وزیر ارتباطات: قاچاق ترافیک عامل اصلی اختلال در سرور های آنلاین XBOX ONE

Terova

No Trolls
کاربر سایت
1778849.jpg

وزیر ارتباطات در مورد اختلال در پورتهای UDP مایکروسافت - سرور بازیهای رایانه ای آنلاین - که برای بازیهای آنلاین کاربران مشکلات و محدودیتهایی را به وجود آورده است - گفت: متاسفانه عده ای سودجو به بهانه فروش ******* - وی پ.ی ان - و قاچاق ترافیک صوت بین الملل از الگوریتم های پیچیده ای برای ایجاد تونل استفاده می کنند و برای مقابله با این رفتار نامناسب، طبیعتا انسدادهایی صورت می گیرد که برخی اوقات موجب تداخلاتی روی سایر سرویس ها می شود.

وی با اشاره به جلساتی که از سوی وزارت ارتباطات با طرفداران بازیهای رایانه ای برگزار شده و این کاربران اعتراضات خود را اعلام کرده اند، افزود: براساس اعلام همکاران من در وزارت ارتباطات، این اختلالات ناخواسته، به حداقل رسیده است.

واعظی گفت: در این خصوص مقرر شد از این پس اگر مجددا کاربران اختلالی را مشاهده کردند آن را به همراه مستندات لازم از آن اختلال، از طریق همین صفحه به اینجانب گزارش دهند تا جلساتی برگزار و به سرعت اختلال مربوطه حل و فصل و برطرف شود. ضمن اینکه اطلاعات سودجویانی که باعث چنین سوء استفاده هایی هستند در اختیار پلیس فتا قرار می گیرد تا ضمن برخورد قانونی، از ایجاد اختلال در سرویس های روزمره مردم پیشگیری به عمل آید.

منبع

آره شما که راست میگید
مثلآ کار سختیه از طریق شماره حساب و.... آدرس این 7p.n فروش ها رو پیدا کنید؟ چطور پلیس فتا یارو رو به خاطر کلاه برداری میگیره ولی اینا صاف صاف راه میرن شمام هم نمیتونین جلوش و بگیرین؟
دنبال بهانه جدیدی باشید برای ماس مالی کردن پورتای UDP در آینده نزدیک افق 1404 پورتهای TCP رو هم میبندید
اصلآ اینترنت حرام هست

داش امين من كاملاً به اون چه كه مي گي واقف هستم و خودم هم خيلي خوب ميدونم كه نت مون چه اشغاليه و هيچي نداره

اما اين كه بالاخره يه مسئول مملكتي مارو ادم حساب كرد حداقل يه توضيح ( به دست و غلط بودنش كاري ندارم ) داد خودش كلي پيشرفته !!!
يعني اگر مشكلات گيمينگ رو به همون مسئوليني كه مي گفتن 128 كافيه براي خونه هامي گفتيم احتمال زياد ... :|
حرف زدن ر همه بلدن
مگه شما مناظره های انتخاباتی ر نگاه نمیکردی ببینی چه قول هایی دادن و...:|
پشیزی به این حرف ها اعتماد ندارم

آقاي وزير ! فكر كنم كليد معروف توي سوراخ پورتهاي اينترنتي گير كرده. لطفا درش بياريد و بديد به دكتر تا هم مشكلات ما جماعت گيمر حل بشه هم مشكلات مملكت

ظاهرا مشکل مخابرات قراره حل بشه، چند تا شرکت مجوز اراءه خدمات گرفتن روی فیبر
من پنج شنبه ي هفته ي پيش از پارس آنلاين درخواست سرويس كردم،بندگان خدا مودم رو هم فرستادن.
بعد امروز زنگ زد و گفت كه خط شما فيبر نوريه و فيبر نوري در انحصار مخابرات(!)و ما و شركت هاي خصوصي نمي تونن سرويس دهي كنن!
آدرس داد كه مودم رو هم پس بفرستم!
تنها چيزي كه مي تونن بگم اينه كه LoooL به اين زندگي.

