need to fight
کاربر سایت
شما نمیتونی کابل کامپوننت رو به LCD ـی که داری بزنی.کسی نیست کمک کنه؟
شما نمیتونی کابل کامپوننت رو به LCD ـی که داری بزنی.
البته یه تبدیل برای اینکار هست مثل این نمونه ها که لینک میدم :
Ypbpr Component AV to HDTV HDMI Converter
YPbPr/RGB + R-Audio-L + SPDIF to HDMI Converter Switch For DVD PSP XBOX 360 Wii HDTV - YPbPr-Component-To-HDMI
ولی فکر نکنم هیچ کدوم تو ایران باشه.
بهترین کار اینه که بری وصل کنی به TV که ورودی کامپوننت داره چون فکر نکنم بتونی این تبدیلا رو پیدا کنی.
تو توپخونه باید داشته باشندمن شارژر PSP رو گم کردم جایی میشناسین آداپتورش رو بخرم ؟
رو توپ خانه پاساژ لباف فروشگاه جاوید،یکسری می گن اینا کلاه بردارند که راست می گن اما اگر هواست را جمع کنی جنس درست حسابی هم با قیمت مناسب می دن.من شارژر PSP رو گم کردم جایی میشناسین آداپتورش رو بخرم ؟
تایید می شه 100%رو توپ خانه پاساژ لباف فروشگاه جاوید،یکسری می گن اینا کلاه بردارند که راست می گن اما اگر هواست را جمع کنی جنس درست حسابی هم با قیمت مناسب می دن.
به صورت تکی فکر نکنم تو ایران پیدا کنی من تو این پک ها که چنتا چیز ریختن کلِ هم دیدم!قیمتشم 30 بود!ریموت هدفون برای PSP GO از کجا میتونم بگیرم؟؟
قیمت؟؟
خوب تو پکش چیا بود؟؟ کحا دیدی؟؟به صورت تکی فکر نکنم تو ایران پیدا کنی من تو این پک ها که چنتا چیز ریختن کلِ هم دیدم!قیمتشم 30 بود!
دوستان یه سوال
من این کیف رو به شدت عاشقشم ( نمیدونم چطوری توصیف کنم :d )
کسی نمیدونه کجا این مدل گیر میاد ؟
اینم لینک آمازونش
خواهشا اگه کسی میدونه کجا این مدلو میفروشه بگه چون من بدجوری کشته مرده این مدل کیف PSPgo ام
کسی میتونه منو به آرزوم برسونه؟:d
ممنون