وسایل جانبی برای Psp

سلام
باتری psp چنده؟ آیا باتری قویتری براش موجود هست ؟ بجز اون مدل که پشتش وصل میشه :cheesygri مثل فابریک بره داخلش
مرسی

سلام

تا اونجايي كه من اطلاع دارم بجز باتري فابريك خود PSP كه1800 mah هست يعني حدود 6 ساعت مي شه باهاش بازي كرد يه باتري ديگه هم هست كه قدرتش 3600mah هست يعني دوبرابر كارايي كه مي شه دقيقش حدود 11 ساعت.اگر درست يادم باشه اينو من دوماه پيش به قيمت 23.000 تومن خريدم كه قاعدتا الان ارزون تر شده!

مودم كه هم وايرلس باشه هم ADSL دوتا پيشنهاد ميكنم :
Asus 604g
Paradyne CPE 6388

ادرس دقيق ندارم كه كجا دارن ولي يه سر به پاساژ ايران و پايتخت بزن.

Asus فكر كنم حدود 100 باشه اون يكي هم 140 تومن. (قيمت ها زياد دقيق نيست ولي همين حدوداست)

اگه ارزون قيمت هم ميخواي ميتوني D-Link بگيري.

با 128 راحت ميتوني بازي كني. بستگي به پينگت داره.
سلام مهدي جان اين مودم D-link چه مدليش وايرلسه و هم adsl ميخواهم قيمتشم ارزون باشه.
يه سوال ديگه هم كه اين وي في مكس رو از كجا ميشه خريد سايتي چيزي داريد جايي رو توي شيراز بلديد كه بفروشه.ممنون

سلام

تا اونجايي كه من اطلاع دارم بجز باتري فابريك خود PSP كه1800 mah هست يعني حدود 6 ساعت مي شه باهاش بازي كرد يه باتري ديگه هم هست كه قدرتش 3600mah هست يعني دوبرابر كارايي كه مي شه دقيقش حدود 11 ساعت.اگر درست يادم باشه اينو من دوماه پيش به قيمت 23.000 تومن خريدم كه قاعدتا الان ارزون تر شده!
سلام دوباره ممنون
از کجا خریدید ؟

خواهش مي كنم!

من از آقا هومن كه يكي از كاربراي قديمي همين سايت هستن خريدم ،آدم قابل اعتماد و منصفي هم هستن... نام كاربري ايشون هم grooss هست. و تو بخش بازارچه همين سايت يك تاپيك براي فروش كنسول و لوازم جانبي دارن، از خودشون بپرسين حتما راهنماييتون مي كنن!:
Code:
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919

آقا مهدي قيمت رو يكم بالا داديد براي Paradyne CPE 6388 ، حداكثر 100.000 تومن.

من بين اين دوتا موندم !!حالا شما با كدومش كار كرديد ، مي خوام ببينم اگر با Paradyne كار كرديد يا برعكس از كاراييش راضي هستيد؟

مي شه بگيد براي بازي كردن پنگ بايد در چه حدي باشه(حداقل) ؟
به نظر من اگه ميتوني Paradyne تو بازار پيدا كني بهترين گزينه همونه، اگه نه Asus بعد از اون بهترين گزينه است.
مهدی جان ممنون!
این d-link که میگی دیگه چیه؟! اسم دقیقی نداره؟!
قیمتش چنده؟! کار بقیه رو هم میکنه؟!
قيمتش نسبت به اون دوتا پايين تر هست حدود 70 تومن هست.
مدل هاي مختلفي داره، اينكه توي ايران همش باشه رو خبر ندارم ولي ظاهرشون مثل اين عكس پايين هست: (براي اينكه راحت تر بتوني پيدا كني توي مغازه ها)
31FMWMRM8ZL._SS500_.jpg

پاساژ ايران (توي وليعصر) طبقه زير همكف برو اونجا حتما داره. (مدل هاشو الان دقيق يادم نيست ولي سر بزن ببين كدومشو داره)
سلام مهدي جان اين مودم D-link چه مدليش وايرلسه و هم adsl ميخواهم قيمتشم ارزون باشه.
يه سوال ديگه هم كه اين وي في مكس رو از كجا ميشه خريد سايتي چيزي داريد جايي رو توي شيراز بلديد كه بفروشه.ممنون
در مورد مودم كه توضيح دادم.
در مورد واي فاي مكس هم به هومن يه پيغام بده احتمالا بتونه برات پست كنه شيراز.

ببخشید که سوالمو اینجا میکنم چون نمیدونستم کجا بگم من یه psp دارم که حدود دوسال پیش خریدم الان در اثر زیاد بازی کردن دکمه هاش صفت شده یعنی باید زیاد فشار بدم تا عمل کنه و دکمه ی مربعشم میره تو گیر میکنه میشه به من کمک کنید تا چی کارش کنم درست شه کجا مطمئنه ؟:cheesygri
مرسی

باسلام خدمت اساتید من برای psp یک مشکلی پیش اومده analog control فکر میکنم باشه همون که باهاش کرس موس explorer را جابه جا میکنیم توی بازی gta مدام به سمت راست تمایل داره حالا می خوام بدونم چجوری می تونم این را تعویض کنم یا از کجا بخرم و قیمتش چنده؟اگر میشه لطفا من را راهنمایی کنید

پیچای دستگاه رو محکم کن به احتمال زیاد درست میشه;)

جدی می گی یا ما را گذاشتی سر کار؟من فکر می کنم ماله analog داخلیش باشه همون که شبیه توپ می مونه اما من که تا حالا در دستگاه را باز نکردم که بخواد پیچاش شل بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or