من یدونه گرفتم 55برای منم قرار از دبی بیارن راستی قیمتش الان تو
ایران چنده البته من شنیدم با تغییر بردش قیمتش عوض میشه
اولا یگانه رو بی خیال شو در ضمن این سوالتو تو این تاپیک مطرح کن:آیا این قالب هایی که عکسش را زدید تو ایران پیدا میشه . اگر هست آدرس مغازه زا بدید . فروشگاه یگانه داره .
شما منظورت اداپتور برقشه؟ :confused: اگه اونه بگو ولتاژ و جریانش چنده من برات جور میکنم !من دارم ازشم مثل توپ استفاده میکردم اما اداپترشو گم کردم و اصلا پیدا نمیشه اداپترش
این دستگاه اصلا برق بهش وصل نمیشه و از همون برق USB استفاده می کنهشما منظورت اداپتور برقشه؟ :confused: اگه اونه بگو ولتاژ و جریانش چنده من برات جور میکنم !
سلام دوستان من میخوام یه آمار بگیرم از کسایی که wifimax دارن. چون میخوام یه تاپیک در همین مورد و در مورد بازی online بزنم.:coolgun:
لطفا هر کس wifimax داره یه آمار بده.
ایییی بابا تا وقتی دوربین رو دستگات نصب نکنی نمیفهمی عجب حالی میده روی این مساله که 1.3 هست دقت نکن چون واقا با کیفیت هستش دوربینش خورم باورم نمیشد 1.3 اینقدر کیفیت داره ... اما یه بد شانسی اوردم دوربینی خریدم ساخت ژاپن هست و umd داخلش زبانش چینی هست و هیچی ازش سر در نمیارم داخل umd برنامه های خییییییلی جالبی داره پر از افکت و یه قسمت داره مثل فتوشاپ کلان اگر پی اس پی دارین دوربین نخریدین نصف عمرتون در فناست
salam
ye soal dashtam
ميخواستم بدونم با اين دوربين 2 شب ميشه عكس يا فيلم گرفت؟ :blushing:
منظورم اينه كه فلاش يا چراغ داره؟
ممنون ميشم جواب بدين
كسي ميدونه باطري Pspچنده ؟