Masoud_007
عضو جدید
اونایی که لوازم جانبی واسه PSP می خان من یه تعدادی شونو دارم و می فرو شم. رو لینک تو امضام بزنید تا ببینید
شما نمیتونی مگر اینکه master یا visa باشه و توی Ebay ثبت نام کنیبرو بچ چه شکلی میشه از ebay خرید کرد قیمتاش عالیه
شما امتحان کردین؟:confused:
قیمتهاتون خیلی گرونه مغازه دار از شما ارزانتر میده
برای داشتن قیمتها تاپیک زیر هم هست
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919
همش برای 500 تومان بالاتر بودن قیمت LCd protector میگی ارزانتر میدی ولی در مقایسه بقیه که گرونتره قضاوت نمیکنی
مطمئنا در زمانی بسیار نزدیک برای بچه های عزیز تمام لوازم جانبی کنسولها و خود کنسولها رو با قیمت میگزارم
تا همه با بهترین قیمت به کنسول مورد علاقه برسند .
درضمن یه مساله دیگه هم بگم
الان مموری sony stick 2GB خود سونی هست 140$ در صورتی که مموری 2گیگ رو من میدم
25 تومان حالا منم باید اینجوری مقایسه کنم ؟؟؟
باتشکر
عزیزان شما هر دو کارتون درسته پیشنهاد میکنم هر دو در این تاپیک فعالیت کنین و یه لیست بصورت pdf یا text از تمام اجناس(نه فقط psp )درس کنین و اینجا بزارین و هرکدوم فقط سوالات و موارد مربوط به خود رو جواب بدین مطمعنم هر دو خوب کار میکنین و لطفا مقایسه قیمتها و جنساتونم بسپارین به بچه ها و مشتریا هرکسم کاره خودشو بکنه من grooss جان رو که میشناسم و میدونم تو کارش جزو بهترینهاس با اطلاعاتی هم که از PSPMAN دیدم کارش درسته حالا اطلاعاتمون در اینده حتما بیشتر میشه
آقا هومن سه تا قیمت ازتون میخوام
Pspman اینجوری نوشته :
" - دوربین Psp که 1.3 مگاپیکسلش 82 و 1.5 مگا پیکسلش 87 هزار تومنه.3 مگا پیکسلی هم اومده 130 تومن. "
لطفا قیمت هر سه نوع دوربین رو بدید
مگا شو حالا ور می داری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میدونی 3200 مگا آمپر یعنی چی؟؟؟؟؟ نیروگاه برق که نیست!