وضعیت عجیب بازار کامپیوتر

• Thread starter Thread starter Piji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Piji

کاربر سایت
متاسفانه چند ماهی هست که بازار کلا به هم ریخته. وقتی قیمت میگیری چند دقیقه بعدش 5-10% گرون میشه یا تموم میشه.
الانم بعضی قطعات با ارز 3000 تومن داره فروش میره من موندم کی اینا رو میخره.
اونایی که ریمارک هست زیاد فرقی نکرده البته بماند که اکثرا refurbished هست.
ظاهرا این وسط هرکی داره از آب گل آلود ماهی میگیره. تعجب میکنم چرا این موضوع مطرح نشده.
نمیدونم پشت پرده این داستانها چی میگذره خوشحال میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.
به نظر من یه اعتصاب کلی لازمه. اگه قطعه ای واقعا نیاز دارید بخرید.
فقط خواستم مطرح کنم که دوستان بیشتر احتیاط کنند =(

بعد چهار سال هنوز ارتقا ندادم آخه زیاد دنبال بازی نیستم دیگه (البته بماند این Hitman جدیده و GTA و اینا ) که دارن مجبورم می کنن ارتقا بدم اما بیشتر ترجیح میدم بازی های آنلاین مثل WOW‌ و اینا بزنم که زیاد مهم نیست...اعتصابم به جایی نمی رسه پشت پرده یه مشت بازاری پول خورن که به قول خود شما دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن ..دولت هم واسش مهم نیس چون خودش ماهی گیر است ..(هرچی تو Spoiler خواستم بزارم نشون نداد!؟!؟!)

پارسال شرکت WD رفت زیر آب به بهونش تمام مدل های هارد توی ایران گرون شد ؛ اون هم نه دو برابر ، بلکه سه برابر
با اینکه کارخونه دوباره راه افتاده ولی قیمت ها هیچ تغییری نکرده ، این سیاست کثیف فروشنده هاست که متاسفانه ملت هم ازش پیروی میکنن و اگر قیمت 10 برابر همم بشه باز هم میرن میخرن
کلا دوستان من از ماست که بر ماست

ممنون از دوستان فقط راجع به همین موضوع قیمت قطعات باشه :)
مثلا همین مادربوردهای asus قیمتش خدا تومنه در مقابل asrock خب چرا؟
مگه ملاک قیمت جهانی نیست پس چرا یکی اینجوری یکی اونجوری؟

وقتی که قیمت کالایی که تو خود کشور تولید میشه نسبت به پارسال دو برابر شده (مثلا مرغ یا لبنیات) شما چه انتظاری داری که کالایی که وارد میشه اونم با این قیمت ارز قیمتش بالا نره !!؟

شما مطلب رو نگرفتی. چرا فلان قطعه با ارز 3000 تومن فروش میره اون یکی با ارز 2000 تومن؟
یه نگاه به قیمتهای مادربوردهای asus و asrock بنداز. بله چون asus اسم درکرده قیمتشو کشیدن بالا.
ملاک قیمت جهانی هست که متاسفانه خیلی ها نمیدونند. بله واقعا خنده داره...

خدارو شکر من پارسال کامپیوتر رو ارتقاء دادم:d

من چند ماه نشد مجبور شدم دوباره ارتقا بدم بعد شما داری حرف از پارسال میزنی؟
نه اینطوری ها هم نیست خیلی ها رو دیدم از این حرفها زدند.

شما مطلب رو نگرفتی. چرا فلان قطعه با ارز 3000 تومن فروش میره اون یکی با ارز 2000 تومن؟
یه نگاه به قیمتهای مادربوردهای asus و asrock بنداز. بله چون asus اسم درکرده قیمتشو کشیدن بالا.

خوب ميريم asrock مي گيريم تا چشم اون فروشنده سودجو در بياد. :d
يه زماني با 500 تومان دل و ردوده كيس را مي ريختم بيرون... ( 100 - 150 mainboard ,
150-200 cpu ,
200 vga
)
ولي الان با 500 تومن يه گرافيك با پاور مي خريم!

کاش فروشنده بود. آخه جالبه که مثلا فقط سری مادربوردهای گرونش اینجوری شده.
میگن اینجا همه چی برعکسه اینم یه موردش کلا ما خدای معجزاتیم.
هرچی گرون میشه تازه میرن بیشتر میخرن خدا به خیر کنه =/

من چندروز پیش مادربورد ایسوسم را فروختم و یک ازراک با امکانات بیشتر خریدم سود هم کردم.از من توصیه دنبال جنس های خیلی مطرح نباشید و توصیهی دیگر اینکه اگر مطمئنید یکی جنسی را 1 ریال گرون میفروشه به هر قیمتی ازش نخرید.

آخرین ویرایش:
دستان خواهشا بحث مرغ و گرونی و.... رو ادامه ندید فکر کردید بازینما برای چی فیلتـر شد؟تازه به احتمال زیاد این تاپیک پاک میشه.

یه گوشی بلوتوث در عرض کمتر از 10 روز از 160 تومن رسید به 200 تومن!
قیمت ارز هم حداقل 3000 تومن هست مثلا Galaxy Tab 2 7.0 که 250 دلار قیمتش هستو میفروشن 940 تومن یعنی 3700 تومن پول هر دلار!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or