وسایل جانبی برای Psp

اینی که من داشتم ازش استفاده میکردم 3 سال پیش 240 خریدم :( الان دیگه از سرش گیر نمیاد قدیمی شده حتی اداپترشم گیر نمیاد :((

من از وایرلس اینترنت میگرفتم و مستقیم share میکردم و تا یه کوچه اونورتر پیدا میکرد وایرلس رو 3 سال باحاش حال کردم کل این سال ها 24 ساعت کار میکرد فکر کنم 1 یا 2 بار هنگ کرد ... حیف باشه اداپترشو گم کردم :(( :((

شما منظورت اداپتور برقشه؟ :confused: اگه اونه بگو ولتاژ و جریانش چنده من برات جور میکنم !
این دستگاه اصلا برق بهش وصل نمیشه و از همون برق USB استفاده می کنه
احتمالا منظور ایشون خود دستگاه هست

Attachments

• wifmx2.jpg
    wifmx2.jpg
    13.6 KB · مشاهده: 70
وايرلس لپ تاب

سلام دوستان من میخوام یه آمار بگیرم از کسایی که wifimax دارن. چون میخوام یه تاپیک در همین مورد و در مورد بازی online بزنم.:coolgun:
لطفا هر کس wifimax داره یه آمار بده. :ok:

با عرض ادب . با توجه به كمي اين دستگاه در رابطه با كارتهاي شبكه بيسيم كه اكثرا روي لپتاب ها هم موجود است و برنامه هاي ارتباطي بين آنها و Psp كار كنيد ،‌فكر ميكنم مفيد تر باشد .

ایییی بابا تا وقتی دوربین رو دستگات نصب نکنی نمیفهمی عجب حالی میده روی این مساله که 1.3 هست دقت نکن چون واقا با کیفیت هستش دوربینش خورم باورم نمیشد 1.3 اینقدر کیفیت داره ... اما یه بد شانسی اوردم دوربینی خریدم ساخت ژاپن هست و umd داخلش زبانش چینی هست و هیچی ازش سر در نمیارم داخل umd برنامه های خییییییلی جالبی داره پر از افکت و یه قسمت داره مثل فتوشاپ کلان اگر پی اس پی دارین دوربین نخریدین نصف عمرتون در فناست

salam
ye soal dashtam
ميخواستم بدونم با اين دوربين 2 شب ميشه عكس يا فيلم گرفت؟ :blushing:
منظورم اينه كه فلاش يا چراغ داره؟
ممنون ميشم جواب بدين :love:

salam
ye soal dashtam
ميخواستم بدونم با اين دوربين 2 شب ميشه عكس يا فيلم گرفت؟ :blushing:
منظورم اينه كه فلاش يا چراغ داره؟
ممنون ميشم جواب بدين :love:

برای من که فلش نداره اما حالت دید در شب داره که جایی تاریک باشه با کیفیت خوبی میگیره

این access point که عکسش رو گزاشتین امکاناتش خیلی محدود هست ولی اونی من داشتم با این ها از زمین تا اسمون فرف میکنه ... شارژر پی اس پی ولتاژ و امپرش به اون میخوره الانم دنبال تبدیل هستم تا درستش کنم
اینم عکسش اما بهتر از این با این امکانات دیگه فکر نکنم بشه پیدا کرد

wp11b1.jpg

SALAM BE HAME
من ميخوام يه دوربين PSP بخرم.
ميشه يكم راهنماييم كنيد؟ بايد به چه چيزايي توجه كنم؟
و يه سوال ديگه:
دوربين بهتر از 1.3 واسه PSP نيست؟ مياد؟ كي مياد؟ قيمت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or