واقعا این حرف خنده داره مثل همون داستان که گفتن اینتنترنت با سرعت GHZ کار میکنه !
یعنی الان کشور دیگه که از هین سرویس استفاده میکن با مشکل مواجه هستن ؟!
الان بانک کشور از این خطوط استفاده میکنن

دقت کردید، "
قاچاق"

از اون رو گیر دادن به گوشی های قاچاق و می خوان گوشی هایی که با گارانتی رسمی وارد نمی شن رو فعال نکنن روی اپراتور های داخلی
از یک طرف مدیر عامل گلدیران توی همایش معرفی OLED های LG میاد می گه عامل بدبختی ما قاچاق اه
آقای ب.ز می گه نفت ایران قاچاقی بود و به فروش می رسید
بنزین و فراورده های سوختی هم که قاچاق می شد برای همین چند ده میلیارد خرج کارت سوخت کردن و یک شبه کل اون چند ده میلیارد به باد رفت و نرخ بنزین آزاد شد و برگشت به سیستم قدیم
ماهواره و متعلقات هم که از روز اول ممنوع و قاچاق بوده اما همه جا برای فروش فراوونه
دارو هم که خیلی هاشون قاچاق میان الاخصوص انرژی زا ها و مکمل ها و به طرز خیلی خوشگلی سر از داروخانه ها اونم نه معمولی، درست حسابی هاش در میارن، سری به خیابان ناصر خسرو هم بزنید هر 10 قدم یکی داره می گه "دارو دارو" انگار داره پفک نمکی می فروشه، یک دارو های نایابی هم دارن که داروخانه 13 آبان برید اصلا اسمش رو نشنیده اما اون یارو ناصر خسرو ایه داره
قاچاق انسان هم که سر دراز داره و کشتی کشتی ملت ایران سر از شکم کوسه های آب های استرالیا و بعضا خاک استرالیا در می آوردن
قاچاق اعضای انسان که کلا معنی ای نداره توی ایران چون با قیمت بسیار کمتر یارو همه جاش رو گزاشته برای فروش
موارد مخدر هم که می گن قاچاقه اما خوب حقیقتش کار از تولید و مصرف گذشته، قاچاق اش در زمینه صادراته، قاچاقی صادرات می کنن
و ....

مفتخریم که امروز واژه قاچاق به اینترنت هم چسبید، باشد که روزی به جایگاه "هر ایرانی یک قاچاقچی" دست پیدا کنیم
یعنی تا بخواد لایک داره کلا مردم کشور قاچاقی هستن وزیر رئیس جمهور همه قاچاقی وارد کردن اصلا ما جمهوری اسلامی قاچاق هستیم
:|

یعنی ارسال فایل از ایمیل رو هم قاچاق باید کرد؟پس برای چی اینترنت رو واگذار میکنید؟udp ,tcp رو که هیچی بقیه سرویسها چی؟این حرفها رو نباید وزیر بزنه.اگه زیردستها این حرف رو میزدند قابل قبول

بود.برای یک بطری آب آلوده سیستم آب شهری رو قطع نمیکنند.

یه عده با پنبه سر میبرن.بعد طوری وانمود میکنن که مثلا ما هیچ ایرادی نداریم.حالا بالفرض یکی بخواد وارد سایت غیر اخلاقی بشه اخه به بازی چه ربطی داره که میان این رو ***** میکنن.باز خوب شد که مال پلی استیشن رو خراب نکردن

ظاهرا مشکل مخابرات قراره حل بشه، چند تا شرکت مجوز اراءه خدمات گرفتن روی فیبر

جدی یعنی من که فیبر نوری هستم ، دیگه مجبور نیستم از مخابرات سرویس بگیرم ؟! :دی

الان با سرعت 2مگابیت دارم ماهی 70ت میدم با 20گیگ ترافیک روزانه و شبانه رایگان .
ولی بشدت dns هاش مشکل داره و کلا با استور مایکروسافت مشکل داره :| :دی

جدی یعنی من که فیبر نوری هستم ، دیگه مجبور نیستم از مخابرات سرویس بگیرم ؟! :دی

الان با سرعت 2مگابیت دارم ماهی 70ت میدم با 20گیگ ترافیک روزانه و شبانه رایگان .
ولی بشدت dns هاش مشکل داره و کلا با استور مایکروسافت مشکل داره :| :دی

اینی که شما دارید بستر رو کافو نوری هست و با فیبر نوری فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or