ورژن نسل نهمی بازی The Witcher 3 شامل محتوای رایگان جدید خواهد بود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سی دی پراجکت رد در رویداد WticherCon اعلام کرد که ورژن نسل نهمی بازی The Witcher 3 در کنار بهبودهای فنی و بصری، DLC جدیدی را نیز شامل می‌شود که بر اساس سریال نتلفیکس ویچر ساخته شده. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی The Witcher 3: Wild Hunt

بروزرسانی: طبق اعلام سی دی پراجکت رد، DLCهای رایگان جدید در انحصار کنسول‌های نسل بعد نخواهند بود و برای کاربران پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و نینتندو سوئیچ نیز منتشر می‌شوند.

خبر اصلی: استودیوی CD Projekt Red تأیید کرد که آپدیت نسل بعدی ویچر 3 همچنان در حال توسعه است و در سال 2021 منتشر می‌شود. هر چند جزئیات دقیقی از DLC جدید رایگان مشخص نشده، اما می‌دانیم که این محتوا با الهام از سریال ویچر در بازی قرار می‌گیرد. سی دی پراجکت رد به‌صورت خلاصه اشاره کرد که یکی از این محتویات، آرموری است که گرالت در سریال آن را می‌پوشد.

همانطور که گفته شد، آپدیت نسل نهمی The Witcher 3 تا پایان امسال منتشر خواهد شد و دارندگان فعلی بازی، به‌صورت رایگان بر روی پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس|اس و رایانه‌های شخصی به آن دسترسی خواهند داشت. در حال حاضر تاریخ عرضه دقیقی برای عرضه آپدیت مشخص نیست. در خصوص DLC رایگان جدید نیز گفته شده که CDPR به‌زودی اطلاعات بیشتری را به اشتراک می‌گذارد.

در کنار همه این موارد، بزرگ‌ترین خبری که در رویداد ویچرکان اعلام شد تاریخ عرضه فصل دوم سریال ویچر بود. فصل دوم این سریال در تاریخ 17 دسامبر امسال (26 آذر) از طریق نتفلیکس پخش خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
CDPR مشکل مدیریتی داشت و ایشون هم به عنوان هد استدیو یکی از همون مدیراست قطعا سر قضایای سایبرپانک یکی از عوام اصلی گند کاری بوده و اصلا نمیشه ازش دفاع کرد . طرف یکی از افراد با نفوذ استدیو و متاسفانه اگه بخواد همینجوری پیش بره نه کسی زور داره بکشونتش پایین نه چیزی .
قطعا اون مشکل مربوط به یک نفر نبوده و فرهنگ غالب استودیو اینطور بود.
اما خب خوشبختانه با سایبرپانک همه فهمیدن که اون سیستم جواب نمیده و میگن داریم روش کار میکنیم!

اما اینم نباید یادمون بره همین تیم در عرض 10 سال 3تا بازی فوق العاده تولید کرده و همین تیم مدیریتی بوده که cdpr به جایگاهش تا قبل انتشار CP رسونده.

بحث دفاع نیست، اونم این مردک با اون تصمیماتی که سر کارگردانی cp گرفت و به همه ثابت کرد نهایت کاری که بعنوان کارگردان میتونه تحویل بده ویچر 2 هست.

بحث سر این هست که بهمین راحتی که افراد از کار اخراج نمیشن، اونهم همچین پستی.

بادووسکی یکی از اعضای کلیدی موفقیت سری ویچر بوده از اولین نسخه تا آخری.
اما اگه بدلیل مشکلات cp نیاز به اخراج یا کنار گذاشتن افراد از استودیو باشه کل اون تیم مدیریت باید اخراج بشن.

• Like
Reactions: ShahryR
تمش چه مشکلی داشت؟ :D هزار جور تریلر قبل بازی اومد دیگه اگه کسی با تم بازی مشکل میداشت همون موقع معلوم میشد، دیگه از این نظر بازی با تریلراش فرقی نداشت، بنظر من که تمش همون چیزی بود که باید میبود.
در مورد RPG بودنش سر انتخاباش زیادی چرت گفتن که خیلی روی داستان تاثیر داره (که نداشت) اما چیزی که مشخصه خیلی دنبال عمیق کردن RPG ـش نبودن و میخواستن عامه مردم رو جذب بازی کنن.

