودجویی می کنند به اون چیزایی هم که گفتید ربطی نداره.
اونا همش بهونه هست و ما هم ساده. شما که جای مدیر انجمن بودی می فهمیدی.
من تاپیک رو باز کرم شما هم بستیش دستت درد نکنه پس بچرخ تا بچرخی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or