سلام
باتری psp چنده؟ آیا باتری قویتری براش موجود هست ؟ بجز اون مدل که پشتش وصل میشه :cheesygri مثل فابریک بره داخلش
مرسی
سلام مهدي جان اين مودم D-link چه مدليش وايرلسه و هم adsl ميخواهم قيمتشم ارزون باشه.مودم كه هم وايرلس باشه هم ADSL دوتا پيشنهاد ميكنم :
Asus 604g
Paradyne CPE 6388
ادرس دقيق ندارم كه كجا دارن ولي يه سر به پاساژ ايران و پايتخت بزن.
Asus فكر كنم حدود 100 باشه اون يكي هم 140 تومن. (قيمت ها زياد دقيق نيست ولي همين حدوداست)
اگه ارزون قيمت هم ميخواي ميتوني D-Link بگيري.
با 128 راحت ميتوني بازي كني. بستگي به پينگت داره.
سلام دوباره ممنونسلام
تا اونجايي كه من اطلاع دارم بجز باتري فابريك خود PSP كه1800 mah هست يعني حدود 6 ساعت مي شه باهاش بازي كرد يه باتري ديگه هم هست كه قدرتش 3600mah هست يعني دوبرابر كارايي كه مي شه دقيقش حدود 11 ساعت.اگر درست يادم باشه اينو من دوماه پيش به قيمت 23.000 تومن خريدم كه قاعدتا الان ارزون تر شده!
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919
به نظر من اگه ميتوني Paradyne تو بازار پيدا كني بهترين گزينه همونه، اگه نه Asus بعد از اون بهترين گزينه است.آقا مهدي قيمت رو يكم بالا داديد براي Paradyne CPE 6388 ، حداكثر 100.000 تومن.
من بين اين دوتا موندم !!حالا شما با كدومش كار كرديد ، مي خوام ببينم اگر با Paradyne كار كرديد يا برعكس از كاراييش راضي هستيد؟
مي شه بگيد براي بازي كردن پنگ بايد در چه حدي باشه(حداقل) ؟
قيمتش نسبت به اون دوتا پايين تر هست حدود 70 تومن هست.مهدی جان ممنون!
این d-link که میگی دیگه چیه؟! اسم دقیقی نداره؟!
قیمتش چنده؟! کار بقیه رو هم میکنه؟!
در مورد مودم كه توضيح دادم.سلام مهدي جان اين مودم D-link چه مدليش وايرلسه و هم adsl ميخواهم قيمتشم ارزون باشه.
يه سوال ديگه هم كه اين وي في مكس رو از كجا ميشه خريد سايتي چيزي داريد جايي رو توي شيراز بلديد كه بفروشه.ممنون
پیچای دستگاه رو محکم کن به احتمال زیاد درست میشه
دوتا نکته:3-Keyboard برای PSP :
7- محافظ صفحه نمایش :