هنوز موندم چرا اصرار دارین به همه بقبولونین که اگه حتی باگا، هوش مصنوعی و پلیسشو بقیه مشکلاتشم فیکس بشه بازم در حد شِت هم نیست و متا 50 حقشه :D بابا ما هم انتظار نداریم یک دفعه بعد آپدیتا به شاهکارای بشریت تبدیل شه اما حداقل گیمپلی/گان پلی و مین/ساید کوئستاش در حدی هست که بشه 50-60 ساعت راحت روش گذاشت و لذت برد، تعداد پلیرای ثابتش رو استیم تو این 2-3 ماه اخیر هم ثابت میکنه این قضیه رو، اونم با این وضع مشکلات و دید منفی که رو گیم هست.
من به شخصه حاضرم دوباره بازیو تموم کنم اگه مشکلاتی که همه ازش خبر دارن حل بشه.
شما بگو تمش چه مشکلی نداره! :D
ربطی به تریلر نداره دارم میگم بازی برخلاف اسمش اصلا سایبرپانک نیست, میدونستید اعتراض خیلی از منتقدها نه به باگ و... بلکه به تم بازی و دنیاش که هیچ شباهتی به ژانر سایبرپانک نداره بود؟ حقم دارن واقعا, کجای بازی به این ژانر شباهت داره؟ نمای نورانی و GTAتورش؟ یا داستانش؟

درسته کسی چیزی نگفت, چون خیلیا فقط اسم این سبک رو شنیدن و اطلاعی از ویژگی هاش و تم هاش ندارن, کسایی که میدونستن صد در صد بهش اشاره کردن و میکنن
خود آدام بادووسکی که کارگردان باشه گفت بازی بیشتر ساینس فیکشن هست تا سایبرپانک!
نه شباهتی بهش داره و نه چیز جدیدی, فقط توش پر از ایستراگ از فیلم و کتاب های مختلف این سبک

اما در مورد RPG بودن بازی کاملا در اشتباهید, چرا که یکی از مراحل اولیه بازی (همونی که در دموی فیک 40 دقیقه ای نشونش دادن) انتخابات پلیر کاملا درش اهمیت داره اما بقیه بازی چی؟ هیچی! چرا؟ چون مدیریت CDPR میخواست بازی تا 4 سال عرضه باشه که نتیجش شد یک بازی ناقص

من نگفتم اگه باگ ها و مشکلات گیم پلی و AI حل بشه بازی همون شتی که بود میمونه :|

گفتم حتی اینا هم درست بشه و حتی اگه به قول های شکسته شدشون هم عمل کنن و خرید آپارتمان و چندتا ساید اکتیویتی به دنیای خالی بازی اضافه کنن, چیزی رو که نمیتونن درست کنن داستان و المان های RPGش هست, چون واقعا هم نمیشه, کدوم کمپانی حاضره میلوین ها دلار خرج کنه تا مشکلات داستانی یک بازی عرضه شده رو درست کنه؟

گفتم که این مورد فقط با اکسپنشن و کارگردان جدیدی که آوردن درست میشه اما بازی اصلی تا ابد همین میمونه, حالا از جزئیات دروغ هاشون درباره انتخاب لایف پف ها و کاستومایز کردن شخصیت و زحمت ندادشون برای ساخت دوربین سوم شخص و آپدیتایی که نمیتونن وضع بازی رو کنسول های نسل 8 رو درست کنن بگذریم که خیلی وقت میبره

شاید بازی کمپینش (روی pc البته) به عنوان یک بازی اوپن ورلد اکشن بد نباشه اما اگه این بازی اگه واقعا کامل میشد الان خیلی با چیزی که عرضه شده تفاوت داشت

این سایبرپانک و dark future درش موج میزنه, اما 2077 با درخت های نخل و فضای نورانیش سایبرپانک؟ معلومه که نه.

cpp.JPG

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011
مثلا تمش یه چیزی مثل فیلم های بلیدرانر میشد ، اونوقت میشد اسمشو سایبرپانک گذاشت ؟ سرد و بی روح اما درگیرکننده نمیدونم شاید چیزی که فکر میکنم در موردش و الان دارم تو ذهنم تصورش میکنم ، توصیف کردنش سخت باشه ولی تمام تصورات قشنگ من زمانی از بین رفت که cyberpunk 2077 اول شخص شد 😑

مثلا تمش یه چیزی مثل فیلم های بلیدرانر میشد ، اونوقت میشد اسمشو سایبرپانک گذاشت ؟ سرد و بی روح اما درگیرکننده نمیدونم شاید چیزی که فکر میکنم در موردش و الان دارم تو ذهنم تصورش میکنم ، توصیف کردنش سخت باشه ولی تمام تصورات قشنگ من زمانی از بین رفت که cyberpunk 2077 اول شخص شد 😑
لازم نیست شبیه بلید رانر باشه کلی رفرنس دیگه هم هست, موضوع اینه که بازی فقط ظاهر شخصتیاش سایبرپانک, بقیش هیچ ربطی به سایبرپانک نداره حتی داستانشم هیچ ربطی نداره, یعنی میتونست داشته باشه اما تهش یه چیز معمولی ازش در اومده که بخشیش رو هم به کیانو ریوز مدیونیم چون جانی سیلورهند اصلا قرار نبود خصیت خاصی باشه و بعد از اضافه شدن کیانو داستان عوض کردن :|

اول شخص شدن بازی هم نتیجه تنبلی تیم سازنده بوده که حتی نخواستن زحمت ساخت انیمیشن رو بدن.

• Like
Reactions: king of north

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or